Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 78

• 52 170
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • AMS
 Благодаря ви, дрижки!!!
 Светле, за хапчето е в откъс-фрагман за предстоящия епизод.
 Сега нямам време да го търся с превод >>>
 https://www.youtube.com/watch?v=t2fsOOUZc-I
 А за сцената, за която няма звук в епизода, има го в откъса >>>
 https://www.youtube.com/watch?v=7dlYPRmePLM&t
 и е нещо от сорта - добра игра направихме.

# 706
Светле , тази сцена с хапчето не е от серията, а нещо като фраг , ето го  Peace

Когато мъжът рани Вели нали видя, че тоя се подготви  hahaha И му каза, че е съставил отличен план , това си пропуснала. А дали е прост или сложен ... за сега не знаем нищо определено, освен, че е бивш полицай. Ама защо , кога и как е минал на страната на мафиотите не знаем ... Мен най-много ме вълнува защо толкова много мрази Кадир  newsm78 Явно го е разкрил, отказал е да са ортаци в мръсната работа и за това е лежал в затвора. Нали Вели каза, че още не се знае приятел ли ще му е или враг на онзи, който му осигури стоката, като го попита този кой е.
Ох, че е готин ...  Heart Eyes

Поли  Hug страхотен коментар, благодаря ти!  bouquet newsm10 smile3521 Унасяй се, супер ми е да те чета Peace
Терзи  Hug супер, благодаря!  bouquet
Себи  Heart Eyes  ако Керем рани жирафа, ще е лошо ... Кадир го предупреди изрично. По-скоро може оня изрусения да се е самонаранил hahaha Все се каня да те питам - нарочно ли казваш на героинята на Мелиса Джереме  newsm78 Laughing Джемре е тя, Джемре!  Laughing
 Не остана ...

# 707
Кате, Себи, Фенче, Айре, Ани, Терзи , Hug  как сте, дами? Ще си взема поука и ще точа мисли за сериала безцеремонно, само да се появят, обещавам Hug  Ама  и аз имам същата молба към вас!

Фенче, аз пък си мисля да не вземе жирафът да простреля някак странично Мерал, че да я опростим посмъртно на бърза ръка... Flushed
Каквото ще да стане, само да не стреля Керем, че тогава екипът ще трябва да се установи за постоянно да снима в затвора....

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 18:56 от Poli_Mircheva

# 708
Кате, Себи, Фенче, Айре, Ани, Терзи , Hug  как сте, дами? Ще си взема поука и ще точа мисли за сериала безцеремонно, само да се появят, обещавам Hug  Ама  и аз имам същата молба към вас!

Полии Hug, ама това дами, много официално Wink
иначе дано имаме поводи за точене на мисли....още дълго време Wink Praynig Praynig
страхотен пост, благодаря bouquet

Светле, казали са ти-за коя сцена става на въпрос Peace

линкове за гледане онлайн
https://www.showtv.com.tr/canli-yayin
http://www.canlitvizle.plus/show-tv-izle
https://www.youtube.com/watch?v=zKgW374Rd1g

# 709

Joy Joy Joy JoyФенче Heart Eyes пак деликатна Embarassed Embarassed Embarassed
Записала съм си в тефтера  Джереме и така си я пиша , а ТЯ била Джемре. Embarassed Embarassed EmbarassedЩе я запомня завинаги Wink Wink Wink

Приятно  гледане и пожелавам -СУПЕР серия!

# 710
  • AMS

Благодаря за интересните постове
 и приятна вечер, дружки!!!

# 711
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета,благодаря ви сърдечно за страхотните постове!
Утре ще коментирам повече.

Приятно гледане ви желая сега!  Hug

# 712
Поли  Hug smile3521 сьоз!  Peace
Не е Мерал, нищо и няма на тая овца, както видяхме от фрага  hahaha Но, дано да не е Якуп, да! По-добре куршума да засегне лекинко Керем, тогава Джемре ще се грижи за него  Wink
Себи  Heart Eyes няма нищо, мило, трудни са им имената  Laughing
Алинка  Heart Eyes Диве  Hug  bouquet
Приятно гледане, дружки!  bouquet Обсъждането по време на рекламите  hahaha Днес май няма да има онлайн превод  Laughing

# 713
ууу много динамична за сега серията!!!
познахме, че Керем ще е ранения и Джемре ще му помага Wink
добре е ,че дават и тях повече Peace

# 714
Ох, знаех си, че ранения ще е Керем и Джемре ще се погрижи за него  Laughing Оня русия жираф така хубаво играе, че ми иде да го удуша  Laughing  А Мерал не мога да разбера какво мисли наистина,  ще го изпързаля този, имам чувството, че не го обича , но защо се е хванала с него  newsm78
Началника каза на Кадир , че имало някой в отдела, дето се занимавал с тъмни сделки. Проверили го били, той бил чист. каза му да си помисли дали не се съмнява в някого и той си спомни за Вели . Явно ще го разкрие и за това Вели ще му стане враг. А Галип сега се сетил, че трябвало да е по-добър съпруг и баща  ooooh! Кадир чу всичко, което му каза Зейнеп на Галип, че са били гаджета и я е боляло за загубата му, защото се страхувала да не го загуби като баща си , но сега вече не се страхувала от нищо.
Айре  Heart Eyes супер е за сега серийката!  Peace
А Вели купил играчки на Айлин  newsm78 И този не мога да го разбера ...

# 715
  • Plovdiv, Bulgaria
Това ми е най-интересната серия,след първа,до момента.
Не се отлепих от екрана.

Джейкъп Joy Joy Joy рани Керем. И аз така смятах,че ще стане. Ама няма идея каква услуга му направи. Джемре му прости,убеди се в добрите му намерения и видя от колко боклук е заобиколено момчето. А и около грижите за него ще се сближат. Много са ми хубави и интересни като двойка.

Надявам се,че престои да разкрият и цялата историят около Вели и Кадир.

Галип ми е още по-противен. Не понасям мъже,които просят любов. И реват,че не са обичани.
Ами заслужи я тази обич... жалък тип.

# 716
  Интересна сцена м/у Керем и Мерал.И при двамата се четеше - съжаление Тя че е проиграла такова момче и любов, а Той , че толкова и е вярвал и надявал.

А на Вели си му има нещо в мозъка Болен и луд си е човека .Жалко ,че мишената му е Кадир .Защо ли newsm78

# 717
Ооо, нека да съжалява Мерал, нека! Голямо момиче е, трябва да знае вече, че действията влекат след себе си последици, които трябва да си готов да поемеш.
Дали не крои да изработи Якуб, да вземе парите и да се върне при Керем?

# 718
Божеее, каква инфарктна серия  #Crazy направо ми взеха дъха, супер е !

# 719
да!!!
исках екшън, ама тука беше уауу Crazy
само какафонията с полицаите и тълпата беше леко тъпа Tired Laughing
и гледащите в Ютуб-мисля, бяха повече от обикновено Peace
даже накрая се увеличиха Peace

Общи условия

Активация на акаунт