Трепет Коледен ни завладява, а подаръчето МАЙско шава, шава!

• 33 710
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
По-скоро ми се иска във физически магазин да видя лично. Някой има ли отзиви за ABC Design?

# 601
  • Където морето целува небето...
monamour с баткото бях с ABC Design Кобра. Питай какво те интересува.

на Данито майка му За жалост народът е станал озлобен и оскотен и всеки гледа само себе си. Преди поне ни учиха как се подхожда към възрастен човек и бременна жена... сега не е така явно. На много им липсват първите 7 години.

За несещащите се мъже съм потресена и аз. Отивам с прокървяване на спешен кабинет пред гинекологично отделение. С болки съм, кървя и не знам какво изобщо се случва с бебето. Едвам седя права и се превивам. В чакалнята има две бременни в 9 месец за тонове, които седят седнали. Останалите две седалки са заети от горд татко и дядо, които чакат бебе за изписване. Бабата се суети права и пренарежда торбите и букетите. До мен права имаше друга бременна жена. Накрая се развиках, а бабата дори ме обвини, че им "развалям" щастливия момент. Как може да си на изписване и да седиш най-нагло в чакалнята пред спешния кабинет, където има жени с едно или друго оплакване... Не знам на къде отива този свят...

# 602
Спряла съм се за сега на ABC Design Salsa 4. Гледах и клипове, по това,което виждам летния кош може да застава в легнало положение.
Като цяло здрави ли са? И доволна ли си?

# 603
Спряла съм се за сега на ABC Design Salsa 4. Гледах и клипове, по това,което виждам летния кош може да застава в легнало положение.

Те са идентични, само разликата е при гумите. Аз съм доволна от здравината на количката, но за мен беше неудобна и се разделихме с нея на 8мия месец. "Летните" кошове лягат, но са с чупка в кръста и не е удобно за спане на по-голямо дете. Това в случай, че обичаш дългите разходки. В смисъл, че детето може да е само в едно положение и не може да се завърти. Отделно другият минус за мен беше тегавото прибиране в колата, а аз съм почти постоянно в движение. Иначе количките им са супер и са леки и маневрени. Дамаските също са хубави и са лесни за пране. Големият багажник също е плюс.

# 604
Monamour, разгледай Cam Dinamico.
Ние взехме такава. Ако я намериш с намаление някъде излизат около 1000. Иначе са с малко отгоре. Ето и една снимка на летния кош

# 605

Те са идентични, само разликата е при гумите. Аз съм доволна от здравината на количката, но за мен беше неудобна и се разделихме с нея на 8мия месец. "Летните" кошове лягат, но са с чупка в кръста и не е удобно за спане на по-голямо дете. Това в случай, че обичаш дългите разходки. В смисъл, че детето може да е само в едно положение и не може да се завърти. Отделно другият минус за мен беше тегавото прибиране в колата, а аз съм почти постоянно в движение. Иначе количките им са супер и са леки и маневрени. Дамаските също са хубави и са лесни за пране. Големият багажник също е плюс.
Благодаря, честно казано не съм по дългите разходки. Отделно кола не ползвам, живея до голям парк. Този коша за новородено според вас до кой месец ще се ползва при положение,че ще раждане май? В смисъл в жегите той ли се ползва или летния?

# 606
Ние взехме такава. Ако я намериш с намаление някъде излизат около 1000. Иначе са с малко отгоре. Ето и една снимка на летния кош
Диди, накара ме наистина да се замисля. Сега гледам във вис Виталис е 1300 лв, кош за новородено, летен кош и такъв за кола, плюс Комарник, дъждобран. Летният кош с изцяло легнало положение ли е?

# 607
Дидка, маневрена ли е ? На мен това ми е най-важно.

# 608
  • София
Аз даже бих искала само летен кош, ако пада до напълно легнало. За жалост моя не пада, но пък е две в едно и във всеки един момент дори с бебето вътре мога да го променям.

