Трепет Коледен ни завладява, а подаръчето МАЙско шава, шава!

• 33 698
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Понеже на снимката дръжката се пада визуално точно на мястото на чупката и изглежда, все едно е под наклон облеглаката. Зрителна измама се е получила.
Не се притеснявай за това, че е отворен чупещия кош. Предното ми дете беше родено на 03/08. Направо го съжалявах милия. Разкарвах го по едно бодинце само. Това си му беше официалното облекло. А самата ми количка имаше една опция, която (ако някой ми разопакова и сглоби количката Rolling Eyes ) ще видя дали я има и Jane. Подпиралката за крака се обръщаше под 90 градуса спрямо коша и го затваряше по този начин. Ставаше от всякъде затворено. А от тия сенници става страшна жега и задух във всички колички. Много ми хареса една, която видях. Сенника имаше цип, който допълнитлено отваряше една мрежа и тя осигуряваше вентилация под сенника. Обаче видях, че са ми извън бюджета с много този тип колички.

Скрит текст:
Monamour, разгледай Cam Dinamico.
Ние взехме такава. Ако я намериш с намаление някъде излизат около 1000. Иначе са с малко отгоре. Ето и една снимка на летния кош
Диди, накара ме наистина да се замисля. Сега гледам във вис Виталис е 1300 лв, кош за новородено, летен кош и такъв за кола, плюс Комарник, дъждобран. Летният кош с изцяло легнало положение ли е?

Да, не се ли вижда от снимката?
Аз съм доволна. Лека е, маневрена, с голям багажник, голям сенник и всичко й се сваля за пране и кошовете могат да се поставят и в двете посоки на движение.
Ние я взехме от 1350 на 1000 на черния петък. Сега наскоро пак гледах, че има намаление, но нр помня в кой сайт беше. Ако ми се мярне ще допълня.
Аз мисля, че колкото и да е горещо навън първите 3 месеца не е ОК да си возя бебетп в летния кош, все пак той е доста по-отворен, широк и т.н,но това си е мое мнение.
Първоначално се бяхме спряли на Jane Muum. Същата невероятно лека и маневрена количка, но имаше като цветове само бяла и розова, а и зимния кош ми беше някак като корито.. На Cam ме спечели освен всичко и дизайна.

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 12:57 от AnMary

# 616
Като подхванахме темата за детски колички... за дрешки да кажете ? За майски бебчета ( каквито очакваме) какви дрешки ще взимате - с дълъг / с къс ръкав ? За изписване и за първите месеци какви дрешки трябва да.подготвя ?

# 617
  • София
Мойто чиполино има цип с мрежа на сенника, супер е това да.
Дрешки аз съм подготвила с дълъг две-три, с къс 2-3 и пижамки такива с дълъг ръкав и крачол..просто защото имам вече, пък кои ще използвам ще зависи от времето.

# 618
Скрит текст:
Понеже на снимката дръжката се пада визуално точно на мястото на чупката и изглежда, все едно е под наклон облеглаката. Зрителна измама се е получила.
Не се притеснявай за това, че е отворен чупещия кош. Предното ми дете беше родено на 03/08. Направо го съжалявах милия. Разкарвах го по едно бодинце само. Това си му беше официалното облекло. А самата ми количка имаше една опция, която (ако някой ми разопакова и сглоби количката Rolling Eyes ) ще видя дали я има и Jane. Подпиралката за крака се обръщаше под 90 градуса спрямо коша и го затваряше по този начин. Ставаше от всякъде затворено. А от тия сенници става страшна жега и задух във всички колички. Много ми хареса една, която видях. Сенника имаше цип, който допълнитлено отваряше една мрежа и тя осигуряваше вентилация под сенника. Обаче видях, че са ми извън бюджета с много този тип колички.

Monamour, разгледай Cam Dinamico.
Ние взехме такава. Ако я намериш с намаление някъде излизат около 1000. Иначе са с малко отгоре. Ето и една снимка на летния кош
Диди, накара ме наистина да се замисля. Сега гледам във вис Виталис е 1300 лв, кош за новородено, летен кош и такъв за кола, плюс Комарник, дъждобран. Летният кош с изцяло легнало положение ли е?

Да, не се ли вижда от снимката?
Аз съм доволна. Лека е, маневрена, с голям багажник, голям сенник и всичко й се сваля за пране и кошовете могат да се поставят и в двете посоки на движение.
Ние я взехме от 1350 на 1000 на черния петък. Сега наскоро пак гледах, че има намаление, но нр помня в кой сайт беше. Ако ми се мярне ще допълня.
Аз мисля, че колкото и да е горещо навън първите 3 месеца не е ОК да си возя бебетп в летния кош, все пак той е доста по-отворен, широк и т.н,но това си е мое мнение.
Първоначално се бяхме спряли на Jane Muum. Същата невероятно лека и маневрена количка, но имаше като цветове само бяла и розова, а и зимния кош ми беше някак като корито.. На Cam ме спечели освен всичко и дизайна.

Ааа разбрах, да, има лека чупка в кръста, но е много лека. Повечето колички, които гледахме не падаха толкова, или пък това за крачетата не се повдигаше, та помислих, че това имате предвид.

