Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 46

• 14 333
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Ех аз не можах да гледам, ще наваксам по- късно.

Случайно попаднах на коментари във ФБ, много съм зле. Абе хората сеир искат. В сезон 7 нов триъгълник ще гледаме май, нали сценаристите угаждат на масите - Банков/Виктория/Зорница. Да им заседне, аз такъв сценарий ще гледам с пуканки и ще се хиля.
Само да има хубава НОРМАЛНА жена за Батко. ❤
Искат сеир и им го предоставиха. Жалко. Обаче накрая на всички ни сипаха отделно. И ако има такъв сценарий (в което се съмнявам) вече наистина ще гледам сериала с чаша боза, вместо с вино. Joy

# 31
Изтървах началото, но по-късно ще гледам цялото интервю. Mного го харесвам тоя човек. Земен, естествен, мислещ. Cтори ми се по-освободен, отколкото в Търси се, едно от малкото други, по-дълги интервюта с него, които съм гледала.

# 32
Прекрасен Велислав Heart Гледайки го в това интервю някакси ми намали гадното усещане от снощи. Hug

Ама какъв триъгълник ги гони тези, Банков си живее новия си живот с нова жена, която обича, и хич не му е за Зорница. Това мисля, че стана пределно ясно на всички вече Smile

# 33
Аз не можах да гледам, но ще чакам да го качат.
Исках да ви кажа да не ги жалите актьорите толкова за ролите им, те не ги приемат така тежко нещата като нас. Снощи си поговорих с Диана, определено не си късаше ризата от финала, посмяхме се, нищо драматично. А на Велислав изглеждаше да му е по-скоро смешно, отколкото тъжно за ръкопляскането. А и в нашата зала защитихме честта му Joy
Ох, и Деси Бакърджиева беше много смешна, казва - гледаме с публиката епизода, дават как плача, а всички се смеят заради Мазов Joy

Ето ви малко снимки за лекуване на лошото настроение

# 34
Благодоря и аз за новата тема.
Клипчетата са страхотни и тримата много ги харесвам.
Велислав - обичащ работата си, търсещ обратна връзка с публиката, но и земен.
Диана - много сензитивна и винаги водеща се от любовта.
Васил Бинев - уникален глас, това е актьорът глас за мен - признавам си понякога дори ме е хващало страх само като го чуя(повече в 5 сезон).

За седми сезон не искам са гадая.
Имам нужда да започна начисто.
Дано предизвикателствата, които са подготвили на актьорите да са добри, за да могат да ни покажат игра, с която да ни радват.

Гледах предаването със Слави  - много искрен, земен, държащ на семейството, знае какво може като актьор, но иска да се развива, да се провокира, а не да залага на лесното.
Дано оценят подобаващо филмът и се придвижи напред в етапите.

# 35
Сценаристите на любим мой американски сериал бяха разказали, че една от централните двойки в сериала изобщо не е било замислено да е двойка. Съвсем друг сюжет е бил написан за двамата герои. На снимачната площадка обаче, сценаристите забелязали, че двамата актьори много добре се разбират, имат химия  и сцените им се получават с лекота. Тогава решават пробно да променят сценария. После ги правят водеща сюжетна линия. Сериалът има огромен успех.
Сценаристите на Милошев определено имат какво да научат от опита на задокеанските си колеги. Вместо това те карат отзад напред от сеира към евтиния сапун 😂.

# 36
Дрийми, това е една от причините да смятам, че не е идеята да ги разделят за постоянно - Диана и Велислав работят много добре заедно.

# 37
Сценаристите са за уволнение, ама Милошев не мисли така. Ако можеше актьорите да си пишат сценария за героите сигурно ще се справят по-добре и ще гледаме нещо по-смислено. Grinning

Диана и Велислав просто са страхотна комбина. Смятам, че са ценни на екипа и на сериала. Успехът на 5ти сезон отчасти се дължи и на тях и на историята, която разказаха. Показаха страхотна игра, професионализъм и спойката между тях е много добра. Със сигурност лесно се работи с тях. Диана едва ли би искала да се лиши от такъв прекрасен партньор като него.

# 38
Хора, честно казано не виждам как ще съберат Марио и Зорница.
Кой нормален мъж ще се довери на жена, която го е изоставила пред олтара.
Имаше десетки моменти, в които можеше да отложи сватбата, да премисли, но не.
Той миличкия ѝ угажда, каквото поиска тя, той се съгласява.
Нямах нищо против са съберат Зорница с Банков, но не биваше Зорница да унижава и наранява Марио по този начин. Жестоко е да постъпваш така с някой, който е дал сърцето си без задръжки.
Тя държеше сърцето му в ръцете си, смачка го и го захвърли.

