Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 78

• 52 164
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Много тежка серия! Имам чувството, че с превод ще я гледам на части...

# 721
Много тежка серия! Имам чувството, че с превод ще я гледам на части...
да, много!
аз издържам на такива неща...ама и на мен ми дойде в повече..........

# 722
Много хубав епизод!

# 723
Какви бяха тия бе, цялата махала беше събрал тоя Вели  ooooh! Полицията нищо ли не представлява там  newsm78 Как ще бият полицаи, ще им разгонят фамилията в другата серия ми се струва ... Вели си заслужава всичко, което му се случи и не му е виновен Кадир, че се е забъркал с тези мръсници  ooooh! Още преди това каза на Кадир, че предпочита да е ловеца, не дивеча, сам се е набутал в мръсотията. И на края показа каква долна твар е, два пъти стреля тази гадина, никакво оправдания нямам за него. А Онур не успя въобще да ме трогне в сцената, когато видя семейството си избито, сори, ама беше слаба ракия . Много сладка сцена между Кадир и Зейно имаше - когато и каза : Повече не си отивай ! Heart Нямам търпение за превода, страхотна серия беше!

# 724
  Отново благодарение на къртицата полицаите хукнаха да "помагат" на Кадир.Той изобщо не ги очакваше ;

А тълпата беше организирана според мен от Вели за да спре Кадир ,познавайки го ,че ще хукне да спасява Зейнеп.

# 725
Това ми е най-интересната серия,след първа,до момента.
Не се отлепих от екрана.

Джейкъп Joy Joy Joy рани Керем. И аз така смятах,че ще стане. Ама няма идея каква услуга му направи. Джемре му прости,убеди се в добрите му намерения и видя от колко боклук е заобиколено момчето. А и около грижите за него ще се сближат. Много са ми хубави и интересни като двойка.

Надявам се,че престои да разкрият и цялата историят около Вели и Кадир.

Галип ми е още по-противен. Не понасям мъже,които просят любов. И реват,че не са обичани.
Ами заслужи я тази обич... жалък тип.

Кадир разкри Вели че се занимава със наркотици, взе пратката от колата на Вели .Вели не можа да предаде наркотика и наркопласьорите избиха по тази причина семейството му, Кадир се появи но не можа да спаси семейството му и от там е тази омраза между двамата.

# 726
Поли  Hug както я изгледах на един дъх, така ще я изгледам и с превод, обичам такива инфарктни сериали, за това харесвам и Чукура  Peace Само не знам как ще се чака 3 седмици следващия епизод  ooooh! Дадоха всичко от себе си актьорите,серията беше разбиваща, дано утре рейтинга ни е добър  Praynig Praynig Praynig Praynig Ако не, мътните ги взели тия турчоля, дето го определят , да си гледат бозите  #Cussing out
Любимата ми сцена с превод Heart Eyes
https://vk.com/sanguclub?z=video-132999259_456242118%2F1bd0273d9 … -132999259_168383

# 727
  Леле Фенче разплаках се на таза сцена.
Пак бях готова пари да давам за да разбера какво си казват Сега те са за теб Hug Hug Hug

Следващата трябва да наблегнат на  Джемре,Керем и разкрития любовник Демир.

# 728
в ТР-на първо място

екшън, екшън...ама искам и нещо по-задушевно Crossing Arms

хич не ми се иска Галип да умира Crossing Arms
много ще й дойде на Зейнеп
а може да обвинява и Кадир

мерси за компанията и тая вечер Hug
лека!!