И мен ме вълнуват дрешките. Взех няколко бодинца с дълго ръкавче, но те ще са само за в началото. После май ще дойде време за късо директно и то май от самото ни начало навън 🤔

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 12:57 от AnMary

# 619
Според мен си има нужда от дълги дрешки. Моя термин е съвсем в началото на май месец, а както знаем бебетата нямат развита терморегулация. Отделно ако е на сянка или подухва поне до средата на юни ще са нужни дълги ръкави, а и все пак памукът е супер тънък.

# 620
То ние сме ме в един междинен месец, да се чуди човек наистина. Понякога е много топло през май, друг път не. Тези с термин по към април ще имат нужда поне за малко от дълъг ръкав. А моят съвет е винаги едно суитчърче или жилетчица в бебешката чанта. За всеки случай. И като цяло много дрехи не купувайте. Сега просто ще се изненадате от това колко много хора ще ви подарят по една бебшка дрешка размер 0-3 или 3-6. Ама знам, че се хабя, никой не слуша. И аз не слушах, после се зарихххх. Stuck Out Tongue Winking Eye Чисто нови ги прибирах с етикетите и после ги давах на приятелки, които раждаха. Сега си викам овца, всичко раздаде. А и някои така ги израствата бързо. На 2 месеца накрая вече с 3-6 го обличах. После на 5 месеца с 6-9 и така. Имаше много, които ги взех размер 0. Като не съм разбирала. Еми, даже и 1 път не ги сложих. Те му бяха малки Grinning
Пазарувах от direct.asda.com с превозвач. Една доставка ми лягаше около 6-10 лв с превозвача. Демек нищо. Взимах му винаги или бодита с къс ръкав, или цели пижами. Бодитата бяха 8 бодита за 7 паунда. Вземете си ръквички, много се дерат в началото. И взимайте всичко в горе долу вдна цветова гама, ако ще прете бебешкото отделно. За да се събира една пералня лесно. Иначе 1 розово боди и 5 снежно бели няма как да се изпере.

# 621
Аз се поулях с тези за 0-3 месеца, затова на всеки казвам ако смята да подарява за в бъдеще да взимат големи размери 😁.

# 622
  • София
Аз още не смея да пазарувам. Даже съм забранила на бабите. Даже не съм отворила чувала с количката и дрешките на каката. Уж съм нормална, но мисля това да правя края на март-началото на април ☺
Но като ви чета явно всичко е различно. Моята се роди нормално бебе 49 см -3100, а дрешки 0-3 й стояха като чували. Сега младежите сигурно по-бързо заякват 😃 Но тя си носеше дрехи 6-9 м. до 1 година.
Но определено със зимно бебе беше по-лесно. Знаеш, че трябва да е навлечено. А сега май може да е 30 градуса, а може да е 10.

# 623
Момичета, търся количка за около 1000 лв. Бихте ли ми препоръчали някой модел?
Снощи поръчах от сайта на Хане/Жанет https://www.jane-uk.com/Offers.aspx?SortBy=CategoryDesc
Имат отстъпки и заедно с доставката ми излезе 1032лв., за сравнение във Висвиталис същата е 1600лв., а дори няма този цветови избор.

# 624
Така е, момченцата дътпат здраво. Моят беше 51 см, 3400. За 1 месец метна 1200 гр и 4 см. За следващия пак така. После вече се успокои доста с качването. Но първите 2 месеца беше чудо. А на братовчед ми синът е толкова набит, че на 7 месеца и вече и 6-9 не му стават. Моят поне до този етап вече беше забавил темпа и си влезе в ритъм. С дамите е друго, те са по-фини. Grinning
Аз още не смея да пазарувам. Даже съм забранила на бабите. Даже не съм отворила чувала с количката и дрешките на каката. Уж съм нормална, но мисля това да правя края на март-началото на април ☺
Но като ви чета явно всичко е различно. Моята се роди нормално бебе 49 см -3100, а дрешки 0-3 й стояха като чували. Сега младежите сигурно по-бързо заякват 😃 Но тя си носеше дрехи 6-9 м. до 1 година.
Но определено със зимно бебе беше по-лесно. Знаеш, че трябва да е навлечено. А сега май може да е 30 градуса, а може да е 10.

# 625
Мислили ли сте да замръзявате стволови клетки?

# 626
  • София
Аз няма да замразявам. Не съм се убедила в смисъла.

# 627
Момичета, коя седмица сте и колко см е шийката ви? Искам да си сверя часовника,че съм във филм.

# 628
За дрешките, мисля че ще трябват и такива с дълъг ръкав в началото. Май месец не е винаги много топъл, особено в началото. Но наистина, няма нужда от много на брой, защото може да останат неизползвани, а пък ако трябват оше, винаги могат да се докупят. Аз предния път си докупувах малки 56ки, защото нашето бебе не наддаваше толкова бързо и следващия размер й беше огромен. Жилетките са удобно и могат й да са малко по голям размер, просто идват по дълги, но не пречи. От тях бих взела направо 3-6 месеца. Панталонки и бодита ако са големи не са много удобни, защото направо се омотават в тях Simple Smile и аз гледам още да не купувам, но някои промоции ме изкушиха.. Урок от предната бременност ми е че и пазаруването в последния месец не е много приятно, тежеше ми корема и няма много нерви да разглеждам и избирам на спокойствие. Та 7месец може би е идеален за тази цел..

# 629
Момичета, коя седмица сте и колко см е шийката ви? Искам да си сверя часовника,че съм във филм.

ОтбМиналия ден на ФМ (21+1) на листа пише 3.7см
Твоята колко е?

Общи условия

Активация на акаунт