Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 77 085
  • 760
  •   1
Отговори
# 315

Да се има предвид, че снимката е малко тъмна!

# 316
Често се споменава в темата, но не съм си записала. От бюти блендерите налични в ДМ и Лили, от кой сте най-доволни? Сякаш този на Аура се споменаваше. Искам да си взема, като да пробвам.

# 317
Често се споменава в темата, но не съм си записала. От бюти блендерите налични в ДМ и Лили, от кой сте най-доволни? Сякаш този на Аура се споменаваше. Искам да си взема, като да пробвам.
Харли, пробвай на ХМ. Аз все едно реклама им правя, но наистина за цената си са страхотни. Има различни размери.

# 318
В момента съм с на Екотуулс, нещо не е както трябва там. Предпочитам си РТ.

# 319
Здравейте, вчера минах през Лили и се загледах в тоалетните води на Ив Роше. Ванилията и Кокоса ме очароваха, но не си взех. Някакви отзиви? И също за червилата на Аура? И на такова съм хвърлила око 😂

# 320
Здравейте, вчера минах през Лили и се загледах в тоалетните води на Ив Роше. Ванилията и Кокоса ме очароваха, но не си взех. Някакви отзиви? И също за червилата на Аура? И на такова съм хвърлила око 😂
Пръснах си ванилията на китката. Хубав е . Трае 3-4 часа. Мисля да си го купувам.😁

# 321
Момичета, в ДМ има ли хубава палитра за контуриране? Трябва ми само за контур, без хайлайтър.

# 322
  • София
Момичета, нямам идея дали въпроса ми е за тук, но в темата за коса не ми отговориха Simple Smile
Какво ви е мнението за продуктите Ekre за коса?

# 323
  • Пловдив

Ванилиите са две на Ив Роше - едната е bourbon vanilla, а другата е нощна ванилия. Първата не ми хареса на мен, но си взех от втората, тя много ми хареса, много коледен аромат. Около 3-4 часа трайност, но това са първоначални впечатления.

# 324
  • Варна
... и една минерална пудра хайлайт на Golden rose, много наситен, уникален и много хубав цвят. Има я само в ДМ цвят 08 е.

В другата тема писах и за по-скъпи кои харесвам.
Може ли снимка на пудрата хайлайт. И линк към другата тема.

# 325
Ох..минах и си я взех. Точно bourbon vanilla. Допада ми. Другата не съм я видяла или я нямаше... Sad Пръснах се преди около час и за сега още го усещам, но 3-4 часа ме устройват. Продължавам да умувам за червилото Joy

# 326
  • София
Днес си търсих ружче. Харесах си само едно печено на Pretty- точно смеска между розово и коралово. Само че не го взех, щото избягвам печени ружове. Всичко пробвах, ама не ми хвана окото- или са прашливи, или бледи цветове, или изобщо няма такъв цвят. Жалко. Ако се сещате за някое подобно, ще се радвам на идеи.

Иначе, си взех едни "металически течни сенки" на Лумс. Мънички са, 5мл, но вършат страхотна работа като хайлайтващи капки (Лореалските не намерих, а тези на Катрис бяха по- леки.) Много съм доволна, ако искате ще снимам суоч.

# 327
  • Пловдив
Ох..минах и си я взех. Точно bourbon vanilla. Допада ми. Другата не съм я видяла или я нямаше... Sad Пръснах се преди около час и за сега още го усещам, но 3-4 часа ме устройват. Продължавам да умувам за червилото Joy

Вкусът за парфюми е много индивидуално нещо, важното е, че си взела парфюм, който ти допада.
Иначе нощната ванилия явно е по-слабо заредена в магазините. В нашето Лили имаше само един брой, а следващия път, като отидох специално за да го купя, вече го нямаше. Проверих в друг магазин Лили, нямаше там. Отидох в трети магазин, там имаше само един такъв парфюм и го купих.

# 328
  • София
Taзи ванилия на Ив Роше е коледна лимитирана серия, така че каквото намерите останало тук там, това е.

# 329
  • София
Днес се запасих с молив за вежди на флормар. Дано не го променят или спрат. 403 тъмно и пепеливо. Трудно намирам този цвят и го препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт