Трепет Коледен ни завладява, а подаръчето МАЙско шава, шава!

• 33 705
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Нашето бебе също рита под пъпа ми, но не мога да приценя дали е много ниско. Това, което ме притесни, беше че в сряда не я усещах така осезаемо както предишния ден, но ден по-късно наваксахме с ритниците. Дали е нормална разлика в активността?

# 661
  • София
Абсолютно нормално е един ден да рита повече, друг по-малко. Важното е да го усещаш. И мен ме рита ниско, все пак още е с надолу краката.

# 662
Може би трябва да се притесня и то сериозно. Бебето в корема ми не рита въобще. Дали на 2-3 дни веднъж ще усетя потрепване и това е.

# 663
  • София
Имало ли е дни в които си го усещала много ясно?

# 664
Не, изобщо. Даже супер много ме яд, защото въобще не се усеща да е живо. Или е адски мързеливо или не знам вече. Във вторник съм на фм. Отделно вече съм адски дебела и не знам как ще карам.

# 665
  • София
Щом не е рязка промяна в поведението му, би трябвало всичко да си е наред. Аз имам една позната ей така хич не го усещаше, та лежа седмица в болница , за да я наблюдават и се оказа, че дребосъчето просто е много мързеливо и не му се шава.

# 666
Здравейте, мамита! Нова съм тук, с термин 31.05.19г. Нямах достатъчно време да прочета всички страници от темата, а все не мога да открия достатъчно информация относно моят проблем. При първата ми микробиология, бяха изолирани бактерии от тип Стрептококи, след едноседмичен курс с антибиотик и глобули, втората МБ показа, че тези бактерии ги няма, но за сметка на това, си имам нови - ентерококи. Въпроса ми е, някоя от вас имала ли е подобен проблем и бяха ли ви предписвани антибиотици и в. глобули? Нещо не съм окей с моята АГ и вероятно ще я сменям, но до тогава ми се иска да се успокоя относно този проблем и да разбера колко и дали е спешно лечението точно на този тип бактерия и мога ли да изчакам до рецептата от бъдещия АГ или да взимам каквото ми каза (по имейла, след много чакане) моята. Освен антибиотик тя ми изписа и глобули, които според интернет са забранени и доказано противопоказни за бебчето по време на бременност.. - бетадин.🙄🤔

# 667
  • София
Бих потърсила второ мнение възможно най-скоро, ако трябва иди на платен преглед. Това не са шега работи все пак.

# 668
Може би трябва да се притесня и то сериозно. Бебето в корема ми не рита въобще. Дали на 2-3 дни веднъж ще усетя потрепване и това е.
Коя седмица си?

Tay.G ,слава богу до момента не съм имала гъби или бактерии. Но стрептококи и ентерококи не са шега работа, могат да спукат околоплодния мехур. Според мен иди на частно по възможност най-скоро, като към микрото искай и антибиограма.
Късмет.

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 00:35 от Не се сърди, човече

# 669
Благодаря, monamour, така ще направя.

# 670
Утре захващам 21-та. Досега не се вълнувах особено, но вече ме изнервя. Все си мисля, че причината е предна плацента и дебел слой подкожна мазнина.

# 671
Утре захващам 21-та. Досега не се вълнувах особено, но вече ме изнервя. Все си мисля, че причината е предна плацента и дебел слой подкожна мазнина.
Не се тревожи, моята Беба и тя беше така, само се фокусирах да я усетя. Започнах да я усещам активно ежедневно края на 22ра седмица и сега не се спира. Преди това много рядко, имаше дни даже не я усещах.

# 672
Благодаря ти много 😊 Аз живея в Австрия и най-вероятно от там ще си я купя,но след като я видя на живо. Попитах за бг понеже и мои приятелки се интересуваха от тази количка. Мисля целия комплект да си взема ама ще реша на място пак. А разлика в цената независимо от къде е надали има. Надявам се скоро и аз да се сдобия с нея 🙂
Момичета ние вчера взехме количка, много сме доволни. Изключителни маневрена, лека, удобна, с голям багажник отдолу.Грабна ни още когато я видяхме преди 2 месеца и незнам защо се дърпах до сега да я вземем и мислех, че може друга да ми хареса.Ние ще сме без коша за новородено, защото седалката има напълно легнало положение без чупка в кръстта.Столче за кола взехме от същата серия, чувалче за зимата и чанта.Модела е Cybex Priam Ferrari Silver Grey😊https://store.cybex-online.com/itm/cybex-collections/cybex-for-s … set-trekking.html
Здравей 🙂 Аз съм се спряла на същата количка. Така и не отидох в някой магазин да я разгледам на живо какво представлява. Предполагам е хубава,но само до там. Исках да те питам конкретно този модел нямат кош за новородено (поне от това ,което видях в нета) или има опция и с него. И от къде в бг я купихте?
Ще помогна доколкото мога😊Първо ние живеем в Англия и количката я имаше налична в един съседен град само в специален магазин който внася Cybex от Германия.Имахме късмет, че имаха една в склада(точно този цвят),ако не щяха да ния доставят до 4 седмици😊Модела има кош за новородено,ако държиш на него,само че се купува отделно.Тоест купуваш си шасито каквото искаш и после си сглобяваш всичко останало, каквото решиш. Надявам се да съм помогнала, ако имаш още въпроси може да ме питаш😊

# 673
Аз също утре влизам в 21 седмица и не го усещам или поне не съм разбрала... започвам вече да се притеснявам.

# 674
Lolita1213, _mells_,  след 19-20 г.с. Тепърва сигурно ще започнете да усещате по-отчетливи ритничета, но не очаквайте да са силни. Аз най-вече усещам движение или ритничета или побутване като съм легнала по гръб или като съм седнала, неведнъж и като се возя в колата.
При мен към 18-19 г.с. Започнаха да се усещат побутвания и леки ритничета, но пак казвам - понякога едва доловими. При вас може малко по-късно да се случи. Всяка бременност е различна. Не се отчайвайте и мислете позитивно и имайте търпение Blush

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 07:47 от Layla_D

Общи условия

Активация на акаунт