Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 46

• 14 775
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Всичко е заради черната коса, да знаете.
Тази със светлата коса не е моята Зорница.
Даже Моски се съгласи Animal Smiley Cat

# 631
От книгата, която чета:
"Мамо, „обичам“ ли е най-красивият глагол? – За всеки човек любимият глагол е различен. Зависи какъв точно самият човек е избрал да бъде. – А кой е твоят любим глагол? – „Споделям“. В него се съдържат три глагола – „обичам“, „доверявам се“ и „давам“. Това е един щедър и богат глагол. Най-хубавото му е, че изключва „страхувам се“. – Няма човек, който да не се страхува, мамо! – Разбира се. Говорим ли за страх, въпросът е „колко“. Колко голям ще му позволиш да бъде".

Сега като преодолеят страховете си ще могат да продължат напред дали заедно(аз също не мога да си ги представя с други за момента) или поотделно.......
Марио остана до Зорница, защото тя беше сърцето, смисълът му на живот. Нямаше друго - тя беше ВСИЧКО!!!!!! И той не мислеше за себе си като нея - беше се посветил изцяло и единствено само на нея.
А Зорница беше различна спрямо Марио(той и беше опората, рамото, без него тя не можеше да продължи) и Виктор(беше смелата и искаща, водещо беше илюзията за неизживяното). Когато успее да събере двете Зорници ще може да продължи.

# 632
Аз пак казвам, няма да си късам ризата, нито ще стана като онези дами, които проглушиха ушите на всички с "къде е Банков, върнете ни Банков, съберете Банков с Огнянова и т.н.". Досадно е, освен това, след като съм се съгласила да гледам този сериал, съм приела условието да видя историята разказана така, както разказвачът я вижда, а не да тропам с крак да ми я разкаже както аз я искам.
И в тоя ред на мисли, ще се радвам, ако Марио и Зорница са заедно, защото смятам, че има още какво да се разкаже в тяхната история. Ако не са заедно, просто ще се радвам на това накрая и двамата да бъдат щастливи с когото и да било. Зорница ако ще Пенев да преоткрие, нека е щастлива. На мен за това ми е ужасно мъчно - разсипаха я цял сезон, то не бяха бивши, то не бяха болести, то не бяха психопати. И накрая вместо тая разбита изнасилена изтормозена жена да си поеме глътка въздух, се заби още по-дълбоко в тинята. Това е понеже винаги съм смятала, че Зорница е пощадена откъм драми, та сега си ги навакса Joy

# 633
  • София
Дани, чета те и си спомням за това "Не се страхувам", което каза Зорница в асансьора. На фона на случилото се си давам сметка, колко грешно съм тълкъвала думите и.
За нея Марио беше онази твърда основа, на която беше стъпила и знаеше, че няма да се разклати, че ако е здраво стъпила на нея няма да падне. Бях писала и преди, някъде след появяването на Банков тя се разклати жестоко от това, хавана се за Марио, но точно като опора и сигурен пристан. Само че някак заключи сърцето си за Марио като любовник. Това е момента, в който тя се изгуби и от там просто не успя да изплува.

Моски, напълно споделям. Не желая да ставам изтеричка, която крещи по Форуми и страници за единствената и неповторима според мен любов.
Единствено ще добавя, че Марио не изстрада по-малко, защото всяка болка на Зорница се проектира и върху него. Само че за него това е втори сезон, в който изживява сриване до дъното. И ако в предишния имаше някой до него, сега е сам като куче, както между другото и Зорница е сама.

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 10:22 от rosi_ta

# 634
Като ви чета, се сещам, че в 4ти сезон не можехд а си представя Зорница с друг, освен с Банков. Е, представих си я, даже и ми допадна.
тъй че...каквото-такова

# 635
Роси, да, Марио също му сервираха гадориите и накрая сам и с разбито сърце. Но ако погледнем отвъд тях, те всички са в това състояние. Ина и Борис са далеч под дъното на Марио и Зорница, Стаменова се превърна в наркоман, Кръстева се пропи отново, Хинова е самотна, зарязана и плачеща, Мазов - нещастен, на Кая всичко ѝ се срути, Христо си върна правата, обаче се чуди какво да прави с оная уруспия и със сигурност не е лесно, когато има и едно малко дете в картинката. Изобщо, като изключим Викитата, останалите са яко под ножа.

А за заключването на сърцето - според мен и Марио спря да бъде неин любовник и това им изигра лоша шега. Като цяло и двамата си направиха своите грешки, аз затова казах преди, че са съучастници. Но то е така в живота, никога нещата в двойката не се случват само заради единия.

