едно е да поднасяш кафе и съвсем друго да ти го сервират и то с най-добрия актьор на годината 

Приятен полет! И весело изкарване на празниците с новите роднини, дано се харесате взаимно! 
благодаря!
и за твоето!
И най-вече благодаря за хубавите новини, заслужава момчето ни тази оценка

да, все още не знаем кой е къртицата ... Аз се съмнявах в младото полицайче, което работи с Адем, но сега като гледах отново май не съм сигурна, че е той 
еее, тази последната новина ... нееее ...
, слагай, тя Себи пие много кафе

/

, Кадир се усмихваше, когато Аслъ и Дениз бяха живи 

това е последното инфо, пък да видим 
, без да видя източника, ама дано е така 

надявам се да е вярно инфото 
Елчин била безлична, без мимика, не умеела да играе с очи ... да, за тях само Туба може да играе
А бе какво да говорим, обсебени
Може наистина да ги дадат като младежи ?

надявам се да е вярно инфото 
Елчин била безлична, без мимика, не умеела да играе с очи ... да, за тях само Туба може да играе
А бе какво да говорим, обсебени
Може наистина да ги дадат като младежи ?

ами мазохистки сме явно, и ти четеш разни свраки, дето плещят глупост след глупост за нашето момче
Просто съм любопитна някои до къде могат да стигнат в злобата си 
Всички актьори ми харесва как играят, до един. Този Емрах ли беше / Якуп / също много ме кефи, и Белма и Демир, и Мерал ... А нашата четворка и Вели са страхотни, напълно са се потопили в образите си! 

Според мен не е и нужно, но ще видим 

Много ми хареса един коментар за образа на Кадир и играта на Киво, споделям на 100 % 

ами мазохистки сме явно, и ти четеш разни свраки, дето плещят глупост след глупост за нашето момче
Просто съм любопитна някои до къде могат да стигнат в злобата си 
Всички актьори ми харесва как играят, до един. Този Емрах ли беше / Якуп / също много ме кефи, и Белма и Демир, и Мерал ... А нашата четворка и Вели са страхотни, напълно са се потопили в образите си! 

Много ми хареса един коментар за образа на Кадир и играта на Киво, споделям на 100 % 

Препоръчани теми