Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 77 055
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Полвайте база за лице под коректора. Ще се опитам да намеря видеото, в което го видях.

П.П. Ето го – https://www.youtube.com/watch?v=S-bhj_yh8qk

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 21:19 от milenaka

# 346
Аз използвам свободната пудра на Боржуа, но само в Т зоната. Суха ми е кожата, но когато е леко нанесена не ми е правиля проблеми. Имам и тази на Аура, но за мен частиците са много видими и неравномерно стоящи. Нямам впечетления от други озаряващи пудри.

# 347
Сетването го правя заради събирането на коректора в линиите, пестеливо слагам и коректор и пудра, но без пудра пък се движи, ще пробвам показаното от клипчето.

# 348
Е, много е относително. Аз съм на 30, кожата ми е мазна и няма начин да не фиксирам коректора под очите. Дори и течния Камуфлаж на Катрис, който повечето определят като изсушаващ. Просто трябва да се намери правилната комбинация от продукти за съответния човек. При мен работят на Аура Shine Killer (която не е подходяща за под очи, ама понякога го забравям...) и бялата им компактна пудра от Гейша серията.

# 349
Едно бързо оплакване от мен от шампоана и балсама на Revuele с арганово масло. Първото нещо е силният аромат и консистенция на шампоана като на веро с лимон, ароматът на балсама също е многo силен и химичен, но вече билков..... Крайният резултат е силно изсушена коса, сякаш наистина съм използвала някакво веро, а не продукти за коса.... Изводът за мен, още след първият ми опит с продуктите за коса на марката- не струват и не ви съветвам да ги пробвате и вие, голямо разочарование!

# 350
Като сме започнали с косите...Вчера в Цба видях намалени ето тези неща и се чудя дали са сполучливи... Whole blends e серията има и други видове, доста интересни... 

# 351
  • Пловдив
Shanti_, аз имам един балсам на марката, но от друга серия, с кератин е. Много съм доволна, а рядко харесвам балсами /повечето сякаш нямат ефект на моята коса, за разлика от маските/, но този ми хареса, дава хубав обем и мекота на косата. Друго за коса от Ревюел не съм ползвала, но този балсам определено е попадение за мен.

# 352
  • София
Като сме започнали с косите...Вчера в Цба видях намалени ето тези неща и се чудя дали са сполучливи... Whole blends e серията има и други видове, доста интересни... 
Всяка коса е различна и няма начин да разбереш дали е добро за теб, ако не го пробваш.
За мен лично нищо на Гарние не е добро, но на майка ми й се отразява много добре.
Всяка коса си е характер. Simple Smile

# 353
Всяка коса е различна и няма начин да разбереш дали е добро за теб, ако не го пробваш.
За мен лично нищо на Гарние не е добро, но на майка ми й се отразява много добре.
Всяка коса си е характер. Simple Smile
Абсолютно! С авокадо бях пробвла. Бяха окей нещата...

# 354
Купих си новите спирали на Голдън Роуз,розово златната и сребристата,и никак не съм доволна,сребристата се рони след час/два,розовата ги слепва. Имах големи очаквания.... Предложете ми някаква спирала до 10лв. Която да не слепва и да прави миглите дълги.

# 355
  • София
Купих си новите спирали на Голдън Роуз,розово златната и сребристата,и никак не съм доволна,сребристата се рони след час/два,розовата ги слепва. Имах големи очаквания.... Предложете ми някаква спирала до 10лв. Която да не слепва и да прави миглите дълги.
Кажи от кои спирали си била доволна, за да ти препоръчам е близки до тези. Със спиралите е много относително...

# 356
Shanti_, аз имам един балсам на марката, но от друга серия, с кератин е. Много съм доволна, а рядко харесвам балсами /повечето сякаш нямат ефект на моята коса, за разлика от маските/, но този ми хареса, дава хубав обем и мекота на косата. Друго за коса от Ревюел не съм ползвала, но този балсам определено е попадение за мен.

Явно ще трябва да пробвам и другата серия, щом има доволни Simple Smile, но точно тази с арган е голям провал за мен..

# 357
  • Варна
Впечатления от серията Schwarzkopf Beology?
Купих си синята маска, но не ми пасва - май ми е лекичка, след нея косата е суха и разхвърчана едновременно. Чудя се дали да пробвам и червената или да ги прескоча. Мненията за шампоаните също ще са ми от полза, благодаря Simple Smile

# 358
Здравейте. Може ли някой да ми каже къде мога да намеря Wet n Wild във Варна? Благодаря

# 359
Здравейте. Може ли някой да ми каже къде мога да намеря Wet n Wild във Варна? Благодаря
на червения, на "Цар Освободител" между магазин Шихо и магазин за часовници и бижута, срещу ОББ банката

Общи условия

Активация на акаунт