GoT 32 - Not today..

• 43 657
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Щеше ми се такова клипче и за тримата  Ланистъри Whistling.

# 46
Ще ни пускат по някоя троха от време на време, така, че може да ги видим и тях.

# 47
  • Разпиляна във въображението
Защо го няма Бран? Ама Санса колко стърчи над Джон Simple Smile

# 48
Бран ще се бие на друг фронт сигурно..

# 49
Бран отдавна не е на тая земя Animal Joy Cat

# 50
Бран не е Старк вече.

# 51
В началото нали даваха едно перо как пада, това ще е присъствието на Бран, предполагам Simple Smile

# 52
И аз го гледах това перо, но не е гарваново.

# 53
  • Варна
Благодаря за темата.

Перото и на мен ми направи впечатление. Нещо ми навява спомен за Лиана. Нед или кой точно беше в първия сезон слизайки в криптата някакво подобно перце поставяше в дланта на статуята и. Може и да бъркам, но нещо подобно като спомен ми се върти в главата и асоциирам Лиана с перото.

# 54
Коя дата почва новият сезон Simple Smile
Извинявайте, ало сте написали, ама пак ми пишете Simple Smile

# 55
  • Варна

Eпизод 1: 14 април
Епизод 2: 21 април
Епизод 3: 28 април
Епизод 4: 5 май
Епизод 5: 12 май
Епизод 6: 19 май

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 02:27 от Хексе

# 56
Въх, не останало Simple Smile ей, много ме кефи филмът, да почва!

# 57
Перцето е от екзотична птица, цветът му е черно и червено - Таргариен. Робърт го носи за мъртвата Лиана в 1 еп. на 1 сезон.

В 5 сезон Санса го открива и то става част от облеклото й.

Още нещо любопитно, което шоуто прави за връзката Лиана - Санса:
1. На вечерята с Болтън Софи буквално изглежда като статуята - косите и нещото около врата -

2. Косата на Софи е направена като прическата на Лиана в сватбения й ден. Още в 7 сезон я носи така.

Бран го няма защото:
1. Той вече е повече полубожество, отколкото човек.
2. Търсели са алюзия с Нед, Кат и Лиана.
3. Търсели са алюзия с Егон и сестрите му. Във втори сезон 7 еп.  има интересен разговор между Аря и Тивин:

Който е чел книгите, знае, че взаимодействието между Аря и Тивин съществува само в сериала. Интересна тема за разговор са подбрали. Сценаристите на епизода са Д&Д, а режисьорът е David Nutter - същият, който е режисирал този тийзър.

Друго любопитно е присъствието на Кейтлин, и то с думи, които също не съществуват в книгите:

В тийзъра само Санса минава покрай нейната статуя и бегло я поглежда. Вероятно тя ще е тази, която ще изпълни обещанието на майка си - ще даде на Джон името Старк.

Веднага след първите кадри с Джон и думите на майка му you have to protect him , режисьорът е избрал да даде Софи. Факт е, че Джон ще има огромна нужда от политическа защита, защото след излизането на яве, че е Таргариен, той става много уязвим - и спрямо северняците, и спрямо Денерис. Знаем кой герой е "ключът за Севера" и кой има отлични политически позиции сред лордовете, рицарите на Долината и евентуално политическо влияние в Речните земи чрез чичо си Едмур.

Друго любопитно е изборът на разположение на фигурите, когато тримата се събират. Първо дават двете сестри , успоредни една на друга, и Джон се приближава към тях, като Санса остава в средата, тъй като вече тя - като най-голямото дете на Нед и Кат - е лидерът на дом Старк, защото Джон е законен Таргариен.

П.С. Това не са мои разсъждения, но ги намирам логични.
П.С. Може би ще направят подобни тийзъри за дом Ланистър и дом Таргариен.

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 09:16 от irena681

# 58
  • Вестерос
Много добър пост! Simple Smile

# 59
Страхотен анализ! Само да допълня това, което на мен ми направи впечатление - Джон и Аря изглеждат по-възрастни на статуите си, за разлика от Санса, която както каза изглежда точно като статуята си.

Общи условия

Активация на акаунт