GoT 32 - Not today..

• 43 878
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • България
Но наистина никой друг сериал не съм очаквала с такова нетърпение и то всяка година, в продължение на почти 10 години. Не мисля, че ще ми се случи отново такова нещо. И това важи за много хора, не само за мен. И това не е малко, защото след определена възраст човек трудно се впечатлява от каквото и да е. Joy
И аз чакам с нетърение финала, но така бях и с още един сериал- "Викторианска готика".
Надявам се още дълго да има с какво да ме впечатляват. Има с какво. Чакам "Колелото на времето", "Вещерът". Особено сега, когато наближава краят на "Игра на тронове", а всички други сериали ми бледнеят. Детски, политкоректни, безинтересни сюжети, уж фантастика пък тъпо (н.п.р. "Орвил") и т.н.

А на мен Санса ми харесва, Софи-също. Много мразя Церсей, обаче Лина Хийди е страхотна и заради актрисата се хващам, че на моменти симпатизирам и на героинята.
Ако Денерис се играеше от Ева Грийн, щях да харесам доста повече Майката на Драконите. Но там и двете особи са ми неприятни.

# 436
  • Варна
Аз пък не понасям Лина Хиди, като вземе да криви устни и издава зъбки ми иде да я цапна зад врата. Laughing  Blush
Винаги съм си представяла Церсей като Шарлийз Терон и Лена за мен е едно грозновато подобие. Осбено с грозната руса перука последните сезони.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 18:36 от Хексе

# 437
  • Чужбина
Аз пък не харесвам Денерис руса с черни вежди. Не можаха ли малко да й изсветлят веждите, че ми бодат очите?

Ани, МоарейнД, ей това също е мнооооого добро:

Скрит текст:
The Leftovers
The Man in The High Castle
Westworld

# 438
  • Вестерос
E aз искам и виолетови очи да си имаше, ама нейсе

# 439
Аз пък не харесвам Денерис руса с черни вежди. Не можаха ли малко да й изсветлят веждите, че ми бодат очите?

И да и ги изсветлят пак ще си остане такава бозава. Изобщо няма необходимото излъчване за тази роля.

# 440
  • Вестерос
На мен пък ми харесва Simple Smile

# 441
И аз мисля същото за Денерис... на моменти се чудя изобщо как е станала актриса?! Confused
Кит пък като го видях още в Помпей и си помислих... "какъв по дяволите е тоя сульо"... Обаче с напредването на троновете... ми стана някак симпатичен, даже ми е любим във филма(да поясня, визията man bun+брада).

# 442
  • Чужбина
На мен пък ми харесва Simple Smile

С черните вежди ли? Hug

Играта на Емилия е посредствена. Кит не е по-добър от посредственост. Но всички са по-добри от Софи Smile.

В ей тая сцена се вижда категорично, колко по-добра актриса е Роуз от Кит:

Скрит текст:

Но най- най- най-много ме кефеха Ейдън, Фин, Шон и Конлет (все още).

# 443
Вие четохте ли историята на Емилия Кларк и борбата ѝ с аневризмите? Тя може би заради това и позадобря към края на сезоните

# 444
Аз пък не мисля, че има посредствени актьори в каста. Има такива, които са много добри, по-малко добри .. някои не се справяха добре в определени сцени, но посредствени чак не мисля, че има.
За мен най-добрият актьор в този сериал е Шон Бийн. Той винаги и навсякъде е страхотен. Вярно, че го гледахме само един сезон, но беше достатъчно, за да остане в историята.

Кит го харесвам, доста задобря с течение на времето. Роуз е прекрасна. И двамата са страхотна двойка в сериала и в реала.

Ани, МоарейнД, ей това също е мнооооого добро:

Скрит текст:
The Leftovers
The Man in The High Castle
Westworld

Скрит текст:
Аз първия съм го изгледала. Третият ще видим като излезе трети сезон какво ще стане. А вторият се опитах, ама не ми потръгна. Отдавна съм спряла да упорствам да гледам нещо, ако не ми хареса от началото. Има толкова сериали и филми за гледане, че на човек му трябват няколко живота за да изгледа всичко, което иска. Joy

Като казах, че не се впечатлявам имах предвид това, че нямам същото усещане като с троновете. Да, гледам ги, харесват ми, но.. не е същото.

Скрит текст:
Но наистина никой друг сериал не съм очаквала с такова нетърпение и то всяка година, в продължение на почти 10 години. Не мисля, че ще ми се случи отново такова нещо. И това важи за много хора, не само за мен. И това не е малко, защото след определена възраст човек трудно се впечатлява от каквото и да е. Joy
И аз чакам с нетърение финала, но така бях и с още един сериал- "Викторианска готика".
Надявам се още дълго да има с какво да ме впечатляват. Има с какво. Чакам "Колелото на времето", "Вещерът". Особено сега, когато наближава краят на "Игра на тронове", а всички други сериали ми бледнеят. Детски, политкоректни, безинтересни сюжети, уж фантастика пък тъпо (н.п.р. "Орвил") и т.н.

Права си и аз мисля, че политкоректността ще прецака всичко. По ника ти съдя, че най-много чакаш Колелото. И аз го чакам, макар че спрях поредицата на 5-та книга и не знам кога ще я продължа. И Властелинът на пръстените чакам, и по Пратчет ще снимат сериал... само време да имаме да гледаме. Joy
Ще хвърля едно око на Викторианската готика. Отдавна ми се набива на очи на HBO GO.

