В 7г.с. съм.На ехографа се визуализира гестационен сак(измерен последно преди 2 дни около10мм) без ембрионче.От 4-5 дни имам кървене и болки,като първият ден беше кафяво и оскъдно,втория беше тъмно червено кървене слузесто и изхвърлих странно бяло парче примесено с кръв с размер около 3-4см.,от тогава кървенето е алено червено и оскъдно.Пуснах си и ЧХГ през 48часа ,като стойностите са 1247->1437->1565.Доктора,който в началото на кървенето ми изписа Урогестан 3х2,ми каза да го спра ,че стойностите не са добри за нормална бременност и да отида в понеделник да решим какво ще правим.В началото се съмняваше за късна овулация,но след резуштатите от ЧХГ-то каза, че се съмнява за извънматочна ,кухо яйце или мисед аборт.Моля споделете ако имате подобен случай,защото ще се побъркам от притеснение до понеделник. 😔
[/img] 
Гинеколога ми потвърди, че не вижда ембрион, но ми стана странно, че измери сака с размер отговарящ на 5 седмица +1 ден, а преди няма 10 часа в спешния кабинет ми казаха, че е с размер отговарящ на бременността, но без ембрион. Той ми предписа ЦИТОТЕК и да чакаме дали ще се изчисти тялото без кюртаж. След този преглед започна много обилно кървене с остри болки два дни. След това нямах болки и кървенето намаля. Днес е 10 ден след прокървяването, имам много слабо зацапване. Имах един останал тест за бременност, който го направих преди малко и показа две ярки черти, отделно корема ми е много подут и след това прочистване на голямо количество кръв на кг не съм мръднала, даже съм качила още 1кг. ТОй ми предписа по телефона протичозачатъчни, коиъо пия вече 5 ден. Другата седмица ще ходя на преглед да видим какво е станало с изчистването, но ми е странно това с положителния тест + надутия ми корем и качването на кг.