Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 78

• 52 170
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте Благодаря Ви за превода и всичко споделено  bouquet bouquet

https://www.instagram.com/p/Br45SElBJcp/

# 691
Айре  Heart Eyes благодаря! Страхотно кафе си ни поднесла и днес!  bouquet
Няма нужда от извинения, мило, просто да си гледаме напред с кеф, пък ... каквото е писано  Peace
Кате  Hug  thumbsup
Светле, Честита Коледа и на теб!  bouquet
Ами именно за това има сериали за всякакви предпочитания - птички, пчелички и т.н  Laughing нашият е екшън и драма. Улуч за мен е един от най-добрите режисьори и аз съм щастлива, че Киво снима отново с него  Peace Какви по-големи гадости съм гледала ... ич не ми прави впечатление това, което показват в Сблъсък даже. Това е за съжаление действителността - корупция има навсякъде , мафиотите си джиткат безнаказано, парите определят всичко,  жестокостта на хората е огромна ... Незачитането на човешкия живот не е само във филмите на Улуч  ooooh!  И Кадир след това, което преживя изобщо не ми е чудно защо се превърна в това кълбо от нерви и си загуби разсъдъка. Колкото до тези неща , които  те дразнят аз ги отдавам на превода през 2, 3 езика, та и на тях не се впечатлявам. В превода, от където превеждахме с Айрето  Heart Eyes пишеше 5 години. А той после е разбрал, че Аслъ всяка вечер е слагала софрата / явно и преди да и каже Зейно  Wink / а той една вечер се е прибрал и е останал ... И къде пък ги няма тези неизпипани неща ? Сигурно в другите сериали всичко е на 6  Laughing Колкото до Вели - не, той не спасяваше живота си, всичко беше планирано предварително от него, когато уби партньора си. Предстои да разберем защо се е превърнал в такова жестоко и озлобено същество. А може и винаги да си е бил такъв ? Надявах се, малката Айлин да го промени, но къде ти  ooooh! Не ме е страх за нея, на нея няма да и посегне, колкото и да е ненормален, така си мисля  Thinking И аз чакам с нетърпение всяка следваща серия и вярвам, че няма да го спрат, сериала ни е страхотен! Отново сме в 5-та и вчера, продължават да го обсъждат  Peace

Дива  Hug много хубава новина си ни донесла, благодаря!  bouquet Дай,боже, скоро да го гледаме!  Praynig Че явно финансовата криза е обхванала всички сфери  ooooh!
Започваме да отброяваме часовете ... останаха 5 часа  Wink
От ИГ на Исмаил - коментар от Елка  Laughing

Между другото - утре отново ще превеждаме за вас!  love001
Себи  Heart Eyes  hug
Терзи  Hug  bouquet Ето, за този откъс са се шегували в ИГ Елка и Исмаил  Laughing

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 14:22 от queen_fenka

# 692
# 693
  • AMS
 Айре, Фенче, Себи, Кате, Терзи,
 благодаря ви дружки!!!
 Светле, много благодаря за поста!!!
 На мен Сблъсък ми харесва и не му търся кусури,
 макар да признавам, че не всичко е идеално.
 Дали съм права за разчитането на някои сцени
 и от там в правенето на прогнози, бъдещето ще покаже.

От всички образи най-противоречив ми е Вели.
 От него очаквам неочакваното - добро и лошо.
 Но доверие не му давам. Оправдание също.

# 694
супер снимка

значи имало и награда Peace

Дива Hug, Себи Heart Eyes Hug, Терзи Hug, Светле Hug Фенче Heart Eyes yes
мерси за споделеното bouquet
нямам време да взимам отношение, че дооправям новата тема Wink

до после Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 16:04 от Airra

# 695
# 696
  • AMS
 Айре, Терзи, благодаря!!!

"Veli, Kadir’in oyununu öğrenecek mi?"
 Ще научили Вели за играта на Кадир? >>>

# 697

обръснатото на веждата Wink

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 16:06 от Airra

# 698
# 699
Диве  Hug Терз  Hug благодаря ви за всичко споделено!  bouquet Страхотни снимки!  Peace
Диве, че Сблъсък не е идеален, не е, което важи и за всеки  друг сериал, невъзможно е да е изпипано всичко до съвършенство, но предизвиква интерес и историята вълнува. А и както каза и Светлето - актьорския каст е много добър, а това е важно.  Вели е и най-интересния образ бих казала, именно заради това противоречие, не напразно е приел ролята Онур  Peace Много ми хареса един коментар във ФБ за сцената с Айлин, когато му даде хапчето  Peace
Цитат
Леле! Сценарият на този филм е...страхотен!Хваща ме за гърлото.разбива ми сърцето!Как са се досетили да покажат,че едно малко и чисто дете, което не знае какво е омраза, е по силно и от най жестокия мъж!Какво величие!
Айре  Heart Eyes явно така ще си ходи през цялото време ...

