Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 77 047
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
  • София
А в София? Laughing
Харесала съм няколко неща, но искам да ги видя във физически магазин.

# 361
  • София
Новата спирала на Буржоа е страхотна:
Скрит текст:

# 362
Аз купих черната. Ужасна четка, туш и нанасяне. Не бях купувала толкова лоша спирала за последните 5 години. Дано има други, на които им допада..

# 363
  • София
Черната и на мен не ми харесва, ей така си стои, пък масово я хвалеха. Но тази много ми харесва, прекрасна е за мен.

# 364
  • София
Аз купих черната. Ужасна четка, туш и нанасяне. Не бях купувала толкова лоша спирала за последните 5 години. Дано има други, на които им допада..
И аз! Отвратителна. Мъчих я 2-3 седмици и я изхвърлих. А аз не хвърлям козметика току-така, но тази беше страшно разочарование. А иначе харесвам спиралите на Bourjois.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 07:39 от DonaFlor

# 365
  • Стара Загора
При мен пък прави страхотни мигли черната и нямам забележки.

# 366
  • София
Купих си новите спирали на Голдън Роуз,розово златната и сребристата,и никак не съм доволна,сребристата се рони след час/два,розовата ги слепва. Имах големи очаквания.... Предложете ми някаква спирала до 10лв. Която да не слепва и да прави миглите дълги.
Е, жалко за парите.Hands V
Аз си купих сребристата в средата на декември. Слагам я почти всеки ден и не съм забелязала да се рони.
При мен проблемът е в непостоянните резултати. Уж я нанасям по един и същ начин, а пък веднъж ми се получава много добре - извити, удължени и разделени мигли, а друг път - като четка за зъби Scream

# 367
  • София
На мен сребристата на ГР също не ми харесва. Люти ми на очите и ги слепва ужасно , никаква дължина. Доволна съм от червената и ще се върна към нея.

# 368
  • Бургас
Аз да се похваля, че му дойде времето на Лореалския Елсев с кокос, харесва ми, косата ми става много мекичка и ухае неветоятно, а и не дразни претенциозния ми скалп. Иначе и аз съм много доволна от Гарниерските шампоани, скалпа ми е чувствителен, а с тях нямам проблем и ми влияят добре, дори имам 2 в запас, единият е с мед и прополис, а другият с лавандула и роза.

# 369
Здравейте! Да похваля пилинга за тяло с магнолия на Алверде - кожата ми стана много гладка, а самото усещане е страхотно, все едно съм на масаж Grinning. За пръв път ползвам такова нещо и не знаех какви очаквания да имам, но съм много доволна Heart Eyes

# 370
Е, много е относително. Аз съм на 30, кожата ми е мазна и няма начин да не фиксирам коректора под очите.
Не го приемайте лично, но ми е трудно да си представя мазна кожа в зоната под очите.

# 371
Ами... Grinning Всъщност аз коректор нанасям на голяма площ, не го концентрирам в 1 см под окото само.
Да, не си представяй мазна кожа като в Т-зоната, но ако не фиксирам, това значи да ми се събере в линиите, да лъсне, да започне да се изтрива и т.н.

# 372
Така си и помислих, че излизаш извън зоната под очите Simple Smile Според мен колкото важно е запечатването отгоре, също толкова важно е какъв крем/основа имаш отдолу. Аз използвам различни кремове за Т-зоната и за бузите.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 00:01 от Flo Ann

# 373
  • София
Впечатления от серията Schwarzkopf Beology?
Купих си синята маска, но не ми пасва - май ми е лекичка, след нея косата е суха и разхвърчана едновременно. Чудя се дали да пробвам и червената или да ги прескоча. Мненията за шампоаните също ще са ми от полза, благодаря Simple Smile

Аз купих шампоана и маската от същата серия, която ми похвалиха като най-добрата. Маската и на мен ми е слаба, а шампоанът не измива въобще. Сапунисвам по 2-3 пъти и все едно не съм я мила косата.

# 374
  • София
Само тези не ги бях пробвала и напоследък започнах да ги заглеждам, но ме отказахте! Благодаря за отзивите! Спестихте ми излишен разход💐

Общи условия

Активация на акаунт