# 609
  • София
Chiсco trio enjoy е моята. Преди 100 години я взех или 890 или 980 лв всичко- летен, зимен, за кола , чанта, дъждобран. В старата тема бях писала защо съм доволна: летният кош е напълно легнал и няма нужда да си тръгвам от заведенията-детето си спи прекрасно 😬 и коша за кола е с 1 щракване на рамата, която пък се свива като чадър - аз ползвам много кола. Също живея до парк, но мама, баба и приятелките ми достигам посредством автомобил 😁
Тогава по незнайна за мен причина сме купили сива количка, което ми идва екстра сега за момчето
Чико има почти във всички магазини и можеш да я пипнеш и видиш. Аз за такива работи предпочитам на живо пред и-нет. Да видиш механизъм, плат, пластмаса

# 610
"Зимния" кош или този за новородено ще се използва много малко време за нашите бебета. Синът ми беше зимно бебе и пак на 4тия месец минахме на летния, който е с чупка и използвахме от специалните подложки. За майски бебоци е по-добре количка 2 в 1, както е казала ditmade. Определено сега търся такава, за да нямам допълнителен кош. Ако летния има напълно легнало положение, то още края на юни като започнат жегите и ще си е за него.

# 611
  • София
И аз търся с напълно шегнало полжение. Предишната ми беше такава, но след изгледани 5деца отиде на боклука.
Сега търся нов такава. Зимни кош за мен е абсолютно излишен, не само заради това, че краяна май ще е по- топло, а и защото юли-август вече ще запарва. Ползва се и съвсем малко.

# 612
Jane UK пак имат разпродажба. Ето линк към сайта - https://www.jane-uk.com/en/Travel-Systems/c-119.aspx?SortBy=Price
За другите не мога да кажа нищо, защото аз си взех от тях и спрях да се интересувам. Иначе има добри марки. САМ мисля са си доста добри наистина. И аз се заглеждах по тях.
Аз си взех от Jane модел Muum за 460 лв с доставката до нас по DHL. Ето я (обаче сега е малко по-скъпа, тогава беше на -56%)  https://www.jane-uk.com/en/Jane-Muum--Koos-Scarlet-and-Red/m-3269.aspx
Количката e с чупещ кош (от този, на който му казват "летен") + кошче за кола + чанта + дръждобран. Няма кош за новородено. Но аз и с баткото не го ползвах повече от 1-2 месеца и стигнах до заключението, че ако кошът за дете над 6 месеца (или т.нар. "летен кош", който не е летен, а се ползва целогодишно Joy ) е с падаща облегалка, няма да имам нужда от кош за новородено. Самата количка се води от 0 месеца - т.е. става и за новородени. А и в БГ същият модел с кош за новородено беше 1300 лв. Flushed Ами... нещо не ми се връзваха едни 840 лв за кош за новородено. Scream Но вече всеки си го прецения това. Знам, че някои много са го ползвали. Обаче понеже ММ е много "зает" от повече от месец стои опакована количката и не сме я сглобили. 100 пъти му казах, че има 30 дневно безплатно връщане и ако липсва нещо или има проблем искам да го оправя в тези 30 дни. В крайна сметка срокът изтече, а той излезе с желязната логика, че като е изтекъл вече няма значение кога ще я сглобим. Joy Та не мога да ви дам отзив даже. Но имах две приятелски семейства с точно този модел и бяха много доволни, бутала съм я  -много маневрена беше. За това се спрях на нея и я поръчах онлайн. Знам, че някои от по-скъпите им модели не са чак толкова маневрени даже, колкото Muum.

# 613
Аз гледах в онлайн магазина на Дундьо. По-нататък ще ходим и на място да разгледаме, но съм харесала една на ADAMEX мисля, че беше. 2в1 е 1,050лв,  има и опция 3в1- 1,250лв. Изглежда добре, дано е маневрена и лека, и аз това търся.

# 614
Диди, накара ме наистина да се замисля. Сега гледам във вис Виталис е 1300 лв, кош за новородено, летен кош и такъв за кола, плюс Комарник, дъждобран. Летният кош с изцяло легнало положение ли е?

Да, не се ли вижда от снимката?
Аз съм доволна. Лека е, маневрена, с голям багажник, голям сенник и всичко й се сваля за пране и кошовете могат да се поставят и в двете посоки на движение.
Ние я взехме от 1350 на 1000 на черния петък. Сега наскоро пак гледах, че има намаление, но нр помня в кой сайт беше. Ако ми се мярне ще допълня.
Аз мисля, че колкото и да е горещо навън първите 3 месеца не е ОК да си возя бебетп в летния кош, все пак той е доста по-отворен, широк и т.н,но това си е мое мнение.
Първоначално се бяхме спряли на Jane Muum. Същата невероятно лека и маневрена количка, но имаше като цветове само бяла и розова, а и зимния кош ми беше някак като корито.. На Cam ме спечели освен всичко и дизайна.

Общи условия

Активация на акаунт