ooooh! ooooh! ooooh! Лошо ...
Цитат
Информация издания Hurriyet.
В понедельник появились новости о том, что показ долгожданного фильма Йылмаза Эрдогана Organize İşler 2 отложен. Из-за отсрочки показа некоторых фильмов, в кинематографическом секторе царит хаос.
Создатели говорят, что их права не соблюдаются, цены на билеты постоянно повышаются. Если кинопродюсеры и руководство кинозалов не придут к компромиссу в ближайшее время, продюсеры откажутся от показа своей продукции. В числе фильмов, которые зритель может не увидеть и фильм Кыванча Татлытуга "Организационные дела 2".
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 17:10 от queen_fenka

# 700
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Каква е тази сцена с хапчето? Аз съм  я пропуснала, изглежда.
Много ми забиваше линкът, имаше и едно място, на което три пъти връщах, но нямаше звук - когато мъжът рани Вели и си размениха две изречения, не можах да разбера какво си казаха. И явно и тази сцена с хапчето също не съм я видяла.

Не ми е много сложен на мен Вели, поне засега. Престъпник, който си гледа интереса и си разчиства пътя, минавайки през трупове, без да му мигне окото. Полицай, който е минал на страната на престъпниците. Има ги много такива.
Кадир и Керем са ми по-интересни като образи, защото имат по-сложни съдби и през по-сложни чувства преминават. Животът им поднася повече обрати и то недоброволни, а предполагам, че Вели сам е избрал да мине на тъмната страна.

# 701
Здравейте, момичетааа!
I am back! Завръщам се за малко преди новата година, че от празнуване не можах да си почина! Чакам с нетърпение новия епизод, гледах и трейлъра - много вълнуващ...Трябва, просто са длъжни да дадат шанс на този сериал! Не може да пресекат една толкова интересна история, това би било проява на мега нездрав комерсиализъм.От лош опит вече ме е стрaх да заглеждам нови сериали, за да не ми харесат прекалено много и да ги спрат на 5 серия....

Фрагът с Айлин, която протяга ръчичка към припадналия Вели, беше много трогателен. Аз като цяло харесвам приказните истории за човешката духовна реабилитация и за трансформацията на злото в добро под въздействието на подходящи фактори, но след това, което видяхме за зверствата на този човек съм склонна да гледам на евентуално развитие на нещата в посока превъзпитанието на Вели като на историята за дядо Коледа - колкото и да е забавна, винаги я гледам с доза реализъм и ясно съзнание, че всичко е една голяма красива приказка. Така възприемам наченките на духовната промяна във Вели. Докато другите сюжетни линии ме карат да потъвам в историите, сякаш някъде на някого се случват наистина. Може би погледът ми е твърде деформиран от заобикалящата действителност, но някак смятам, че трайно и съзнателно брутално злите хора не подлежат на промяна и всеки даден им шанс е пропилян жест.

Но, няма нищо лошо и натам да тръгне сценарият, ще го гледам с удоволствие. Все пак едно от хубавите неща на творчеството е, че не е задължително затворено в границите на реализма. Така че  - да видим какво ще стане!

Колкото до жеста от гледна точка на душичката Айлин - тук вече с ръка на сърцето казвам - прекрасно, истинско до мозъка на костите, макар и създадено в рамките на филм! Една красива и дълбоко чиста детска реакция, без задни мисли, без предразсъдъци, без емперичните ограничения на мисълта и съображенията на възрастните. Един първичен и естествен отговор на ситуацията. Ако някой въобще на този свят е способен да даде символично опрощение  на греховете на този човек и да му предложи огледало, в което отново да се види като ценен, обичан (до степента на приятелско привързване ) и приет от обществото, то това е единствено това малко детенце. В този смисъл срещата на Вели с Айлин може да бъде разглеждана като уникален (дори незаслужен) шанс за него.
 Не знам какво още са замислили сценаристите, но умирам от желание да разбера и се надявам да не се налага насилствено орязване на тази завладяваща история, защото от това ще пострадат най-много зрителите.

