GoT 32 - Not today..

• 43 730
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Церсей няма да има повече деца, гадателката и предрече 3, както и че ще ги погребе.
Освен това и каза, че ще бъде кралица за известно време, след нея ще дойде друга, по-млада и красива, или нещо такова. Не се сещам коя ще е красавицата... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 556
Аря до момента ползвала ли е чуждо лице? Нз дали тя може този трик, нали напусна?

# 557
  • Чужбина
Аря до момента ползвала ли е чуждо лице?

Да. Дори няколко пъти. Най-зрелищно бе, когато отрови всички Фрей, с изключение на един.

Церсей няма да има повече деца, гадателката и предрече 3, както и че ще ги погребе.
Освен това и каза, че ще бъде кралица за известно време, след нея ще дойде друга, по-млада и красива, или нещо такова. Не се сещам коя ще е красавицата... Stuck Out Tongue Winking Eye

Да, гадателката й каза, че кралят ще има 20 деца, а тя ще има 3, чиито златни покрови тя ще види. Ще бъде кралица за известно време, но една млада, по-красива ще дойде да я свали и да й вземе всичко, което й е скъпо. Но не знам, дали това означава, че по-младата ще заеме мястото й.

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 00:52 от Eleonora_27

# 558
  • София
Абе аз ли нещо страдам от амнезия, защото много добре си спомням как Аря кръцна гърлото на Кутрето. А чета доста от вас му предсказват участие и роля в събитията през този последен сезон?  Shocked

# 559
  • Чужбина
Абе аз ли нещо страдам от амнезия, защото много добре си спомням как Аря кръцна гърлото на Кутрето. А чета доста от вас му предсказват участие и роля в събитията през този последен сезон?  Shocked

Не страдаш. Кръцна му гръклянчето на Белиш и го прати на оня свят.

# 560
  • Дивата природа
Може ли някой да ми припомни какво стана с вълчи_щата, освен убитите на Санса и Роб?
YouTube Remembers...

мама \Вълчана/ + Лейди (на Санса), Сив Вятър (Роб), Рошло (Рикон), Лято (Бран):

Нимерия последно се видя в гора (с Аря)

Дух е $къпо УЧАСТие след възкресяването на ДжОгон сТаркариен?!
Скрит текст:

# 561
  • София
Абе аз ли нещо страдам от амнезия, защото много добре си спомням как Аря кръцна гърлото на Кутрето. А чета доста от вас му предсказват участие и роля в събитията през този последен сезон?  Shocked

Не страдаш. Кръцна му гръклянчето на Белиш и го прати на оня свят.

Аха, спретнаха му сценка двете сестрички и той като първи глупак се хвана на въдицата. Е, добре де тогава защо го пишете, че ще участва в новия сезон и то даже някакви очаквания има и за края дори.
Щели да го връщат и пр.
Да не са някакви спойлери нещо? Ще е безумие просто. Освен като зомби да се върне хаха или нещо се майтапите. Признавам си не мога да схвана, ама може да съм изтървал нещо защото много внимателно подбирам какво да чета за да не разбера нещо. Simple Smile

# 562
  • Чужбина
Аха, спретнаха му сценка двете сестрички и той като първи глупак се хвана на въдицата. Е, добре де тогава защо го пишете, че ще участва в новия сезон и то даже някакви очаквания има и за края дори.
Щели да го връщат и пр.
Да не са някакви спойлери нещо? Ще е безумие просто. Освен като зомби да се върне хаха или нещо се майтапите. Признавам си не мога да схвана, ама може да съм изтървал нещо защото много внимателно подбирам какво да чета за да не разбера нещо. Simple Smile
Аз най-малко 10 пъти написах, че Ейдън е в друг проект още от миналата година и дори ще снима 2-ри сезон.

Няма да го видим вече Белиш.

