Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 77 029
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Можете ли да ми препоръчате хубав околоочен крем? Нямам конкретен проблем, който искам да преборя, целя допълнителна грижа за зоната. Благодаря!
Балеа с Урея, Сиен с Q10 (от Лидъл)

# 421

Към момичетата които са го ползвали имам въпрос: Когато го пробвах на ръка видях, че има дребни частички(като ситен брокат) които се виждаха само на дневна светлина. Виждат ли се те и на лице?
Малко ме "стресна" това, представих си се като елхичка 😂. Иначе в момента ползвам фон дьо тена от серията и съм мноого доволна,но е на свършване.

# 422
При мен не се виждат, а се гледам редовно залепена за огледалото на дневна светлина.

# 423
Момичета, бихте ли ми предложили някакъв  фон дьо тен с леко или средно поктитие, или тониран крем за проблемна кожа. Имам доста белези, отървах се от пъпките и не ми се рискува да взема първото, което видя. Wink

# 424
Момичета, може ли да ми препоръчате хубав нощен крем с анти ейдж действие за суха кожа.Благодаря! bouquet

# 425
  • София
На този горния бб крем жълтеникави ли са му светлите нюанси като на фдт-а или розовеникави?

# 426
Те са само 3 цвята. Първия розовее, втория е жълтеникав, а третия е за съвсем тъмни дами с тен.

# 427
Момичета, може ли да ми препоръчате хубав нощен крем с анти ейдж действие за суха кожа.Благодаря! bouquet
Palmer's Moisture Rich Night Cream

# 428
  • София
Момичета, бихте ли ми предложили някакъв  фон дьо тен с леко или средно поктитие, или тониран крем за проблемна кожа. Имам доста белези, отървах се от пъпките и не ми се рискува да взема първото, което видя. Wink
На la Roche pose effaclair duo infant. Точно за проблемна кожа.

# 429
CruellaDeVil Тъкмо го привършвам😊 но светлият цвят ми идва тъмен, особено сега зимата, иначе наистина е хубав.

# 430
За проблемна и аз съм с две ръце за този на ла рош effaclar duo + с цвят, но и на мен не ми пасват цветовете Sad и използвам същия с спф и без цвят за база под грим, а да споделя и моето седмично откритие за фдт - На Буржоа Air Mat, като аз също съм с проблемна, мазна, макар че сега се справих с пъпките и не е толкова мазна и ми се налага да пробвам нови варианти на иначе мега покривните и трайни(най-любим Ревлон Colorstay!), които съм свикнала да ползвам.

Та този на Буржоа го видях в Лили намален на 14 и нещо и видях, че са жълтеникави цветовете като за мен и взех 03, защото имам малко тен, изпробвах го, съвсем леко ми тъмнее, но съм страшно доволна! Цял ден ми издържа, не се омазни, не се "изпари" супер е след едно 10-часово носене. И вчера отидох и си взех 02 да ги смесвам докато все още имам малко тен и после само със светлия да продължа. Той също е жълт, супер е! аа и да добавя че е доста добро покритието, не е бетон, но имам малко белези червеникави и ги скрива.

А иначе преди 2-3 г. ползвах бб крема на Гарние и много бях доволнаа! Тогава си ми беше много мазна пак кожата и дори лятото само с него ходех с часове. Но после започнаха да ми излизат пъпки и не скриваше достатъчно. ще го взема скоро пак сега като се пооправиха нещата, надявам се не са развалили формулата, ако някоя от вас скоро е ползвала ще се радвам на отзив Simple Smile

# 431
Аз изписах цял роман за фдт, но всъщност влязох в темата да ви попитам дали сте пробвали на Maybelline Tattoo Brow Peel Off Gel Tint и дали сте доволни иии цветовете как са, понеже по опаковката не мога да се ориентирам кой е пепелив или дали някой е много червеникав, а не ми се рискува на сляпо

Видях, че сте коментирали Флормар за вижди моливите - от 3-4 години съм с този пепеливия, много съм доволна и аз!

# 432
Момичета, от кое измивно олио бяхте доволни? Ла Рош Позе, Биодерма, Юриаж?
Аз си взех на промоция това на Авен, но съм разочарована. Неприятна миризма, пресушава?!, не сваля грим.. Най-неприятното е, че наистина ми дехидратира кожата на лицето и сега го ползвам само за тяло.

# 433
За проблемна и аз съм с две ръце за този на ла рош effaclar duo + с цвят, но и на мен не ми пасват цветовете Sad и използвам същия с спф и без цвят за база под грим, а да споделя и моето седмично откритие за фдт - На Буржоа Air Mat, като аз също съм с проблемна, мазна, макар че сега се справих с пъпките и не е толкова мазна и ми се налага да пробвам нови варианти на иначе мега покривните и трайни(най-любим Ревлон Colorstay!), които съм свикнала да ползвам.

Та този на Буржоа го видях в Лили намален на 14 и нещо и видях, че са жълтеникави цветовете като за мен и взех 03, защото имам малко тен, изпробвах го, съвсем леко ми тъмнее, но съм страшно доволна! Цял ден ми издържа, не се омазни, не се "изпари" супер е след едно 10-часово носене. И вчера отидох и си взех 02 да ги смесвам докато все още имам малко тен и после само със светлия да продължа. Той също е жълт, супер е! аа и да добавя че е доста добро покритието, не е бетон, но имам малко белези червеникави и ги скрива.

А иначе преди 2-3 г. ползвах бб крема на Гарние и много бях доволнаа! Тогава си ми беше много мазна пак кожата и дори лятото само с него ходех с часове. Но после започнаха да ми излизат пъпки и не скриваше достатъчно. ще го взема скоро пак сега като се пооправиха нещата, надявам се не са развалили формулата, ако някоя от вас скоро е ползвала ще се радвам на отзив Simple Smile

mafioza Надъха ме да отида до лили и да си го взема, особено че е и на промоция. 😁🙂 А покритието какво е, не искам да е много покривен, като colorstay. Ако го сравниш с duo + и colorstay?
И моят любимец сред фон дьо тените е този на ревлон. Страхотен е, покривен, издържлив, не омазнява и не ми се появяваха пъпки от него , за разлика от някои по скъпи и медицински продукти. Последно и аз го комбинирах с дуо +. Зимата бях си взела без фактор, а този с фактора ми идваше една идея по мазен, след което си взех с цвят. Страхотен е, но като ми падне тена и ми тъмнее. Аз от ColorStay вземам 150buff, следващият 180 ми тъмнее вече. Май нещо по средата ще ми е идеално. 😁
А този на Гарние не съм го ползвала.

# 434
  • Някъде там
Момичета, от кое измивно олио бяхте доволни? Ла Рош Позе, Биодерма, Юриаж?
Аз си взех на промоция това на Авен, но съм разочарована. Неприятна миризма, пресушава?!, не сваля грим.. Най-неприятното е, че наистина ми дехидратира кожата на лицето и сега го ползвам само за тяло.
И аз не съм доволна от това на Авен .
Харесвам измивните на Виши и на Юсерин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт