Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 77 115
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Инглот, Ruby rose. Имат хубави сребристи и по мои впечатления са добри.
Първите са 8,50, другите двойно по- малко.
"Хромните" на Essence също са добри, не знам дали тях визираш. Но те са много наситени и бляскави.

# 226
  • Бургас
Има ли ги още дуохромите? Харесвам Катрис.Сега ползвам прекрасна палитра на Буржоа и има чудесено светлосиво,но почти свърши,а другите цветове са тъмни и почти не си личи,че са ползвани.Не ми се купува отново комплект спирала+палитра само заради едно сиво.А е единственото добро светлосиво,което съм ползвала до сега.
Аууу-редакция-много благодаря!
Бях забравила за Руби Роуз,много бях доволна като ученичка от тях!

# 227
Ох, не мога да намеря темата, тук ли беше или при евтините продукти, но някой днес  пита за хубав руж. Ползвам на Essence Matt Touch Blush в нюанс 20 berry me up! и съм много доволна. Точно естествен и розовеещ стои на моя цвят кожа, но е доста пигментиран и трябва да се нанася с лека ръка, иначе става олеле майко. Не е прашлив изобщо. Не помня колко струва, защото е купуван отдавна и така като гледам, ще ми стигне за цял живот.

# 228
А течния хайлайтър на Лореал как го ползвате? Аз си го взех, но нямам идея как да го нанасям..

# 229
Аз си слагам капчица във фдт и разнасям на цяло лице. Ако искаш изявен ефект, може да нанесеш само върху изпъкналите части на лицето, основно на скули към слепоочие. Нанасям с пръсти.

# 230
Аз си слагам капчица във фдт и разнасям на цяло лице. Ако искаш изявен ефект, може да нанесеш само върху изпъкналите части на лицето, основно на скули към слепоочие. Нанасям с пръсти.

Благодаря за идеите! Ще пробвам и двата начина. Heart Eyes

# 231
  • Пловдив
Честита Коледа!
Някой знае ли дали следващия каталог на дм го има вече в магазините?

# 232
Виждали ли сте тази палитра, хубава ли е?

# 233
  • София
Тези маркери на кавър фотото на темата (Essence 2in1) дали ги има още? Не аъм ги виждала. Искам водоустойчив черен crayon като тези. Дали можете да ми препоръчате някой?

# 234
Честита Коледа, дами! Tada Търся някакъв коректор за прикриване. Някой беше писал преди, бяха няколко вида и всеки цвят беше за определено нещо. Дано някой ме е разбрал.. Confused

# 235
За това ли става въпрос

На Catrice e - Catrice AllRound Concealer Palette.

# 236
  Много ми харесва този серум Heart Eyes

# 237
За това ли става въпрос

На Catrice e - Catrice AllRound Concealer Palette.

Май да, нещо такова търся. Това конкретно добро ли е или друг подобен продукт?

# 238
  • София
Аз го имам, бива. Търсих само зелен, съответно свърши най-бързо, другите си стоят, сега ще трябва наистина само един зелен да взема.

# 239
  • Благоевград
Аз преди време ползвах зеления коректор на Орифлейм, Love Nature е серията. Останах доволна.  И Ейвън имаха един много хубав, но не знам дали все още го имат.

Общи условия

Активация на акаунт