Полицията нищо ли не представлява там
Как ще бият полицаи, ще им разгонят фамилията в другата серия ми се струва ... Вели си заслужава всичко, което му се случи и не му е виновен Кадир, че се е забъркал с тези мръсници
Още преди това каза на Кадир, че предпочита да е ловеца, не дивеча, сам се е набутал в мръсотията. И на края показа каква долна твар е, два пъти стреля тази гадина, никакво оправдания нямам за него. А Онур не успя въобще да ме трогне в сцената, когато видя семейството си избито, сори, ама беше слаба ракия . Много сладка сцена между Кадир и Зейно имаше - когато и каза : Повече не си отивай !
Нямам търпение за превода, страхотна серия беше!
рани Керем. И аз така смятах,че ще стане. Ама няма идея каква услуга му направи. Джемре му прости,убеди се в добрите му намерения и видя от колко боклук е заобиколено момчето. А и около грижите за него ще се сближат. Много са ми хубави и интересни като двойка.
както я изгледах на един дъх, така ще я изгледам и с превод, обичам такива инфарктни сериали, за това харесвам и Чукура
Само не знам как ще се чака 3 седмици следващия епизод
Дадоха всичко от себе си актьорите,серията беше разбиваща, дано утре рейтинга ни е добър
Ако не, мътните ги взели тия турчоля, дето го определят , да си гледат бозите 

И продължението 
във фейсбук се чудят за какво накараха Галип да се преоблече с това пуловерче ? Дали пък няма жилетка под него
Няма да се учудя, ако това е играта на Кадир

, и на мен Онур не ми беше убедителен тогава 

Препоръчани теми