Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 46

• 14 787
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Москита, млъкни. Крадеш ми репликите на Зорница. Нещо подобно бях написала за днес.Scream

# 601
Епизод 3.

Зорница влетява в спешното с дете на 4-5 годинки (момиче с черни къдрици).
Врабчев - оооо, булката - беглец!
Марио - Врабчев, млъкни!
Врабчев - ти пък какво правиш тук?
Зорница - болки в корема, висока температура и не спира да повръща. Имам съмнение за апандисит.
Марио - апандисит е. Как се казваш, моето момиче?
Р - Радостина.
М - носиш радост на хората, а? Blush
З - той е брат на твоя приятел. (Усмихва се, а Марио я гледа странно)
М - Ненева, подгответе 2ра зала, влизаме веднага в операция.
Марио и Зорница излизат в коридора.
З - много ти благодаря!
М - къде я намери?
З - Тони ми каза за детския приют, в който е доброволец ( Heart Eyes), заведе ме веднъж и реших да ходя и да помагам в свободното си време.
М - ясно.
З - с Тони са големи приятели.
Марио кима с глава.
З - така се запознахме, помниш ли?
М - как?
З - спасявайки дете.
М - забравил съм, беше отдавна.
(Ест, не се гледат в очите). Аз ще вляза да я оперирам, после ще ти се обадя.
З - Благодаря.

# 602
Банкова най-после става за разговор Wink

Яни, Зорница си я сринаха със земята. Тояа си беше черешката на тортата при нея
Хахаха, край на стреса и кошмарите, засега.....

Сега да се изясним 👹. Зорница я сринаха, а с Марио се подиграха.
Подигравката за мен идва от събитията след изнасилването. Имам нужда от теб, ще оздравея заради теб, само ме дръж здраво и т.н.  Хвана се за него, за да се измъкне. Той я преведе през най-трудното, държа я за ръката стъпка по стъпка, докато успее да допусне дори интимност. И когато се съвзе, му се отблагодари - извинявай ама не си принца и трябва да мисля за себе си, чао.
Не мога да го преглътна и това е.

Давай Стелааа 😊!

# 603
  • София
Добро утро.
Проблемът е къде свърши сезона. Ако имаха малко финес  и целта не беше единствено да предизвика шок у публиката щяха да ни ги дадат как седят на една пейка, всеки гледа напред за две секунди, после стават и тръгват в различни посоки. Аз така си го предстаявям, да е имало откровен разговор, в който Зорница да признае на Марио първо, че любовта и към Банков е по-силна, после, че не може да продължава с този театър и накрая за това, че има нужда да излекува раните си и да е сама. Не бяха нужни думи, само една 30 секундна тиха сцена, в която да покажат, че поне уважение към другия е имало, а не безсърдечно бягство.
Понеже ОЖ е исмислица, аз в моята глава си нарисувах такъв край, който слага достойна точка на една красива любов, поне такава я виждах, докато не скапаха всичко.

Аххх, Доне, Доне. Това е страхотно. Като няма да ни се случи в сериала поне можем да се позабавляваме.

# 604
Не бяха нужни думи, само една 30 секундна тиха сцена, в която да покажат, че поне уважение към другия е имало, а не безсърдечно бягство.
Понеже ОЖ е исмислица, аз в моята глава си нарисувах такъв край, който слага достойна точка на една красива любов, поне такава я виждах, докато не скапаха всичко.
Много ми е криво заради това. Дори Албена и Тони получиха право на нормален завършек. На разговор, на изясняване.
Зорница и Марио това не го получиха цял сезон и заедно с тях, не го получихме и ние 😢. Толкова ли заслужиха тези образи?
И как да гледам каквито и да е минали моменти, като дори в сцената с танците в коридора виждам резервирана Зорница?

