Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 78

• 52 843
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Айре, специално слагам една виртуална китка за тебе, щото ми стопли душата Flowers Hibiscus
Скрит текст:

Скрит текст:
Каквото и да става, Бирдже и Ибо си ги харесвам много! Те ми съживиха желанието да гледам сериали ....Направо максимално им се изкефих на черно-бялата им любов! Може да се каже, че заради тях открих и Сблъсък!

# 451
Поли, тенкюю Simple Smile
Скрит текст:
мда знам......
аз гледах ЧБЛ Peace е накрая с по-малък интерес...и съм минавала през темата Wink

В ТТ, някои фенове много искат да ги събират с Бирдже Laughing

това е сложила Хилял в ИГ си...не разбрах с каква цел newsm78

# 452
Здравейте, мили момичета! Поли, Айре, Кате, Фенче, Себи, Дива, Терзи, Тони, Кети Simple Smile Hug Благодаря за новата информация, озет, новини, снимки, клипчета, интервюта и колажи Flowers Hibiscus!

https://www.instagram.com/p/BrkKyxSlnkk/

Хубав ден!!!

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 16:55 от AniMae

# 453
Ани Hug wavey
мерси за видеото, много любимо...от РД на Киво е -питат го на колко год става
 Той:"на 20" Joy
https://www.youtube.com/watch?v=RownRPT3IgA

ще имаме фраг

но сигурно ще е с Керем Peace

# 454
Мерси, Айре Simple Smile! Чакаме фрага!

# 455
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета!  bouquet Работният ми ден приключи... най-сетне... Прочетох, че са обвинили Киво в жестокост към домашните му животни. Как им се "събра в устата" подобно нещо?! Една от причините да "избера" Киво е любовта му към животните, защото по тази му черта си приличаме. Аз съм много по-крайна.

Скрит текст:
В моя град има една жестока и безотговорна практика. От съседните села хората товарят в бусове  кучетата си и ги пускат в града ни. Те бродят гладни и уплашени, мръзнат в дъжда и снега, блъскат ги коли, защото са неориентирани. За месец съм прибрала от пътя няколко убити животни. Последното смазано куче беше на три метра от пешеходната пътека срещу училище. Трупът му стоя два часа, докато го "прибера". Храня ги, когато мога, някои хора също, но това не е достатъчна грижа. Прибрала съм едно, което живее при мен вече пет години. Потресена съм от жестокостта и безотговорността на хората, но нищо не мога да направя (не, че не облъсках двама-трима...). Тях трябва да обсъждат, не Киво. Сякаш се свършиха извратеняците, та се заеха с него... Простаци!!! Извинявайте, че съм крайна, но много се ядосвам на подобни словесни (и написани) повърни. Извинявайте, ако съм ви разстроила! 

Благодаря за всичко споделено около сериала!  Hug Радвам се, на номинацията. А от това: "Според международната база данни на IMDB филмът на Къванч "Хайде бе сине" е в топ 10 на най-добрите турски филми за 2018 и заема 6-то място ... " съм във възторг!!!

# 456
Кате Hug Peace
Скрит текст:
мила родна картинка си описала ooooh! Sad
КБТ освен, че обичат своите 3 кучета и котки Simple Smile
са отдадени и на каузата за защита на животните по принцип, занимават се и с благотворителност!!!

нещо мое от днес........

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 17:54 от Airra

# 457
Кате,

Привет, момичета!  bouquet Работният ми ден приключи... най-сетне... Прочетох, че са обвинили Киво в жестокост към домашните му животни. Как им се "събра в устата" подобно нещо?! Една от причините да "избера" Киво е любовта му към животните, защото по тази му черта си приличаме. Аз съм много по-крайна.

Скрит текст:
В моя град има една жестока и безотговорна практика. От съседните села хората товарят в бусове  кучетата си и ги пускат в града ни. Те бродят гладни и уплашени, мръзнат в дъжда и снега, блъскат ги коли, защото са неориентирани. За месец съм прибрала от пътя няколко убити животни. Последното смазано куче беше на три метра от пешеходната пътека срещу училище. Трупът му стоя два часа, докато го "прибера". Храня ги, когато мога, някои хора също, но това не е достатъчна грижа. Прибрала съм едно, което живее при мен вече пет години. Потресена съм от жестокостта и безотговорността на хората, но нищо не мога да направя (не, че не облъсках двама-трима...). Тях трябва да обсъждат, не Киво. Сякаш се свършиха извратеняците, та се заеха с него... Простаци!!! Извинявайте, че съм крайна, но много се ядосвам на подобни словесни (и написани) повърни. Извинявайте, ако съм ви разстроила!  

Подписвам се с две ръце за Киво и животните!!! Браво на теб, добро и милостиво сърце имаш Simple Smile !!!

Айре, много хубав колаж в синьо Simple Smile!

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 18:20 от AniMae

# 458
Кате, поздравявам те за отношението ти към животните. Някъде съм срещала една много хубава мисъл, която сега ми дойде на ум: "Който храни гладно животно, храни душата си". Цитирам я по памет.
Скрит текст:
Относно явлението безотговорност и жестокост към животните, за съжаление го срещам постоянно и ми е много болно. В същото време (лично за мен) обяснява много неща от положението, до което сме се докарали като народ.

В днешния безушен и жесток свят се радвам, че хората като Къванч успяват да запазват в синхрон красотата на лицето и на сърцето си. Малките неща са показателни.

