Кате
Надявам се да дадат поне малко спомени от тази любов, защото хората вече нервничат 

е, Таркан няма да го гледам в рекламата на Кока Кола
Да не стане като при МАВИ обаче

Сблъсък щял да бъде 7 серии, защото Киво започва да снима за Нетфликс
Какво ли още ще прочетем

)
( Просто ще кажа , че той е уникален и много,много, ама много добър актьор!!!

Все едно не играе. 

!!! Всички сте прекрасни и съм щастлива, че ви намерих тук
! Надявам се, че Коледната нощ е била изпълнена за всяка от вас с вълшебство и красота
!
!
. Фенче, Себи, аз се присъединявам към вас и съм оптимист за бъдещето на сериала
!
слушай мен сериалът ще го бъде и още как, защото има всичко....!!!!!
! Вярно е, че в решенията на компаниите не винаги има логика, но, все пак, Киванч е най-голямата им звезда! Целият каст е прекрасен (такъв едва ли могат да съберат отново), сценарият е интригуващ и кара хората да го обсъждат (а нали това е реклама
, режисьорска и операторска работа на супер ниво! Ако го спрат, нима могат да го заменят с по-добро...? А и чисто практически погледнато, нали е продаден? Според мен, няма вероятност да ни лишат от най-хубавия нов сериал за годината, с най-добрия актьор за годината, нали
!
!
). А и Киво помага, като вдига летвата толкова високо
!
!
! В очакване на фрагмана... 
много ми хареса коментара ти!! 

, благодаря....и ти си прекрасна 
, така си е....не можем да се отпуснем и да се насладим на сериала с кеф.........

...нова

че си е звезда Таркан, звезда си е и още каква, но не е Киво
много ти благодаря за коментара!
Обиците на Аслъ Вели нареди на къртицата си да ги вземе от съдебния архив май, за да подлуди отново Кадир и успя 
Да видим и с него какво ще се случи 
Трябва да вярваме, че ще си гледаме сериала толкова, колкото са го замислили създателите му

Ами как - като престанат да бълват сериали на килограм, да скъсят сериите, както беше някога и готово. Но, те са алчни, за това се сриват ... АЯ явно много дразнят някой, за това им търсят цаката на сериалите им
Не виждам никаква логика, би трябвало каквото за едни, такова да е и за другите
А и тази поръчкова кампания срещу АЯ, за която споменаха в декларацията си
Има нещо гнило, ама да видим ... Все пак вярвам, че сериала ни ще успее да се пребори до край, въпреки всичко , пък дано съм права
Но, няма да се ядосвам предварително, отказвам
стига, де ... Че какво удоволствие ще имаш тогава от гледането, ако предварително чакаш да се случи най-лошото ? Я, се стегни, моля те! 
Тони
благодаря!
Ох, и ти ли 
благодаря, мила!
И ние ти се радваме, че ни откри
За нас, мила , за нас Киво е най-големия, ако питаш други ... техния
Но, за съжаление това не е гаранция, че няма да му спрат и на него сериал преждевременно, никой не е застрахован
Но, и аз се надявам и на това, че вече е продаден предварително, да видим 
оф, оф,оф
отказвам се, много ми станахте 

, не мисля, че има кой знае какъв заговор с/у АЯ...а и почти няма сериали, които да продължават с 2 % рейт, да са най-много 2, 3. 
, е тоя Адолфчо си е жив хейтър

Май накара Зейно да застреля Галип
Кадир се издъни ... Доволна съм, че Мерал показа видеото на Джемре. Ама с каква гнусна физиономия само ... как е станала такъв боклук или си е била такава винаги , но Керем не я е познавал що за стока е
Ох, да идва утре по-бързо! Препоръчани теми