# 729
Себи  Heart Eyes  love001 И продължението  Heart Eyes
https://vk.com/sanguclub?z=video-132999259_456242122%2F3b8858aa6 … -132999259_168383
Айре  Heart Eyes във фейсбук се чудят за какво накараха Галип да се преоблече с това пуловерче ? Дали пък няма жилетка под него  newsm78 Няма да се учудя, ако това е играта на Кадир  Laughing

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 23:43 от queen_fenka

# 730
Сигурно ще трябва да я осмисля тази серия, преди да съм готова да я коментирам цялостно.
Доволна съм, че най-сетне открехнаха завесата над корена на омразата на Вели към Кадир. Имах очаквания за това какво е станало, но сценарият ги надмина всичките.
В същото време случилото се между Кадир и Вели и конкретно, фаталната участ на семейството на последния, е от нещата, които не мога да коментирам безпротиворечиво.
От една страна никой не заслужава такава съдба като невинното му семейство. Такова зверство просто изглеждаше невъзможно да се възприеме от сетивата ми. Та те се върнаха да застрелят по няколко пъти вече мъртвите тела! От друга -дали Вели заслужава тази съдба или не, не знам. Много е труден за мен отговорът на този въпрос, но със сигурност зверството над близките му няма да поправи стореното от него, нито болката му ще изкупи греховете. Да не говорим за пътя на Вели след случилото се, за изборът му да продължи да бъде част от този мръсен свят и да причинява същите злини на другите. Изобщо - един безсмислен кръговрат на  жестокостта и епичното духовното падение. Накрая нищо не се промени, освен че невинни хора загубиха живота си, а Кадир завинаги обрече съвестта си на болезнено самомъчение. Игричките на мафиотите загрубяха, редиците им си останаха същите, милионите продължиха да командват парада....
И да, вярно е, че Вели си е виновен за всичко. Само че тази вина вече загубва своето значение, защото последствията се непоправими....

Не знам, не знам, още дълго ще обмислям видяното тази вечер....
Айре, рейтингът трябваше да удари рекорд тази вечер по мое мнение!

Лека на всички! Flowers Hibiscus

# 731
  • AMS
 Благодаря на всички ви за коментарите!!!
 Разбиваща серия в стил Чукур.
 А дано и рейтингът да е по-висок.
 Иначе не ми хареса особено плана на Кадир.
 Къртицата не можа да научи много този път.
 Планът на Кадир беше споделен само с началството.
 И когато началникът разбра, че ще се срещнат Кадир и Вели,
 се уплаши, че Кадир ще убие този път Вели.
 Така изпрати отдела с три коли да подкрепят Кадир Адалъ.
 Но Вели изправи срещу Кадир и полицията цялата махала.
 И защо са толкова много? И защо посягат на полицията?-
 Ами защото са много бедни и не могат да си плащат ипотеките.
 Ако не слушат какво им нареждат босовете на махалата,
 ще свършат като семейството на Вели.
 Кадир загуби играта този път, за голямо съжаление.
 Зайнеп доведе на Вели и Галип, и Кадир, та даже "уби" Галип.
 И особено последните думи на Вели ме вбесиха.
 "Аз все още стоя на краката си"
 А Зайнеп е на колене и Кадир е пребит на улицата.
 Не ми хареса тази жестока # играта.
 Дано ми хареса рейтинга!!!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 23:52 от * Diva *

# 732
Поли Hug Peace
наистина ужасно тежки сцени Sad
осбено с убийството на семейството ooooh!
е тук вече ще се съглася със Светлето...ами доста жесток е Улуч понякога Peace
да видим как ще е с превод
имаме късмет с преводаческия екип Wink

Фенче Heart Eyes, и на мен Онур не ми беше убедителен тогава Peace
а Галип...дано да не умира Peace

Дива Peace

smile3524

# 733

Страхотна Сцена  Фенче Heart Eyes Благодаря ти.
-Повече не си отивай Зенеп.
-Няма да си отида.
  Е каква по-голяма романтика се иска на този етап.На мен ми е достатъчна.

Благодаря на всички за коментарите и компанията.

Лека нощ Sleeping

# 734
Разкошна серия, беше! За съжаление играта на Галип приключи.

Днес "Сблъсък" се превърна в най-обсъжданото телевизионно предаване с хаштаг # игра.
И Oнур Сайлак стана най-дискутираният актьор, благодарение на отличното си превъплъщение в образа на Вели Джевхер.

Тренд в Турския и Световния Туитър.

Общи условия

Активация на акаунт