# 563
  • Дивата природа
Аха, спретнаха му сценка двете сестрички и той като първи глупак се хвана на въдицата. Е, добре де тогава защо го пишете, че ще участва в новия сезон - - - Освен като зомби да се върне хаха или...
Ейдън е в друг проект още от миналата година и дори ще снима 2-ри сезон.
НЕ е Спойлер, а тълкуване на досегашните сезони, с интервюта обосновани -
клипът е: Публикуван на 9.12.2017 г. / This is manybody's theory...

Ако НВО искат (нещо) да го скрият - сцени с Кутрето отделно/набързо ще заснемат и после ще го вмъкнат (както никой актьор не се е засичал едновременно на снимки с дракони/вълчища/мамути... но после са добавени в епизоди)?!

Както може и обратните варианти:
в i'MDeBil дори и Лейди Стоунхарт(!) била вписвана предварително;

а Шае(ва kYRвата, нимоа запомня името на актьорката : )
е повикана след удушаването си като отдушник с/у папараци=фенове с теории:

^Гейм аф Тронс^

Stuck Out Tongue . S . : Снимки от премиераТА във Великобритания
(този път не са толкова колоритни + още други ; )

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 07:06 от Gloripeace

# 564
  • Чужбина
Глорипийс, много ми харесва тази теория, но не смея да се надявам изобщо.

Ейдън ми е любим и Белиш ми е любим.

Много яко ме хвана Трон-треската!

# 565
  • София
Лина Хийди явно няма да я видим на тия мероприятия...

# 566
Моят финал:
2. Джайм умира в битка, сражавайки се "на страната на живите". Спасява някой/вероятно кралското бебе Таргариен, / и така изкупва греха си към дядо Ерис.

THE END
Не мисля, че Джейми има дълг към Ерис или Таргерините. Убийството на краля е напълно оправдано, поне според мен.
Дълг има към Старките- заради бутането на Бран през прозореца и обещанието , което даде на Катлин, че ще върне дъщерите и невредими.Те и сами се върнаха в Зимен гребен, но дълга остава - да ги пази, пред тях има да изкупва грехове.
И бебе не мисля, че има.Цялото управление на Таргериан е изпълнено с войни, жестокости, смърт, инцест, и главно това е довело до краха им.Накрая
на трона да се окаже бебе, родено от кръвосмешение - не ми се струва справедливо и не ми се връзва с цялата история.Освен това, Дани да умре по време на раждане не ми харесва.Тя е пълководец, завоевател и я виждам на бойното поле или ще кривне от правия път и ще свърши, като баща си.Поне това би имало смисъл за мен.
Ако има монарх накрая, ще е някой, който се е доказал пред хората и ще бъде избран от тях.

# 567
 Според мен Джон ще седне на трона, затова се отделя толкова много внимание на корените му, все едно да ни убедят, че той е правилния човек Grinning
 Вероятно той ще убие и НК, за да го заобичат още повече хората и всички да го благославят като крал.
 А това кой ще умре и кой ще оживее, за мен, вече няма много значение, след като историята свършва.

# 568
Джендри простак? Честно ли? 😱😂
Такъв е според моите разбирания Grinning. Но и няма как да е различен, предвид липсата на възпитание и кои са баща му и майка му. Има резон в това Церсей да се пази от забременяване с такъв мъж, като Робърт Баратеон. А и ненапразно Лиана Старк е предпочела друг. Но това са си мои усещания.
 Нали само си споделяме мнението, няма да водим битки Simple Smile
Коя е майка му всъщност?
И кой го е възпитавал.

Аз лично се моля "милата кралица, бореща се с чудовища", да не превърне и Джендри във факла.🤢

# 569
От снимките, които сте публикували по-напред в темата, оставам с впечатление, че Джон отново ще отпътува на някаква мисия. Конкретно една поредица от снимки, където са в началото заедно с гледащата тъжно Денерис, а след това тя е на няколко снимки сама сред лордовете на Севера и други обитатели на Уинтърфел. Къде ли може да е отишъл Джон?

Общи условия

Активация на акаунт