GoT 32 - Not today..

• 43 755
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Това за смяната на строя не е прогноза а пожелание. Аз така си ги представям нещата още когато тръгнах да чета първата книга и особено когато намесиха чедата и договора с първите. Но уви това са само фенски въжделения. Американците си искат трон и някой да седне и да управлява, по възможност да е обичан и популярен. Идилийка за Джон Сноу, който не е никакъв Сноу а детето с огън и лед и ако точно това стане ще се гръмна, хаха. Това ще е най-баналния край, но най-голяма фенска маса ще е щастлива. Така че може да убият много любими наши герои, но ако в края Джон седне на трона ще са щастливи ония празноглавци. Честно казано не ме вълнува кой знае как точно ще завърши, защото аз съм фен на книгите. На шоуто бях някъде до към 4 сезон след това бе развалено и се залага само на ефекта, зрелището благодарение на многото пари. То е ясно, че ще има много 'уау' моменти, но мен вълнува историята, сценария, нишките между сюжетните нишки и т.н. все неща, които им закуцаха много силно.
Освен това съм много разочарован и ядосан на чичо Мартин за това, че така и не завърши историята си преди ХБО да развалят всичко.

# 526
  • Чужбина
Очаквам също така, Церсей да роди бебето, но то ще бъде превърнато отвъд останалото от Вала ... и ще придобие сини очи. По-сини от човешките, обаче.

# 527
Това с бебето на Церсей ми хареса, но все пак още за предния сезон имаше спойлери, че тя пометва, а предвид, че всичко останало от същите спойлери се случи, най-вероятно това е оставено за началото на този сезон. А и пие вино в трейлъра....

# 528
  • Чужбина
Това с бебето на Церсей ми хареса, но все пак още за предния сезон имаше спойлери, че тя пометва, а предвид, че всичко останало от същите спойлери се случи, най-вероятно това е оставено за началото на този сезон. А и пие вино в трейлъра....

Тогава кое бебе остава за превръщане? Трябва да има поне едно.

# 529
Церсей, според мен, лъже, че е бременна. Никакво бебе няма.

# 530
  • България
Очаквам Джон и Санса да са гаранти на Севера.
Ако има Един да властва над Седемте кралства, възможно е да е Джендри. Простак, като баща си, но няма да е прецедент. Не най-добрите печелят. А и то една печалба. Не мисля, че е много хубаво да си крал във Вестерос.
Това са тримата, които мисля, че ще оцелеят. Надявам се и за Тормунд, Лиана и Бриен.
Едва ли ще позная, но ще има доста мъртъвци на финал.
Някой писа, че Емилия Кларк е плакала, когато е прочела сценария. Плаче се и от радост, облекчение. За мое неудоволствие може да оцелее и да измести Джендри. Дано поне си намери друг чехльо- да се вземат с Джендри, например.

# 531
  • Дивата природа
Season 8 | First Day on Set

UpDate: пре-качиха видеото: вече има таймер долу вдясно + от 10 до 14 сек - надписите (чер екран бе ; )
оригиналното е изтрито -- https://www.youtube.com/watch?v=_eAdXs9bRi0

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 22:27 от Gloripeace

# 532
  • Чужбина
Сценарият с Мелисандра и Варис, обаче, няма да се репрезентира в реалността на сериала.

Ето доказателството:

И Мелисандра, и Варис ще бъдат ликвидирани.

Последния сезон съм го гледала най-скоро, но ми е най-голяма мъгла. Защо така!

# 533
Абсурд да има трон накрая, Таргите са го създали и някой от тях ще го унищожи. Същите ще се затрият според мен, Дани със сигурност ще умре, а Джон и да не умре, няма да има добър край за него. Ланистърите също всичките заминават. Ще останат Старките, това е от ясно по-ясно. Мелисандра и Варис умират, разбра се в миналия сезон. Най - лошото което очаквам от финалните епизоди е да стане още по-феминистично шоуто, без каквато и да е ключова роля на мъжки персонаж и разбира се да изключат логиката в сценария. А най-хубавото ще е , че след края, Дж.Мартин ще може да си издаде Ветровете, която според бошинството читатели била готова, но чакала завършването на сериала.