Спирам, защото влязох да ви поздравя, а се унесох в писане.
Hug

# 702
# 703
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейте, момичетааа!
I am back! Завръщам се за малко преди новата година, че от празнуване не можах да си почина! Чакам с нетърпение новия епизод, гледах и трейлъра - много вълнуващ...Трябва, просто са длъжни да дадат шанс на този сериал! Не може да пресекат една толкова интересна история, това би било проява на мега нездрав комерсиализъм.От лош опит вече ме е стрaх да заглеждам нови сериали, за да не ми харесат прекалено много и да ги спрат на 5 серия....

Фрагът с Айлин, която протяга ръчичка към припадналия Вели, беше много трогателен. Аз като цяло харесвам приказните истории за човешката духовна реабилитация и за трансформацията на злото в добро под въздействието на подходящи фактори, но след това, което видяхме за зверствата на този човек съм склонна да гледам на евентуално развитие на нещата в посока превъзпитанието на Вели като на историята за дядо Коледа - колкото и да е забавна, винаги я гледам с доза реализъм и ясно съзнание, че всичко е една голяма красива приказка. Така възприемам наченките на духовната промяна във Вели. Докато другите сюжетни линии ме карат да потъвам в историите, сякаш някъде на някого се случват наистина. Може би погледът ми е твърде деформиран от заобикалящата действителност, но някак смятам, че трайно и съзнателно брутално злите хора не подлежат на промяна и всеки даден им шанс е пропилян жест.

Но, няма нищо лошо и натам да тръгне сценарият, ще го гледам с удоволствие. Все пак едно от хубавите неща на творчеството е, че не е задължително затворено в границите на реализма. Така че  - да видим какво ще стане!

Колкото до жеста от гледна точка на душичката Айлин - тук вече с ръка на сърцето казвам - прекрасно, истинско до мозъка на костите, макар и създадено в рамките на филм! Една красива и дълбоко чиста детска реакция, без задни мисли, без предразсъдъци, без емперичните ограничения на мисълта и съображенията на възрастните. Един първичен и естествен отговор на ситуацията. Ако някой въобще на този свят е способен да даде символично опрощение  на греховете на този човек и да му предложи огледало, в което отново да се види като ценен, обичан (до степента на приятелско привързване ) и приет от обществото, то това е единствено това малко детенце. В този смисъл срещата на Вели с Айлин може да бъде разглеждана като уникален (дори незаслужен) шанс за него.
 Не знам какво още са замислили сценаристите, но умирам от желание да разбера и се надявам да не се налага насилствено орязване на тази завладяваща история, защото от това ще пострадат най-много зрителите.

Спирам, защото влязох да ви поздравя, а се унесох в писане.
Hug

Привет, Поли!  bouquet Прекрасен пост!!! Peace Цитирам го целия, защото не намирам какво да съкратя. Обичам да те чета Heart Eyes и имам като твоите усещания и констатации за сериала. Само да те помоля, по-често се унасяй в писане.  Praynig 

# 704

Ами...много се радвам Айренце  Heart Eyes Hug, че точно с това си заета преди серията.
Твориш , градиш новата ни къщичка за да ни приютиш за следващите серии Laughing Wink

Мисля си и аз че ще пожертват Галип .Той просто няма място в сериала вече.Само ми е мъчно за сладката Айлин....за нея той си е нейния татко Sad Много му се струпва на това дете.

Струва ми се , че Керем ще е прострелял Глухарчето.Нали Джеремето трябва да блесне  като адвокат, пък и го гледа и усеща по различен дори за нея самата начин.

А гадният Демир  образован уличник ,но останал гад и в професията си май подценява ,безличната Мерал и  различната вече Джереме.

Дива Hug

Скрит текст:
Възхищавам се от задълбочените ти анализи и познания по въпроса за рейтингите.
Аз съм във форума от 8 години и нито веднъж не съм ги следила.Изживявала съм много разочарования с Джансел, Фахрие и Енгин  и пак не зная какво гледате в класациите.Сега съм щастлива ,че я има 6-та серия   на "Сблъсък"и съм пред лаптопа. Такава съм си аз.

Поли Hug прочетох те с удоволствие.

Фенче Heart Eyes Hug ами .... bouquet

Общи условия

Активация на акаунт