Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 76 994
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Днес се разходих до ДМ и си накупих разни нещица. Маската с краставица веднага я пробвах и ми хареса, добре почиства кожата и аз много обичам охлаждащото усещане Blush

# 526
  • Бургас
Момичетa, ползвaли ли сте продукти "Беволa", мaркa нa Кaуфлaнд.
Купих някaкъв нощен aнти-ейдж крем зa лице, околоочен от същaтa серия с кофеин и измивен гел с лотос. Досегa не съм ползвaлa продукти нa мaркaтa и реших дa пробвaм. Ще се рaдвaм обaче дa прочетa отзиви от пробвaлите.
Да,аз имам два крема,доста са прилични.Единият е за лице и тяло и ми харесва повече от Нивеа за лице и тяло.Доста са плътни и богати като текстура.
Чудих се онзи ден на шампоаните и душ геловете,но ползвам Шаума,Ейвън,Палмолив и Нивеа и толкова ги харесвам,че не ми се рискува.

# 527
Здравейте! Препоръчайте ми моля, сух шампоан, който наистина да върши работа. Кой молив за вежди на "Флормар" хвалеха някои момичета - автоматичния или обикновения?
Здравей, пробвала съм много сухи шампоани без особен ефект.. единствения ,който ме грабна и от тогава съм с него непрекъснато е този на Радикал.Аз взимам този за обем от Лили и съм много доволна. Пробвай го,няма да те разочарова .

# 528
Здравейте! Препоръчайте ми моля, сух шампоан, който наистина да върши работа. Кой молив за вежди на "Флормар" хвалеха някои момичета - автоматичния или обикновения?
Батист, лилавия, с микрофона. Уникален е.

# 529
Батист, лилавия, с микрофона. Уникален е.
Да, и аз съм за него. Води се за божествен обем. Много съм доволна.

# 530
Батист сух шампоан не съм пробвала, но виждам, че се харесва от голяма част от вас, така че ще пробвам. В ДМ да го търся?
Доволна съм много от Зеления на Syoss и реших да пробвам и синия(безкрайно не доволна съм от него!). Честно казано дори не знам каква е разликата  между двата, но разликата е огромна(върху моята коса/естествено руса).
За Белова марката мога да дам само положителен коментар за тази маска, която веднагически ми свива порите, а приятният охлаждащ ефект ми харесва много :=)

# 531
В Дм в Стара Загора няма точно този вид. В Елитис го има и от там го взимам - 6.99 лв. Мисля, че беше, но бързо свършва и затова гледам да се запася. В Лили също го има.

# 532
Момичета, от няколко дни издирвам 2 от матовите червила на GR- едното е от баш червилата, другото от crayon-ите. Но в ДМ и Лили рядко ги има всичките. Или поне тези, които търся, все ги няма. В Мол София също беше обрано и нямаше всички номера.
Сещате ли се за някое Лили/ДМ или фирмен щанд на ГР, където да има заредено всичко? За широк център говоря.
Мерси

Тези дни бях в Лили на Славянска и ми се стори, че щандът на ГР е доста зареден, гледах точно крейоните и мисля от тях всичко имаше, матовите май и при тях беше пълно Simple Smile

# 533
  • София
Благодаря!

# 534
Не е съвсем по темата, ама понеже сме го коментирали тук... въпрос към момичетата, които използват оцветения крем на Ла Рош - забелязвате ли промяна на цветовете? Моят свърши и вчера си взех уж същия цвят (светлия), но сякаш е по-жълт и много по-светъл...

# 535
  • Варна
Привет, дами. Случайно да знаете дали някоя от тези марки предлага блестящ лосион за тяло? Търся нещо с фин брокат, който деликатно блести на светлина, а не с едри брокатени частици. По възможност да не стои мазно след нанасяне.

# 536
  • Пловдив
На севънтин

# 537
  • Варна

Благодаря. В кой магазин да го търся?

# 538
  • гр. София
Привет, дами. Случайно да знаете дали някоя от тези марки предлага блестящ лосион за тяло? Търся нещо с фин брокат, който деликатно блести на светлина, а не с едри брокатени частици. По възможност да не стои мазно след нанасяне.
Също на Балея.
]https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%8F+%D … c=Dv4kC2BArpXlIM:

# 539
  • София-Младост
Лили дрогерии-Velnea young имат такъв и за къпане и за след баня. Сребрист е.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 15:43 от Ала-Бала

Общи условия

Активация на акаунт