# 534
Така моите предсказания: 😁
Любимите ми герои са болднатите, за тях ще стискам палци. 😃
1.Церсей - на 100% ще умре , залагам, че Джайм ще я убие или Аря или Тирион.
Бременността и няма да трае дълго или ще се окаже, че изобщо не е била бременна, а навлизаща в менопауза.
2.Тирион - не вярвам да оцелее. Според мен ще предаде някого, ще има пак процес, но този път(3ти по ред)няма да се измъкне.
3.Джейми- или ще умре геройски, или ще оцелее и ще стане ръка на краля.
4.Бриен - не знам, но се надявам да оцелее.
5.Денерис - не мисля, че е бременна и според мен ще умре, не знам как, но предполагам, че ще я убие или Джайм или НК или някой друг.
6.Мелисандра - ще умре, вероятно в битката или ще се жертва за някой/нещо.
7.Варис - мисля, че ще предаде Данито и Дрогон ще го изпепели.
8.Давос- силно се надявам да оцелее и да стане ръка на краля, съветник или лорд - гарант.
9.Джендри- много ми се ще да остане жив и да се вземат с Аря, но имам едно чувство, че няма да доживее края.
10.Мисандей и Сив червей - един от двамата ще умре.
11.Юрон- ще умре, как - не знам,но може и Теон да го убие или пък Церсей.
12.Теон и Яра - ще оцелеят.
13.Джон- ще стане крал или ще умре геройски и след това ще премахнат монархията, но не ми се вярва Игра на тронове да завърши без трон и някой на него. 😂
14.Санса- ще стане кралица и ще има наследници.
15.Аря - колебая се, надявам се да оцелее,  но ще видим.
16.Бран - ще оцелее и ще изиграе важна роля във войната с НК.
17.Сам и Гили- ще оцелеят и ще получат някакво владение, може би Предела.
18.Хрътката,Тормунд , Подрик, Брон, Ед Толет, Берик - колкото и да не ми се иска сигурно половината ще умрат.
19.Планината - Хрътката ще го убие.
20.Кибърн - не знам, сигурно ще умре.
21.Едмур и Рослин - ще оцелеят и ще управляват Речните земи.
22.Джора - за него нищо не мога за измисля, но не мисля , че ще има щастлив край.
23.Дух - ще го видим ли отново изобщо?
Надявам се , че да и дано оцелее. 🐺🐺🐺
24.НК - Джон ще го убие или Джайм, но и той ще умре с него.
25.Драконите - и те ще измрат и ще се затвори кръга : лед и огън, няма да има вече магия или поне няма да е толкова силна.
В общи линии съм за Старките,с другите каквото стане. 🤣🤣

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 21:13 от EsmeWeatherwax

# 535
  • Вестерос
Интересно къде ще е джунглата 🤔

Джендри простак? Честно ли? 😱😂

# 536
  • София
Аз пък харесвам Джендри и не разбирам, защо не му развиват образа (не знам как е в книгата). Така че се надявам на нещо интересно за него.
Джон и Денерис не ги виждам като "управлявали щастливи и влюбени". Те и сега не ми изглеждат влюбени, ами разгонени - той освободен от моралния си дълг (така де, самоосвободи се отдавна), а тя чрез секса подчинява.
Нямам очаквания за финала... Освен да свърши филма 😁 Просто всичко, което е продължило по-дълго заради фенове и доразвиване на разни сюжетни линии пожелание се е скапвало.

# 537
  • България
Джендри простак? Честно ли? 😱😂
Такъв е според моите разбирания Grinning. Но и няма как да е различен, предвид липсата на възпитание и кои са баща му и майка му. Има резон в това Церсей да се пази от забременяване с такъв мъж, като Робърт Баратеон. А и ненапразно Лиана Старк е предпочела друг. Но това са си мои усещания.
 Нали само си споделяме мнението, няма да водим битки Simple Smile

# 538
  • Чужбина
Абсурд да има трон накрая, Таргите са го създали и някой от тях ще го унищожи. Същите ще се затрият според мен, Дани със сигурност ще умре, а Джон и да не умре, няма да има добър край за него. Ланистърите също всичките заминават. Ще останат Старките, това е от ясно по-ясно. Мелисандра и Варис умират, разбра се в миналия сезон. Най - лошото което очаквам от финалните епизоди е да стане още по-феминистично шоуто, без каквато и да е ключова роля на мъжки персонаж и разбира се да изключат логиката в сценария. А най-хубавото ще е , че след края, Дж.Мартин ще може да си издаде Ветровете, която според бошинството читатели била готова, но чакала завършването на сериала.

Не знам, кое е точно абсурд, но Мелисандра и Варис изобщо не са умирали в миналия сезон!

Джендри простак? Честно ли?
Джендри не е от най-умните ... принципно и фундаментално.

"Джунгла", според мен, е образно казано. Конкретно трябва да е на под вулкана на Драконов камък ... или какъв беше там оня остров?  Thinking newsm78 newsm78 newsm78

Аз, обаче, си държа на моето, че Дани е бременна от Егон Таргариан.

# 539
Mъжът ми и синовете са големи фенове на сериала. Тая година изгледах и аз излезлите сезони. Сега мъжът ми намери от някъде разказ на английски на целия първи епизод от новия сезон. Пускан ли е в темата?

Общи условия

Активация на акаунт