GoT 32 - Not today..

• 43 900
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Днеска тамън ми дойде кигата и мисля да я сгъна до началото на сериала, никакви спойлери ей Simple Smile

# 406
  • HH
Защо си мисля, че денерис води Джон при драконите, за да провери дали е Тарг? Не вярвам да е от романтични подбуди.

# 407
  • България
В момента съм на моя най-любим момент:
Скрит текст:
Дано има много подобни на финала. Hands Pray

# 408
целият каст се изреди по вечерните шоута в САЩ да дават спойлери, като естествено не спойлват нищо

страшна досада

надявам се целият хайп да си струва накрая

# 409
целият каст се изреди по вечерните шоута в САЩ да дават спойлери, като естествено не спойлват нищо

страшна досада

надявам се целият хайп да си струва накрая

Джон Брадли казва, че Сам ще бъде по-манипулативен в 8 сезон. Smirk

# 410
  • Варна
.......................
Намерих си поста...

# 411
гледахте ли вече най-добрите 25?
Добро интро за новия сезон!

# 412
  • Дивата природа
гледахте ли вече най-добрите 25?
Добро интро за новия сезон!
(Пре)гледайте го дори в YouTube?!
GoT Greatest Moments... till Season 8.

:Доста кратко, обобщено положението:

Stuck Out Tongue . S . : Актьорите помнят...13 видеа:
https://www.youtube.com/user/GameofThrones/videos

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 01:48 от Gloripeace

# 413
Здравейте. Не остана. Stuck Out Tongue Winking Eye Направо доживяхме... почти. Joy

Едно забавно видео от някакво шоу. Съжалявам, ако е слагано.

аз днес си взех Огън и кръв и довечера я започвам.

# 414
https://www.gettyimages.com/detail/news-photo/indira-varma-atten … -photo/1134802751

Може ли да ми кажете коя е героинята?

Сори, сетих се Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 01:16 от rumka833

# 415
  • Чужбина

Индира Варма!

Последно я гледах в Патрик Мелроус!

# 416
  • Бургас
От няколко дни съм се размислила: много харесвам Игра на тронове. Чакам с огромно нетърпение края. Като се замисля, до сега такова канско чакане за друг филм не е имало. Ровя за инфо, трейлъри и т.н.
Този сезон изграждат имидж на нещо невероятно. Да очакваме, неочакваното и т.н.
Та в тоз ред на мисли, се зачудих "Ами ако ме разочарова?", "Ако не е толкова добро, колкото казват?". Има ли и други с такива размисли или само аз се терзая от бъдещо, вероятно разочарование Simple Smile

# 417
Ми аз след LOST общо взето почти спрях да гледам сериали Simple Smile Края беше...отначало ми хареса, но после бях разочарована, защото хем беше точно каквото предполагаха феновете, хем най-лесното и просто решение. По същия начин съм с поредицата на Кинг Тъмната кула и т.н. Бих искала наистина да има изненада Simple Smile Дори и да е неприятна. Предпочитам неочаквания край и тук даже държа на него.
Ако ме разочрова- нищо няма да стане. Ще си чакам книгите, с надежда да са различни. Това е.
То аз и няколко пъти почвах да го гледам, беше ми трудно да го харесам в началото, Джон Сноу с дебелите си бузи ме потрисаше Joy и ми ставаше лошо като го видех и просто спирах да гледам. Но след време го изгледах...

# 418
със смесени очаквания съм, дано да ми хареса

(Финалът на Veep също го отложиха  с една година, и новите серии са велики)

# 419
  • Чужбина
Ми аз след LOST общо взето почти спрях да гледам сериали Simple Smile

Разбирам те, но има няколко сериала, които си заслужава да се гледат, дори и след LOST. Наистина!

Аз няма да бъда разочарована от финала, какъвто и да е. Последните сезони на Троновете и без това са доста по-слаби от първите.

Общи условия

Активация на акаунт