Диагнозата "кухо яйце" и нормално развиващ се ембрион впоследствие.

• 17 135
  • 85
  •   1
Отговори
# 15
Момичета,според вас има ли смисъл да повтарям ЧХГ теста?Правих за първи път в петък на 7ми.Четох из интернет,че при "кухо яйце" хормонът пак си нараства.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 19:27 от Verji777

# 16
  • Blondeville
Той може и да нараства, но не се удвоява правилно. Трябвало е да пуснеш в неделя, най-добре е около 48 часа след предишния. Ако пуснеш утре можеш после да видиш как се удвоява с някой онлайн калкулатор.
Момичета,според вас има ли смисъл да повтарям ЧХГ теста?Правих за първи път в петък на 7ми.Четох из интернет,че при "кухо яйце" хормонът пак си нараства.
Money

# 17
При мен и при кухо яйце и при извънматочна се удвояваше двойно на 48 часа  Wink по учебник както се казва.Ехографа е по-показателен според мен

# 18
Ами пуснах вече..чакам все още резултат пък ще видим.Иначе на ехограв съм в събота Grin

# 19
Няма лошо Вержи.И аз бих пуснала със сигурност в такова положение.Пиши като излезе резултата

# 20
Ще пиша!А според вас има ли вероятност просто да е рано..защото на ехографа показваше 6г.с+4 дни а размера на сака отговаря на 5г.с+5 дни(прегледа на 7.12) Имам надежда,че все пак ще навакса с дните и ще се появи нещо Cold Sweat

# 21
Има надежда и то не малка!  Peace
Според мен сте отишли просто рано на преглед.

# 22
Напълно съм съгласна с Дорис!

# 23
Мимичета..просто започвам да се отчайвам.ЧХГ е спаднал..резултата е 8334.68 Confounded на 7ми беше 9047.62 Cry

# 24
  • Blondeville
Много съжалявам!

# 25
Просто съм съсипана!Не знам дали да чакам до петък изобщо Sweat

# 26
Вержи, в една и съща лаборатория ли е пускано изследването?

# 27
Момиче болки имаш ли някакви ???

# 28
Момиче болки имаш ли някакви ???
не,нямам..освен напрегнати гърди.Нямам и кървене и зацапване!Което за мен е странно,но..явно не ми е писано

# 29
Аз за друго си мислих .Задължително мини преглед .Понякога при извънматочна има “псевдо сак” в матката ,който прилича на нормален сак ,само че е празен .Нека да те види лекар задължително!За всеки случай ,дано всичко е наред и се изчистиш бързо и скоро пак да се похвалиш ,но нека пак да те видят!

Общи условия

Активация на акаунт