благодаря! Страхотно кафе си ни поднесла и днес! 

Какви по-големи гадости съм гледала ... ич не ми прави впечатление това, което показват в Сблъсък даже. Това е за съжаление действителността - корупция има навсякъде , мафиотите си джиткат безнаказано, парите определят всичко, жестокостта на хората е огромна ... Незачитането на човешкия живот не е само във филмите на Улуч
И Кадир след това, което преживя изобщо не ми е чудно защо се превърна в това кълбо от нерви и си загуби разсъдъка. Колкото до тези неща , които те дразнят аз ги отдавам на превода през 2, 3 езика, та и на тях не се впечатлявам. В превода, от където превеждахме с Айрето
пишеше 5 години. А той после е разбрал, че Аслъ всяка вечер е слагала софрата / явно и преди да и каже Зейно
/ а той една вечер се е прибрал и е останал ... И къде пък ги няма тези неизпипани неща ? Сигурно в другите сериали всичко е на 6
Не ме е страх за нея, на нея няма да и посегне, колкото и да е ненормален, така си мисля
И аз чакам с нетърпение всяка следваща серия и вярвам, че няма да го спрат, сериала ни е страхотен! Отново сме в 5-та и вчера, продължават да го обсъждат 

много хубава новина си ни донесла, благодаря!
Дай,боже, скоро да го гледаме!
Че явно финансовата криза е обхванала всички сфери 

Ето, за този откъс са се шегували в ИГ Елка и Исмаил 
Терз
благодаря ви за всичко споделено!
Страхотни снимки! 
Много ми хареса един коментар във ФБ за сцената с Айлин, когато му даде хапчето 
явно така ще си ходи през цялото време ...
Лошо ...
Прекрасен пост!!!
Цитирам го целия, защото не намирам какво да съкратя. Обичам да те чета
и имам като твоите усещания и констатации за сериала. Само да те помоля, по-често се унасяй в писане.
, че точно с това си заета преди серията.
Много му се струпва на това дете.

прочетох те с удоволствие.
ами .... 
Препоръчани теми