# 39
За съжаление в 6-ти сезон сценарият се пишеше и въртеше около 3-мата главни герои.
Аз също смятам, че когато се намери и получи нещо добро между актьорите трябва да са използва.
Но тук заиграването беше с Вергов. Той беше звездата на сезона и всичко се завъртя около него.
Исками се в 7 сезон да е различен и близките отношения да не влият.....

# 40
Хора, честно казано не виждам как ще съберат Марио и Зорница.
Кой нормален мъж ще се довери на жена, която го е изоставила пред олтара.
Имаше десетки моменти, в които можеше да отложи сватбата, да премисли, но не.
Той миличкия ѝ угажда, каквото поиска тя, той се съгласява.
Нямах нищо против са съберат Зорница с Банков, но не биваше Зорница да унижава и наранява Марио по този начин. Жестоко е да постъпваш така с някой, който е дал сърцето си без задръжки.
Тя държеше сърцето му в ръцете си, смачка го и го захвърли.
Вера, много съм съгласна с теб. Обаче за огромно мое учудване, вчера след епизода обсъждах с мъжа ми точно този въпрос и той изненадващо ми каза “О, грешиш!” 😂.
Според него мъжете (не всички разбира се), често като си намерят майстора се оставят да ги правят на маймуни (сега аз не знам, да се възползвам ли Wink ).  И го осъзнават и въпреки това го позволяват 😱. Та със сигурност имало такива, които и завръщане на булката беглец биха приели.
Хахаха, истината е някъде там и аз не знам вече.

# 41
Аз също смятам, че Марио би й простил, дори не знам дали ще има нужда. Той много добре знаеше и разбираше какво е положението, може би очакваше Зорница да вземе решението.... Но той пръв ще й помогне при всяка ситуация, независимо че сърцето му е на парчета.

# 42
Незнам за другите мъже ама моят съм сигурна, че ако не бях отишла на сватбата нямаше да ме погледне повече Simple Smile Марио е много горд няма да се даде така лесно.
И аз като от отбора на Батко много страдам за него. Но го очаквам следващият сезон с нова любов.Като гледах как Зорница едва не сдържа да не се хвърли на Банков определено предвиждам 7 сезон нов триъгълник Зорница - Виктор- Виктория. И само от идеята да я вкарат за 4ти сезон в 4ти триъгълник ме напушва истеричен смях. Това си е гавра с героинята. Ще си гледаме кученцето Зори как припка след Банков и хората ще прибадат каква любов:laughing:

# 43
Така. Малко ми дойде сърце на място.

Значи, за радост на едни и нерадост на други, казах, че според мен ще ги съберат.

Това, разбира се, няма да стане веднага. Предполагам, че ще се точи цял сезон и ще завърши със сватбата на село.
В началото ще е тегаво, ще се разминават по коридорите, тя ще се е осъзнала каква простотия е направила, като го е наранила, той ще си страда и тн.
Така. В един момент Марио ще стане пациент на болницата - дали ще се разболее или ще претърпи злополука, няма значение. Ама ще е бая зле. За Зорница това ще обърне всичко - ще осъзнае, че го обича, че е единственият и тн. Ще е плътно до него (той може и една кома да изкара), а ако решат да я реабилитират съвсем, може и да му спаси живота. Има също вариант този път тя да сподели в болничната му стая колко го обича, съжалява и иска да го направи щастлив (ще говори на някой друг, докато той "спи"), ама той ще е буден, естествено, и ще чуе всичко.
Та, покрай възстановяването му отново ще се сближат, преоткрият и тн.

И аз също смятам, че Марио ще прости.

# 44
Аз също смятам, че Марио би й простил, дори не знам дали ще има нужда. Той много добре знаеше и разбираше какво е положението, може би очакваше Зорница да вземе решението.... Но той пръв ще й помогне при всяка ситуация, независимо че сърцето му е на парчета.
Съгласна! Марио не е човек, който може да мрази някого, а още повече жената, която безумно е обичал и дълго ще продължава да обича. Трудно ще е да я забрави, при все, че тя му е първата любов. Той може да смята, че няма нужда, макар да се съмнявам малко, но Зорница определено ще има нужда да чуе, че има прошка от него иначе вината ще я съсипе. Toй може да е знаел и да е разбирал положението на Зорница, но едно е да се откаже по-рано и съвсем друго е да се откаже по този начин точно на сватбата и то без ни една дума. Последното много повече боли.

Общи условия

Активация на акаунт