GoT 32 - Not today..

• 43 769
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
  • България
За горенето.
Мисля, че обсъждаха погребалните клади в един от епизодите и споменаха, че отвъд Вала горят животински отпадъци.

# 511
Хайде всеки да каже своето виждане за финал за сагата. Накрая ще видим кой и дали изобщо някой е познал нещичко.
Не е спойлер, затова не знам дали има нужда да се слага в скрит текст.

Моето виждане:
Денерис умира (тенкс год). Джон получава Железния трон, но се отказва от него в полза на Джендри. Джендри пък се жени за Аря. Санса ТРЯБВА да умре, че много ме дразни. Джайм убива Церсей, но тъй като са близнаци и има някаква връзка между тях - също умира, да речем от раните си, или пък сам си отнема живота. Тирион ... той drinks and knows things. Бриен и Тормунд ми се иска да се вземат. За останалите нямам претеции, все пак ми се иска Червейчето и Мисандей да оживеят.
Последна сцена - някаква Жунгла. Камерата се промушва измежду треволаците и стига до три нови драконови яйца. Те започват да се пропукват. THE END.

Simple Smile

# 512
  • Чужбина
Горе-долу и аз така ги виждам нещата.

Колебая се, дали Аря няма да свети маслото на Церсей, обаче.

Денерис умира при раждането на детето на Джон - бебе с люлякови очи. То може някой ден да намери яйцата в джунглата.

Варис остава жив и става ръка на Джендри. Слава Богу, щото Джендрито е много тъпо парче.

Мелисандра се превръща в старица, за да прекара малко време в зимен сън. Следва събуждане.

# 513
Варис остава жив и става ръка на Джендри. Слава Богу, щото Джендрито е много тъпо парче.

Сър Давос харесва това Simple Smile Змимка също Simple Smile

# 514
Е, Мелисандра нали каза на Варис, че ще умре, както и тя или аз помня грешно?

# 515
  • Чужбина
Е, Мелисандра нали каза на Варис, че ще умре, както и тя или аз помня грешно?
На него ли каза? Забравила съм. Трябва да си припомня някои неща.

Но в такъв случай, отпада Варис като ръка на Джендри. Кой ще го съветва тоя малоумник? Освен Тирион да остане жив.

# 516
Значи Тирион става Ръка на Краля. Но това със събуждането на Мелисандра ми хареса. Защото си го представям на екран. Нейните очи се отварят и яйцата в джунглата се пропукват. The End Simple Smile

# 517
  • Чужбина
Нейните очи се отварят и яйцата в джунглата се пропукват. The End Simple Smile
Не, обратно! Първо се пропукват яйцата и след това й се отварят очите Grinning

# 518
Имаме сделка Sweat Smile

# 519
  • София
Какъв Джендри, уф? Това ще е голямо малоумие некъв хомлес като Джендри да сяда на трона. Но ще е достоен финал за ДД та нека всъщност, халал да им е.
Аз искам Бродниците да превземат Вестерос, хаха, ама знам, че няма да стане. И хората са истинското зло на континента. Не искам борба за трона и не ме вълнува трона. Книгата е Песен за Огън и Лед и започна с пролог зад Вала. Сигурен съм само, че Церсей и Денерис ще умрат, като само за Церсей го искам. Надявам се моята Аря да я утрепа, но за да и е по-гадно на кобрата и пожелавам Джайм. Никой друг не искам да умира само Церсей. Но освен Денерис нищо чудно да гътнат още някой топ главен. Тирион, Бран, Джайм или Санса? Дано не, уф... Мисля, че Джон и Аря ще оцелеят със сигурност.
Надявам се да има отворен край, с намигване/послание за нещо по-добро, защото Трона не е решение за Вестерос, който и да седне на него. Трябва им ново начало, нов социален строй. Иначе рано или късно ще ги застигне същата съдба. Не е това начина.

Така от по-главните значи умират Церсей и Денерис + още един ако са решили да са по-крайни, като най-вероятните жертви са Джайм, Тирион, Санса, Бран в този ред в който съм ги написал, т.е. Джайм е най-застрашен.
Аря и Джон оцеляват. От Старките е въпросът колко ще останат...

За съжаление може да има голяма сеч сред по-второстепенните герои, а много от тях са ни любими и със сигурност ще ни е много гадно. Варис почти сигурно си заминава.
Аз лично много искам да има добър край за Самуел Тарли, Хрътката, Давос, Джора, Бриен и Брон.

# 520
  • Чужбина
Дяволо, голям си оптимист.

Прекален, бих казала.

# 521
Може пък Брон да седне на трона, със съветници обичайните заподозрени. Хапва, пийва, те въртят интриги... взима някоя амбициозна жена, като Санса, която с времето го намразва и ражда от...знам ли, хрътката и т.н. Джон и прочие естествено са се жертвали за общото благо

# 522
Хрътката - Лорд Командир на Нощния страж Animal Dog2
То пък какъв Нощен страж, той Валът падна Simple Smile Язък, тъкмо му измислих употреба Simple Smile

Джон не мисля, че ще умре. Тази карта вече я изиграха веднъж.

# 523
  • София
Дяволо, голям си оптимист.

Прекален, бих казала.

Защо да съм голям оптимист? Ти очакваш да има повече смърт ли? Всъщност не бих се учудил... Но така като цяло каквото чета навсякъде се припокриваме в очакванията си.
Един измежду Джон и Денерис ще умре, това е ясно. Въпросът е кой. Не мисля, че ще е Джон, колко пъти ще умира вече. Той вече умря веднъж. Wink

# 524
  • Чужбина
Защо да съм голям оптимист? Ти очакваш да има повече смърт ли?
Определено!

А и смяната на строя ... дори и днес не е факт.

Общи условия

Активация на акаунт