GoT 32 - Not today..

• 43 670
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Не схванах приликата на Софи с Лияна защо се изтъква?
И разговора на Аря с Тивин..

# 61
Ирена , страхотен анализ. То не останало. Трябва да си спретна един маратон от първи сезон, имам точно 3 месеца.

# 62
Статуята на Джон определено изглежда по-възрастна, и на мен това ми направи впечатление...

# 63

Ще се въздържа от отговора на този въпрос.
Не искам пак да ме нападат заради престъплението да споделя са вас теории, които ми звучат добре, защото са представени логично и подплатени с доказателства от шоуто, книгите, изказвания на сценаристите, Мартин и актьорите.

# 64
  • България
Статуята на Джон определено изглежда по-възрастна, и на мен това ми направи впечатление...
  И на мен така ми се струва.
Дано да не означава, че двете сестри ще си отидат млади Disappointed.

# 65
Статуите не са нещо по-различно от това за 5 сезон :

# 66
  • България
На това от пети сезон, Джон не ми изглежда толкова възрастен.
А статуята е на 50-60 годишен мъж.

# 67
А на мен даже не ми прилича на Джон.  Smiley
Ако искат да намекнат, че някой от тримата ще умре, трябва да са големи глупаци, а те не са. Просто знаят как да дразнят.
Статуите са "облечени" така, както в момента са облечение "хората".

# 68
  • Варна
Ирена, първо да ти благодаря за синтезирания и подробен разбор на тийзъра. Наистина в моята глава имаше чуденки, които ти ми изясни, пък нищо, че сама си каза, че не са твои анализи, а споделяш нещо любопитно, на което си попаднала и ти се струва логично. Така че отново - Благодаря ти! Някои моменти (с перцето особено) ми се губеха, а нямам нито време нито спомен къде точно да си ги прегледам и припомня наново, а просто онова гадното чувство "Помня, че съм виждал нещо ама кога и къде го видях..." Simple Smile

А относно чуденката ти дали въобще статуята е на Джон... снощи като пуснах на мъжа ми, който винаги някак си съвсем първосигнално почти по детски реагира на картини и обстоятелства и време за вглеждане и мислене много не си дава, та той веднага уж с половин око гледайки се изцепи "Тоз ми прилича повече на дъртата и поотслабнала версия на ония Тарли, а не на Джон" Grinning Grinning

# 69
Статуите не са нещо по-различно от това за 5 сезон :

За мен са различни. На стената с лицата бяха всички. Тук е много специфично. Не казвам че значи нещо, но може и да значи. Интересно е, ДиД обичат да дразнят и да се бъзикат с феновете и знаят че ще предизвикат много коментари с такъв трейлър.

# 70
  • България
Да, статуята на Джон е зле направена, може би нарочно, а може да го показва остарял.
Когато пуснаха стената с лицата им имаше предположение, че всички показани там са мъртви, но не стана така.
Съгласна съм с  вас, дразнят, а според мен нищо няма да издадат за финала.
  Докато чакаме обаче, може да си пофантазираме на воля.  Grinning.

# 71
  • Варна

Aaaaaaa, статуите са на Лияна, Катлин и Нед..
Аз пък се зачудих защо в семейната гробница на Старк има статуя на Кат, а няма статуя на Роб /и Дикон, но айде да речем за него още е нямало време да направят./

# 72

Ще се въздържа от отговора на този въпрос.
Не искам пак да ме нападат заради престъплението да споделя са вас теории, които ми звучат добре, защото са представени логично и подплатени с доказателства от шоуто, книгите, изказвания на сценаристите, Мартин и актьорите.

Можеш и на лично да споделиш ако имаш желание.
Хексе те дават в началото статуите на тез тримата, но после Аря и Санса застават срещу техните си, а Джон срещу тази където изглежда напрано друг мъж, на мен на Нед ми прилича..
Сега видях, че и вълк има.
Някакви математици изчислявали на база диалози и думи кой е главния грой всъщност и стигнали до извода, че е Тирион. След него ако си развие потенцияла била Санса.

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 16:29 от Lino

# 73

Aaaaaaa, статуите са на Лияна, Катлин и Нед..
Аз пък се зачудих защо в семейната гробница на Старк има статуя на Кат, а няма статуя на Роб /и Дикон, но айде да речем за него още е нямало време да направят./

Не смятам, че тези статуи действително съществуват - с изключение на статуите на Нед и Лиана, за които знаем, че ги има.

Ето тука по-задълбочени разсъждения:

Скрит текст:
Jon seems to walk hesitantly in the crypts often stopping hearing the voices of the dead. Instead of voices of accusation telling him he does not belong, it's voices of Stark's who loved him deeply and sacrificed everything to keep him alive and safe but also affirm him in his Stark identity. Caitlyn is getting into this as well because her quote is clearly signifying her regret for not loving Jon and naming him a Stark.

Sansa and Arya loving and affirming Jon as a Stark in a way their mother never could. They would each have their roles to play. Sansa will love him romantically and protect him politically. Arya's deep family love will remain, but she will protect and defend Jon fiercely. Both women are self assured in their roles and who they are, therefore why they walk confidently, full force ahead with Sansa only sparing Caitlyn a glance.

This teaser to me is a clear indication that everything will come to a head at the same time and that the parentage reveal will happen before WWs arrive! Translation, shit will hit the fan! I mean is the teaser not clearly depicting both the political and emotional consequences of Jon's parentage reveal as they face potential death by the WWs ?! First, the political consequences with Lyanna's quote of "You need to protect him." This is not just a throwaway line to indicate who Jon's mother is. This is a very intentional quote signifying that Jon will need protection once his parenthood is revealed! Plain and simple.

Jon will need protection from Daenerys, the one person that his parentage fucks everything up for and probably the Northern Lords who more than likely will try to cast him aside. Emotionally, like I said above, the teaser shows Jon struggling with his Stark identity and needing affirmation. For both consequences, his family is wrapped up in it just as much as he is, which is the significance of Sansa and Arya being present in a teaser that is predominantly about him.
Then when they are seemingly coming together they face their statues (#death) and right after we get the White Walker presence. Anyway this is just how I see it! I personally think the teaser is making this clear.

There is a reason why Arya does not walk by a statue. The show is explicitly trying to make Ned and Cat / Jon and Sansa parallels clear as day. Not only are they supposed to represent their legacy but Jon and Sansa are supposed to have a clear parallel to Ned and Cat's relationship as husband and wife. They are the ruling couple of the North. The future of House Stark and possibly The future King and Queen of Westeros.

# 74
  • България
Горкият Джон, с леля си или с първата си братовчедка. Sick
По-добре с Церсей  Mr. Green.
Но тъй като сценаристите нямат проблем с инцеста, предпочитам да изберат Санса.

Общи условия

Активация на акаунт