# 605
Еми щото не е завършек, Дрийми, затова. Тепърва има да се гонят по коридорите Grinning

# 606
Този път Доничка може и да е пророк за сценария Thinking
Едва ли не са се усетили коя е печелившата стратегия  , като нищо може  пак да са ни спретнали  последователно и дълго сближаване .
Зорница  бързо ще  оцени ,че "принцът" е жаба , която кряка  на друга вълна  , а до нея винаги е князът , който без да се лигави и говори излишно , е готов да помогне .
Така ще ни ги показват в ежедневните "битки" епизод след епизод - той  висок , тъжен и внимателен , а тя смирена , успокоена и търсеща го с поглед .
Лошото е ,че веднъж вече го преживяхме и беше хубаво , а  малоумниците го съсипаха и вече им нямам доверие . Дори да го направят прекрасно , няма да съм спокойна , за да му се възхищавам , просто ще е гледане на някакъв сериал от 20 ч. , преди другите от 21 ч.

# 607
Аххх, Доне, Доне. Това е страхотно. Като няма да ни се случи в сериала поне можем да се позабавляваме.
Именно Wink

Еми щото не е завършек, Дрийми, затова. Тепърва има да се гонят по коридорите Grinning
То и на Тони не беше завършек - събра се с Албена в Испания и после пак се раздели с нея аххахахаха

Усещам, че ще има отбори "Стела" и "Зорница"  ThinkingThinking

Моски, в кой епизод бяха шкафчетата? Т.е. подписа ти?

# 608
Доне, четвърти епизод Simple Smile

# 609
Това обръщение е музика за моите уши ❤.

Аз втори сезон да чакам дали ще разбера какво става в главата на Зорница определено няма да издържа. Вече просто не ме интересува.
Това да си с някой докато имаш нужда от него и когато вече нямаш да го захвърлиш си има точно определение. Обаче за да е шамарът по-звучен, добавяш че всичко с този човек е било лъжа и илюзия. Зорница го използва и се държа двулично.
Аз не съм великодушна като Марио и ме е яд, че вероятно пак ще ги завъртят. И ще се хвърля боб накрая, за да разберем сега лъже ли пак?

Аз май съм най-върлия критик и хейтър на Зорница в темата?
Простете, просто не мога да прежаля Марио 😭❤.

# 610
Доне, четвърти епизод Simple Smile
Казвала ли съм ти, че си злато? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 611
  • София
Значи като реалиста в групата искам да ви напомня, че сценаристите не спят, а творят Simple Smile

# 612
Значи като реалиста в групата искам да ви напомня, че сценаристите не спят, а творят Simple Smile
Скрит текст:
Муахахахаххахахахахахаха, велико!
Да, видяхме в петък, здраво творят JoyJoyJoy

# 613
Дрийми, аз всячески се мъча да те разбера, но не успявам Grinning
Представи си, че Марио и Зорница са твои семейни приятели. Обичаш и двамата, обичаш Зорница много, близка ти е. Случва се, каквото се случва, ще я зачеркнеш ли от живота си? Ще искаш да се гърчи в душевни мъки, на Марио ще му кажеш да я забрави и да бъде с друга? Или ще се опиташ да я разбереш, да я подкрепиш...не знам, това е просто сериал, това са просто персонажи. Но когато един човек обича някого, той не го захвърля просто така при първата му грешна стъпка.

И Зорница не беше двулична. Проблемът на Зорница беше, че обичаше Марио твърде много и се страхуваше да не го нарани и през цялото време правеше всичко само и само да не му причини болка. Ако го обичаше една идея по-малко, още в мига, в който усетеше, че нещо с нея не е наред, щеше да му каже - извинявай, имам нужда от време, объркана съм, събирам си багажа, ако успея да се изясня, ще ти се обадя. Пак щеше да му разбие сърцето, не се заблуждавайте.

# 614
О, Роси много хубаво!
Но това е просто начин да го преживеем по-лесно.
Вярвам, че до последно Зорница дори не й минавало през главата да остави Марио. Пускането в кавички от Виктор я приземи и тя се видя отстрани. Илюзията й за Банков се спука и тя се озова на дъното. Може би затова я показаха нея долу, а Марио горе.
Зорница обича Марио, а към Банков вече смятам, че е повече копнеж по нещо неизживяно и нещо, което е можело да бъде. А илюзиите винаги са по-силни!!! - при тях няма черни краски и всичко е красиво.

А и сценаристите си оставиха широко поле на изява  - толкова причини и обяснения......

И аз  смятам, че това не беше финал на историята!!!!
Или ако е поне ще го видим в другия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт