при налично време, сериалът е един път, всички в темата ще кажат същото... 

не съм гледала нито един от филмите, където е участвал. Не мога да обясня логиката, по която избирам какво да гледам, просто нещо ме грабва или не. 
Привет на всички, уикендът идва!
Да я изпълним с положителни коментари
. Като една работлива пчеличка си ти 
. Мога да слагам много линк-ове, но да не прекаля? Не съм опитна като вас и се притеснявам...
. А като казахте човешки взаимоотношения се сетих за един от любимите ми моменти: когато Зейнеп попита Кадир дали е намерил майка си и той отговори нещо от сорта "защо да търся някой, който. щом ме е изоставил, не ме обича", тя многозначно му каза: "не можеш да знаеш това". Елчин го изигра страхотно: прозираха собствените чувства на Зейнеп и това че тя самата е обичала, но изоставила Кадир... Това много ясно пролича и в разговора и с Аслъ. Невероятна игра на всички 
)
Айре,
благодаря за самоотвержеността, с която "строиш" тема след тема, за уникалния подход, с който я "оцветяваш", за топлия уют, с който ни предразполагаш да останем в нея! Знам, че не си падаш по хвалбите, но пък аз рядко хваля претупани, визуално и смислено неиздържани неща, (да не кажа изобщо), така, че можеш да си абсолютно сигурна, че не преигравам и съм напълно откровена в тази насока. Още повече, че аз никога, ама никога не мога да направя подобно нещо, не умея... По-скоро роман мога да напиша или стихосбирка да издам (34 са страниците със стихове, които съм написала във форума), но не и това... Затова адмирирам всичко, което правиш! 

, ясно, не си гледала 

, много хубави коментари, продължавай в същия дух 
, радвам се, че я харесваш 

, мерси мила
, дай ми на мен да се занимавам с цветове 

, мерси за новините от Мадд!! 
Айре благодаря ти за новата тема 

Споко 

При следващо гледане ще внимавам повече 
снощната серия на СЮ беше страхотна, да 
така е, Киво си е Киво 

Много сюжетни линии има в този сериал и точно това ме кефи в него