Не знаех, че Емилия Кларк е имала такива здравословни проблеми. Дано се е справила с тях.

# 445
Аз харесвам и Санса, и Дени, и Джони. Всичките ги харесвам във филма Simple Smile

# 446
Принципно кастът на Ланистърите е най-добър. И аз не си представях такава Церсей - исках я по-пищна, по женствена, по-съблазнителна, но Лена е великолепна актриса. Само онова зъбене и мен ме дразни. Че и долните зъбки не са в идеален ред. Smile Джофри пък не е красив като в книгите, но актьорът направи извънземен образ.

За мен Денерис е най-слабият им избор - нито лице, нито телосложение и ръст, което за съжаление не се компенсира от актьорските умения на Емилия. Тя може и да е прекрасна личност, но това не стига.
Актрисата, която играе Мисандей, пък е толкова стройна, нежна, изящна и красива, че е по-добре да не застава до Емилия/Денерис. Обаче те са все заедно.

Кит задобря много и в последните сезони е чудесен. Свикнах му. Какво да се прави.

Харесвам Софи, справя се безупречно с такъв интровертен характер, какъвто играе. За ролята на Санса очите и изражението на лицето са много важни, защото в 80% от времето тя не трябва да казва това, което всъщност мисли.
Мейси до 4 сезон я харесвах, но после я превърнаха в робот и играта й започна да ми прилича на Емилия/Денерис. Освен това ме дразни разликата в ръста на двете сестри.
Не харесвам избора за Кейтлин заради възрастта на актрисата.
Този възженствен Лорас ми дойде твърде много, но това май не е от актьора всъщност.
Другите ми харесват.

# 447
За мен Денерис е най-слабият им избор - нито лице, нито телосложение и ръст, което за съжаление не се компенсира от актьорските умения на Емилия. Тя може и да е прекрасна личност, но това не стига.

Прилича на детенце и в драматичните моменти, когато трябва да излъчва сила изглежда нелепо. Джора и Дарио пък заприличват на педофили покрай нея, ама това айде може и да мине за нормално за нравите във филма.
Другите моменти, които ми вадят очите са:
Хал Дрого си стопи златния пояс в казана за готвене. Златото се топи при над 1000 градуса и е абсурдно да го стопи така.
Когато стопиха меча на Нед за да направят два по-малки. Мечовете от валирианска стомана се правят от два или повече вида стомана, които се изковават на слоеве и това си личи по шарката върху остриетата. Там ги стопиха и ги отляха в две форми, а при стапяне тази многослойна структура се превръща в непотребна сплав.
С какво палят огън да горят труповете на север от вала като там нямаше кьораво дърво, а само скали и лед.

# 448
От самото начало не харесвам Емилия Кларк в тази роля. Денерис трябва да е нежна, фина, самото съвършенство. А не червенобузеста, с по-гъсти и черни вежди от на мъжа ми, и да пухкавее в част от сезоните. А физиономиите, които понякога прави са абсолютно нелепи. Те са си запазена марка на самата актриса, няколко пъти си пусках и спирах "Me Before You" точно заради нелепите мимики а ла Джим Кери. Все пак го доизгледах.
(и не съжалявах)
Винаги съм си представяла Денерис като Дакота Фанинг.
Скрит текст:

Но е факт, че за всичките тези години свикнах с нейния образ. Все пак е по-добрият избор от първоначано избраната за тази роля Тазмин Мерчънт от "Тюдорите", тя пък си е пълно недоразумение.

Личното ми мнение е, че Тивин си беше Кралят на Седемте кралства, и никой никога няма да управлява по-добре от него. Той е истинският владетел. Реално всичко за Ланистър и Кралски Чертог се срина с неговата смърт. Ако Тирион не го беше убил, сега армията му щеше да се сражава срещу Мъртвите - той е изключително умен и мъдър, щеше да знае, че борбата за Трона може да остане на заден план. Много съжалявам, че го няма вече.
Церсей също не е отрицателен герой. Тя прави всичко, за да съхрани семейството си.

Аз казах, че няма да влизам заради спойлерите, но се изкушавам Simple Smile Все пак разчитам, че ги слагате в скрит текст Simple Smile Извън тях винаги има интересни дискусии Simple Smile

# 449
Здравейте!
Аз съм новоизлюпен фен на GOT. Преди не пазбирах що за врява се вдига около този сериал. Започнах да ги гледам тази година когато HBO повтарят от първи сезон и може би заради това се зарибих, не бих понесла да се влача 10години в очакване и гледане. Споделям изцяло мненията ви за актьорите, Денерис с бяла коса и черни вежди 😁, Джон не ме грабна, Санса изобщо /типичната бозава английска красота/, а Аря ми е направо грозничка. Но въпреки това сериалът има страхотна притегателна сила, което аз лично виждам като резултат от сюжета, скъпите ефекти и най-вече неочакваните обрати.
Според мен краят ще е щастлив и лошите ще си получат заслуженото. Любопитна ми е и предисторията, която HBO ще дават - за горските деца и създаването на Краля на нощта.           

Общи условия

Активация на акаунт