И му каза, че е съставил отличен план , това си пропуснала. А дали е прост или сложен ... за сега не знаем нищо определено, освен, че е бивш полицай. Ама защо , кога и как е минал на страната на мафиотите не знаем ... Мен най-много ме вълнува защо толкова много мрази Кадир
Явно го е разкрил, отказал е да са ортаци в мръсната работа и за това е лежал в затвора. Нали Вели каза, че още не се знае приятел ли ще му е или враг на онзи, който му осигури стоката, като го попита този кой е.

страхотен коментар, благодаря ти!
Унасяй се, супер ми е да те чета 
супер, благодаря! 
ако Керем рани жирафа, ще е лошо ... Кадир го предупреди изрично. По-скоро може оня изрусения да се е самонаранил
Все се каня да те питам - нарочно ли казваш на героинята на Мелиса Джереме
как сте, дами? Ще си взема поука и ще точа мисли за сериала безцеремонно, само да се появят, обещавам
Ама и аз имам същата молба към вас! 
как сте, дами? Ще си взема поука и ще точа мисли за сериала безцеремонно, само да се появят, обещавам
Ама и аз имам същата молба към вас!
, ама това дами, много официално 

сьоз! 
Но, дано да не е Якуп, да! По-добре куршума да засегне лекинко Керем, тогава Джемре ще се грижи за него 
няма нищо, мило, трудни са им имената
Диве

Обсъждането по време на рекламите
Днес май няма да има онлайн превод 
Кадир чу всичко, което му каза Зейнеп на Галип, че са били гаджета и я е боляло за загубата му, защото се страхувала да не го загуби като баща си , но сега вече не се страхувала от нищо.
супер е за сега серийката! 
И този не мога да го разбера ...
рани Керем. И аз така смятах,че ще стане. Ама няма идея каква услуга му направи. Джемре му прости,убеди се в добрите му намерения и видя от колко боклук е заобиколено момчето. А и около грижите за него ще се сближат. Много са ми хубави и интересни като двойка. Препоръчани теми