GoT 32 - Not today..

• 43 747
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Ако в един скучен- да Simple Smile

# 541
  • София
Не знам, кое е точно абсурд, но Мелисандра и Варис изобщо не са умирали в миналия сезон!

Не са умирали в миналия сезон. В миналия сезон се разбра, че ще умрат.

# 542
  • Чужбина
Дори мисля, че трябва да започнем да броим само онези, които ще оцелеят, защото повечето ще отидат на оня свят.

Сам трябва да оцелее, за документира случилото се - подробно и разказано от първа ръка.

Не знам, кое е точно абсурд, но Мелисандра и Варис изобщо не са умирали в миналия сезон!
Не са умирали в миналия сезон. В миналия сезон се разбра, че ще умрат.
Точно така!

Мелисандра предсказа, че и двамата ще намерят смъртта си в Уестерос, т.е. далеч от родината.

# 543
  • Вестерос
Джендри простак? Честно ли? 😱😂
Такъв е според моите разбирания Grinning. Но и няма как да е различен, предвид липсата на възпитание и кои са баща му и майка му. Има резон в това Церсей да се пази от забременяване с такъв мъж, като Робърт Баратеон. А и ненапразно Лиана Старк е предпочела друг. Но това са си мои усещания.
 Нали само си споделяме мнението, няма да водим битки Simple Smile
Ясно е според твоите, че е ... Конкретни примери ще дадеш ли защо е простак /от сериала или книгите/ ? Simple Smile

Kaто ви чета последните страници имам чувството, че друг сериал съм гледала Grinning

# 544
  • Чужбина
И също така си мисля, че Церсей си е бременна, но пие вино с отрова.

# 545
  • България
Ясно е според твоите, че е ... Конкретни примери ще дадеш ли защо е простак /от сериала или книгите/ ? Simple Smile
Пусни си сцените с него Simple Smile.

# 546
  • Вестерос
Toва не е конкретен пример.

# 547
  • Варна
Моят финал:
1. Церсей умира от ръката на съпруга си - Юрон Грейджой/той е валонкар, освен това е карма, защото тя уби предишния си съпруг/
2. Джайм умира в битка, сражавайки се "на страната на живите". Спасява някой/вероятно кралското бебе Таргариен, / и така изкупва греха си към дядо Ерис.
3. Тирион умира, нещо нелепо и неочаквано.
4. Аря оцелява, но не остава във Вестерос. Не би могла да живее обикновен живот. Тръгва да пътешества.
5. Бран оцелява и остава в разрушения Зимен хребет. Той е Старк, който винаги трябва да стои там, като гарант, че случилото се вече няма да се повтори. Зимен хребет не е възстановен отново.
6. Санса оцелява и продължава рода Старк. Превъзмогва травмите си и се жени по любов, за някой, който не е от великите домове, за да е съгласен тя да даде фамилията си на децата. Залагам на Хрътката, но пък защо не и на Подрик.. Laughing
7.Денерис умира от ръката на Джон или от собствените си дракони. Трагедията е огромна.
8. Джон оцелява, но не е способен да води нормален живот. Мелисандра го отвежда на Асшаи.
9. Бриен умира в битка, а преди това е погребала Джайм.
10. На ЖТ трябва да седне бебето Таргариен. Негов регент е Сам Тарли. Докато порасне обаче, Сам е въвел демокрацията. Laughing

THE END

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 23:06 от Хексе

# 548
  • Чужбина
8. Джон оцелява, но не е способен да води нормален живот. Мелисандра го отвежда на Асшаи.
Хексе, само точка 8 не пасва, щото на Мелисандра й е дадено да погинe в Уестерос, т.е. не може да го заведе Джон на Асшаи.

Според мен, Дани ще умре при раждането също като майка си.

На Джон още не съм му измислила смъртта.

P. S. Джон ще стане white walker!

# 549
  • Варна
Хексе, само точка 8 не пасва, щото на Мелисандра й е дадено да погинe в Уестерос, т.е. не може да го заведе Джон на Асшаи.

Мелисандра не може да умре. Т.е. може би ще умре в познатия ни вид, но ще придобие друга форма и ще отведе Джон на Асшаи.  Crossing Arms Whistling Laughing

# 550
  • Чужбина

Мелисандра не може да умре. Т.е. може би ще умре в познатия ни вид, но ще придобие друга форма и ще отведе Джон на Асшаи.  Crossing Arms Whistling Laughing
Hug Принципно, и аз така си мислех ... и дори се надявам, че ще е така.

Допълвам си поста, защото се чудя, какво ще стане със свободните.

Те не трябва ли да изчезнат от лицето на земята ..., точно както горските чада.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 23:48 от Eleonora_27

# 551
  • София
Може ли някой да ми припомни какво стана с вълчи щата, освен убитите на Санса и Роб ?

# 552
  • Варна

Що да изчезват? Те са си хора. Ще си намерят своето място под слънцето. Може да си направят свои гградове, а може да се претопят.

# 553
  • Чужбина

Що да изчезват? Те са си хора. Ще си намерят своето място под слънцето. Може да си направят свои гградове, а може да се претопят.

Щото някъде по книгите Мелисандра бе казала нещо подобно.

Дали някой помни?

# 554
  • Бургас
И когато всички битки приключат, Бран излиза от комата, след падането и сме “гледали” неговия сън. Simple Smile Въпреки, че в това няма логика, ще е много, много гадно.
Няма да гадая финал, за да не се разочаровам. Това ми е най - голямата ТВ любов.

Общи условия

Активация на акаунт