Като ви чета, се сещам, че в 4ти сезон не можехд а си представя Зорница с друг, освен с Банков. Е, представих си я, даже и ми допадна.
тъй че...каквото-такова
Именно, Доне. Ще дойде някоя яка мацка, ще ни отвее главите в сцените с Марио и ще се молим да не се върне при Зорница Joy Всичко е възможно, за мен е важно, че са там и никой не си е тръгнал, защото обичам персонажите им и обичам Велислав и Диана. Оттам нататък, каквото са измислили - такова, как ли пък няма да се излагам с отчаяни вопли върнете ми двойката Kissing Heart

# 636
Оттам нататък, каквото са измислили - такова, как ли пък няма да се излагам с отчаяни вопли върнете ми двойката Kissing Heart
Айде сега. Чувствам се като някоя луда. Joy

# 637
Аз като цяло, въпреки обзелите ме оптимистични нотки, съм на мнението на Вера и Дрийми. Но избягвам с категоричността, защото животът ме е научил да не прибързвам с оценки и квалификации. Аз, седейки на дивана вечер, пред тв-то, мога свободно и волно да критикувам, но реално ако се окажа в ситуацията на Зорница, знам ли как бих реагирала. Отстрани винаги е по-лесно за анализ и какво трябва/не трябва. Ама като в действителност ти се случи и разбираш как хич не е лесно да отреагираш по най-правилния начин.

А по въпроса, че не можем да си ги представим с други хора - ами и след 4-ти сезон си спомням как Зорница и Банков бяха един за друг, идеалната двойка, имаше ропот срещу Велислав, но накрая така разказаха историята, че Марио напълно се прие. Не се знае ако са решили да ги събират с други, може така да го направят, че да създадат нови любими двойки Simple Smile
ПП: Гледам и Дона е на същото мнение Grinning

# 638
Даже и аз така мисля - може да стане още по-яко и току-виж сме се молели само да не ги съберат отново Joy

Реално обаче, отвъд пристрастията, съм на мнение, че трудно ще стане това с новите двойки заради принципа, че една двойка като я съберат, не я разделят и заради най-вече, че не знам как ще наваксат с нови истории. В момента имаме:
Христо и Кая
Вики 1 и Вики 2
Мазов и Хинова
Ина и Борис
Галя и Петър
Стаменова
Кръстева и Цонев
Жекова
И ако добавим нови, стават:
Марио + нова мадама
Зорница + нов левент
Това са 10 сюжетни линии, без да броим второстепенните, които също ядат от времето. Твърде много са и няма да успеят да ги разкажат.

# 639
Моски, и аз това обсъждах с едно другарче - като оформят една двойка - правят, струват, но си ги въртят заедно. Затова не мисля, че ще имат нови партньори.

Освен ако не решат нарочно дс ни правят напук Joy

# 640
Ами Зорница и Банков не ги събраха.
Стаменова и Врабчев - също. Марта и Васко.
Тони и Албена предполагам нямаше да ги съберат, просто намериха подходящ начин да изкарат актрисата.
За Христо и Кая още не се знае дали ще имат обща история.

# 641
Зорница и Банков....за мен не ги събраха по политически причини Joy
На Магда й е такъв образа - да е сама, омъжена за болницата.
Стаменова и Врабчев...не знам.

# 642
  • София
Стела, Банков и Зорница не ги събраха, защото написаха Марио специално за Зорница. Повярвай ми, ако са имали и бегла идея, че Вергов ще пожелае отново да се снима, нямаше никога да видим Марио. В пети сезон Зорница щеше да се лута, да се съвзема и в шести да ги съберат.
За останалите - Тони и Албена са ясни. Врабчев и Стаменова - ами те никога не бяха истинска двойка.

Значи с това не искам да кажа, че ще ги оставят заедно. Аз за себе си съм казала, че ще си правя някакви изводи след като излезе промото и каста за новия сезон.

# 643
Естествено ,че ще гледаме  това , което са ни надробили .
Това не пречи  към настоящия момент /на базата на досегашните действия/ да имам мнение за  отделните герои .
Може пък да обичат да ни обяснят ,че Зорница  е израстнала без родители , при възрастен дядо и това и пречи да преценява мъжете . 

# 644
Даже и аз така мисля - може да стане още по-яко и току-виж сме се молели само да не ги съберат отново Joy
Ще дойдете на моята 😆. Аз точно за това се моля - не на агонията.
Даже ще отида още по-далеч, най-добре да съберат Зорница с Банков. Тогава няма да има никакви съмнения в искренността й.  И ще се приключи.

Вчера коментирахме дали Марио би изневерил със Зорница ако има друга връзка. Аз искам да ви попитам друго. Роси беше казала, че можеше да е по-зле и Зорница да се натиска с Банков в някой склад. Според вас ако имаше тази възможност би ли го направила? За мен отговорът е - без колебание, предвид че тя на това се надяваше още първият път в асансьора.

Общи условия

Активация на акаунт