Айре, надявам се искат да ги видят заедно на екрана Grinning Аз също съм любопитна, но Бирдже е малко луда глава, може би Елчин си му пасва идеално.  Засега настоящия тандем ме устройва напълно,  но за бъдещ експеримент - може, може!

Ани Hug

# 459

Добър вечер милички Hug Hug Hug
  Цял ден тичам по задачи , а сега се стягам за най-големия купон на годината с колегите.Пиша това за да ви се извиня , че не мога да изчета спокойно постовете ви и да ги коментирам Embarassed Embarassed Embarassed

Мисля  да наваксам  идните дни.
Забелязах обаче, че спрягали Киво с Бирдже. Категорично не! Страшно много харесвам като актьор Ибо  и загледах сериала с нея и го спрях ...заради нея .Като я погледна виждам първо устните  и , а не както е при Киво очите , говора на тялото , интонацията на гласа-всичко!

Като се прибера  сигурно  втория фраг ще е пуснат  и ще гледам и коментирам.

Айре  Heart Eyes прекрасен колаж Hug

Пак ще се изправи на крака този изрод ,няма как.

И новият ми любимец

Много хубав фраг и спокойна вечер ви желая Hug

# 460
Ани Hug, мерси Simple Smile

Поли Hug
много ми хареса Peace
Цитат
"Който храни гладно животно, храни душата си".
и за Къванч Peace
Скрит текст:
до къде сме се докарали като народ, даже няма нужда да говорим, какво остава за болни деца, инвалиди и т.н. ooooh! Sad

и на мен Киво и Елка са ми екстра Peace
но се замислям, че някои са очаквали повече от сериала.... за сега няма Ашк/любов Tired
предпочитам да ми е смислен и по-нестандартен сюжета-от колкото да гледам банални и изтъркани любовни истории с много химия Mr. Green
а Бирдже и Киво, ако Бирдже е с дълга коса, по-може...ама с тая прическа тип карфиол, не Joy Joy Joy

Кока кола напомнят за рекламата-излезе преди 1 година
ние очаквахме да е нещо коледно и много ефектно
а те ги забиха в асансьор Laughing

Себи,весело изкараване!!!!
нещо за теб Simple Smile
https://twitter.com/FahriyeBurak_ar/status/1075425943756382208

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 19:15 от Airra

# 461
# 462
Здравейте момичета! Heart
Хареса ми фрагчето! Айре Flowers Rose
Има за всички Heart Eyes Heart Eyes

..Ben unutmadım.

# 463
  • AMS

Привет, дружки и благодаря за хубавите постовете!!!
 Фенче, и аз няма да те разубеждавам.
 Може и ти да излезеш права.
 Но най-много вярвам в това,
 че "ученикът" ще надскочи този, от когото се е учил.
 И ще стане! Кадир няма да стане лош.
 Той е Адалъ!!! Той е Справедливост!!!
 Просто му давам идея на Вели как да се поправи.
 А и в интервюто Онур, нещо намекна,
 че образът му не е толкова отрицателен.
 Ще видим Байрактар как ще го разчете.
 Щях да отбелязвам някои моменти от сериите,
 които при онлайна имаха по-друга интерпретация и превод,
 а после не ги обсъдихме.
 Например писмото за Дениз. Кадир не написа писмо.
 На фона на листа написан от Дениз, беше монолога на Кадир.
 Другото - беше лошия превод на думите на Вели в края на 4-ти епизод.
 Руският превод беше лош, но българския много ми хареса!
 Все още не ми е ясен израза "Karşını Kolla".
 А това със Сарухан наистина ми е мечта да се снимам.
 Имам нещо неизяснено и за Организето,
 но ще изчакам, преди да го изтърся.
 Иначе завиждам на фенките, дето се снимат с Къванч
 и най вече на смелостта им да публикуват.
 Съжалявам много, ама Бирдже не ми харесва,
 макар да изгледах ЧБЛ. Просто няма как да ми хареса.
 Две са актрисите, които ме отблъскват и тя е една от тях.
 За животните много се разстройвам.

Скрит текст:
Тук, кучетата са регистрирани както хората.
Плаща се данък. Имат чип. Без чипа не може да се извежда навън.
Ако го оставиш на улицата случайно за по-дълго време,
минава полицията, извиква специална кола, прибират го.
Ако искаш да си го върнеш - 400 евро, защото са го прегледали,
обезпаразитили задължително и са го приютили на съответното място.
Ако си го изоставил, дори без чип, ще те намерят и тогава жална ти майка.
Ако искаш наистина да го оставиш - има къде и ще го приемат.
Като почине животното - връщаш чипа и така вече не плащаш данък и не те търсят.
За котетата не е толкова строго, но задължително ги водиш при ветеринар,
където ги водят на отчет с име и дата на раждане.
Общината дава два безплатни прегледа и намаление за тях.
Не можеш да погребваш животни.
Предават се при ветеринар и се плаща за погребението.

Ох, пак се отплеснах.
 Много се радвам за "Хайде сине" и за наградите.
 Хайде нерде фрага.
 Айре, благодаря!!!
 Много ми харесва Зайнеп/Елчин!!!

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 21:06 от * Diva *

# 464
 Дива Heart Eyes "Karşını Kolla"- "Пази насреща си"  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт