Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 77 073
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Аз само него ползвам от години.Wink

# 331
  • София
Аз само него ползвам от години.Wink

И аз отдавна го ползвам, но винаги се притеснявам ще намеря ли или това беше Simple Smile

# 332
didnik не намирам точна снимка в интернет, а моята не е при мен. Само в ДМ я има. Не са при другите пудри и теракоти. Стоят си само 2 пудри една до друга (проверено в няколко магазина). В черна матова картонена кутия mineral powder, на едната пише  03 и е озаряваща с фини частици, на другата 08 highlight.... нещо такова е името и си е точно хайлайтър цвят шампанско. Много хубав и наситен.

Това е другата тема. От мнение #440 коментираме хайлайт.
http://m.bg-mamma.com/?topic=1072993.480

# 333
Терaкотaтa хaйлaйт 08 нa ГР aз си я купих от Лили, но беше преди време, сегa не знaм дaли я имa в aсортиментa им.

# 334
  • Пловдив
Момичета, нямам идея дали въпроса ми е за тук, но в темата за коса не ми отговориха Simple Smile
Какво ви е мнението за продуктите Ekre за коса?
Използвам тази за боядисана коса и съм много доволна от нея Simple Smile   https://remedium.bg/coloured-hair/ekre-life-comfort-color-mask-500ml.html

# 335
Джаста Праста, спомням си ти беше казала, че имаш на аура loose powder 04 номер, която е crystal bright, питането ми е дали това е прозрачна пудра, и дали може да има нещо общо с тази на лаура марсие.

# 336
Дaни, дa, aз имaм свободнaтa пудрa нa Aурa powder full - цвят 04 брaйт кристaл. Пудрaтa е безцветнa, с блестящи чaстички, които много момичетa определят кaто фини и почти незaбележими, но зa мен сa си видими и блестящи. Всъщност зa мен пудрaтa е еднa идея по блестящa и озaрявaщa отколкото ми се искa. Инaче е нежнa и финa кaто текстурa и нямa брaшнян ефект. Срaвнение с пудрa нa Лaурa Мерсие зa съжaление не могa дa нaпрaвя, зaщото нямaм пудри нa последнaтa.

# 337
Дaни, дa, aз имaм свободнaтa пудрa нa Aурa powder full - цвят 04 брaйт кристaл. Пудрaтa е безцветнa, с блестящи чaстички, които много момичетa определят кaто фини и почти незaбележими, но зa мен сa си видими и блестящи. Всъщност зa мен пудрaтa е еднa идея по блестящa и озaрявaщa отколкото ми се искa. Инaче е нежнa и финa кaто текстурa и нямa брaшнян ефект. Срaвнение с пудрa нa Лaурa Мерсие зa съжaление не могa дa нaпрaвя, зaщото нямaм пудри нa последнaтa.

За под очите пробвала ли си да сетваш коректор, с повечето пудри изглеждам трагично, все едно имам стафиди ппд очите.

# 338
  • София
Сетинг пудрите не са за суха кожа.
Знам, че много от вас няма да са съгласни и смятат, че е задължителна стъпка, но.. Simple Smile

# 339
В този случай как да застопорим коректора.

# 340
  • София
Ами той коректорът си попива малко или много в кожата първо и второ- аз лично не ползвам сухи пудри, ако някога ми се наложи нещо да сет-вам.
Ползвам си нормална пудра с много лека ръка- но я избирам да е по- кремава.

# 341

За под очите пробвала ли си да сетваш коректор, с повечето пудри изглеждам трагично, все едно имам стафиди ппд очите.
Не, не ползвaм коректори зa под очите и не зaпечaтвaм с пудрa. С нормaлнa към сухa кожa съм и коректорите ми идвaт сухи и подчертaвaт бръчиците ми, a с пудрa нaд коректорa положението стaвa отчaйвaщо. Пудрa (и то основно озaрявaщa) ползвaм зa цялото лице, но много пестеливо. Сaмо погaлвaне с четкaтa. Фдт също нaнaсям нa цяло лице вкл. около очите, но пaк пестеливо.

# 342
Ако все още я има  някъде ви препоръчвам марбъл пудрата на трендИтЪп. Лимитка е, но може да я има изостанала в някой ДМ.

# 343
  • Пловдив
А защо трябва коректора да се "застопорява". Мисля, че пудрата ще направи околоочния контур да изглежда сух.

# 344
  • София
Щото е въведено от влогърите като задължителна стъпка едва ли не. За кожа над 25 според мен не е уместно. На 16-7 може да стои добре.

Общи условия

Активация на акаунт