благодаря за споделеното!
Е, сега ми стана интересно кое те е подразнило в серийката

супер е, нали ? Не, мила, според мен тази мелодия не е точно от саундтрака на ДК, просто малко наподобява, нали музиката е отново на Тойгар, няма как да не вмъква някои познати фрагменти. Да кажат и другите, но за мен поне е така. Не знам, аз съм музикален човек, но все пак ти си специалиста, може и да бъркам
ммм ... благодаря за това кафе, нищо, че вече е обяд, ще си го пийна с кеф
И съм убедена, че отново само заради Айлин е останала с Галип,а не, че я е страх да живее сама, та тя не го и обича ... Трогна ме и сцената с Керем и Джемре - тя, студена като лед, а той милия как и каза, че се радва, че я вижда, а не го интересува какво ще стане с него и колко ще лежи. Тези негови думи и тези на Кадир я накараха да се замисли, но нищо нямаше да се промени, ако Керем не и беше казал за Белма си мисля
Да видим сега как ще го измъкне, явно ще промени показанията си 

Въпреки, че не ми е сред любимците в музиката, и аз свързвам този ден най-вече / много отдавна бях студентка
/ с Джон Ленън, такава нелепа смърт 

:
аз бях една от тези , които не харесвах Онур, но сега му се възхищавам от играта.

, на мен пък забъркването на Селим с Вели ми е много тамам, те са нещо като върха на мафиотско-престъпната част в сериала....и от тук очаквам много интересни събития 
/

/

-огън....но нямам нищо против!!!! 

благодаря, че ми отговори
Ами аз имам обяснение за всичко, което те е подразнило - по-скоро като за ирония на съдбата ги намирам аз тези съвпадения
Не е ли понякога така и в живота, за това я има и приказката Светът е малък ... Колкото до Кадир - изгледай още веднъж какво сподели той с Адем във връзка с Керем и тогава ще го разбереш защо е такъв, какъвто е : " Някога ял ли си бой, Адем ? Някога удряли ли са ти шамар? Виж, аз израснах на улицата ... Керем също. Много бой съм изял ... След като ядеш бой лесно се намесваш в такива проблеми. Ние изядохме бой от живота. Ти не познаваш това чувство. Ти си дете на държавен служител. А ние израснахме на улицата. На улицата кавгите не свършват. Получавайки удар от живота се учиш как да живееш, братле. В най-хубавия ти момент ще те повали с юмрука си. Или ще се научиш да се биеш или няма да имаш път. Ще ядеш този бой до края на живота си. Ако останеш на крака ще спечелиш. Ако се сринеш , ще загубиш. Толкова е просто. Толкова е просто ... "
Дано се изясни, защото много ми се набиха в главата тези думи на Вели : " Някога и ти ще имаш това, което загубих. И тогава ще ти го отнема, обещавам ти! "
разбира се, че е така, това е идеята, да се сблъскат 4 живота и да останат свързани завинаги
Разбира се, че е различен Киво, това дори не ме впечатлява вече, за мен е напълно нормално. Но, действително и на мен ми направи впечатление как бързо говори, когато го ядосат
Ама как слага всеки на мястото му, не му пука от никого, много ми харесва
И това, дето вкарват шеговити реплики с шефа му също много ме кефи. А онзи само му се кара, но умира за него и Кадир добре го знае

За това се чудят някои за какво да се хванат
Ръцете му са супер, големи, силни мъжки ръце, ръце на спортист, не са изнежени и меки като на някой джендър
ама и как умеят да галят и да прегръщат в същото време
Aslanım 😍

Не съм гледала до сега Онур, но съм впечатлена и аз от играта му
Не само от неговата, всички играят прекрасно 
Благодаря за коментара ти! Аз не зная дали Аслъ го е обичала чак безпаметно Кадир, но според мен тя си беше влюбена в него и Зейнеп го знаеше, за това и каза да остане при любимия 
След лошото винаги идва добро, а на тези двамата явно съдбата е отредила да са заедно, въпреки всичко

...съжалявам ги!!! 

, и теб те прочетох с удоволствие, ще споделя нещо в следващ пост 
, весело да ви е на празника!!! 

Препоръчани теми