Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 46

• 14 336
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Така. Малко ми дойде сърце на място.

Значи, за радост на едни и нерадост на други, казах, че според мен ще ги съберат.

Това, разбира се, няма да стане веднага. Предполагам, че ще се точи цял сезон и ще завърши със сватбата на село.
В началото ще е тегаво, ще се разминават по коридорите, тя ще се е осъзнала каква простотия е направила, като го е наранила, той ще си страда и тн.
Така. В един момент Марио ще стане пациент на болницата - дали ще се разболее или ще претърпи злополука, няма значение. Ама ще е бая зле. За Зорница това ще обърне всичко - ще осъзнае, че го обича, че е единственият и тн. Ще е плътно до него (той може и една кома да изкара), а ако решат да я реабилитират съвсем, може и да му спаси живота. Има също вариант този път тя да сподели в болничната му стая колко го обича, съжалява и иска да го направи щастлив (ще говори на някой друг, докато той "спи"), ама той ще е буден, естествено, и ще чуе всичко.
Та, покрай възстановяването му отново ще се сближат, преоткрият и тн.

И аз също смятам, че Марио ще прости.
Прекрасен сценарий, но за да е истински, Зорница не трябва да съжалява за простотията, а да заяви напълно честно, че е готова за нова връзка, че е излекувала раните и е готова да приеме миналото. Иначе няма смисъл.

Яни, не знам дали Зорница ще изпитва вина!!!!
Тя разбираше, че ще го нарани, но това беше пътят да поледне към себе си и чувствата си.

# 46
Дани, не просто да заяви, но и да го докаже с дела, защото с думи видяхме, че до никъде не стигна.

# 47
Еми...има там едни 50 епизода, ще стигнат Joy

Не ме разбирай погрешно - сцените с Банков ме побъркаха, за мен тя лъжеше Марио и още по-зле самата себе си.
Приемам всякакво поведение, стига да си честен и откровен пред самия себе си, а тя не беше.
Избеснях, когато ръцете им бяха сплетени в метрото, когато тя се обърна след него в гражданското и тн.
Но това е моделът им с всички двойки - оформят ги и после ги лашкат. Тази не е с нищо по-различна.

# 48
Еми...има там едни 50 епизода, ще стигнат Joy

Не ме разбирай погрешно - сцените с Банков ме побъркаха, за мен тя лъжеше Марио и още по-зле самата себе си.
Приемам всякакво поведение, стига да си честен и откровен пред самия себе си, а тя не беше.
Избеснях, когато ръцете им бяха сплетени в метрото, когато тя се обърна след него в гражданското и тн.
Но това е моделът им с всички двойки - оформят ги и после ги лашкат. Тази не е с нищо по-различна.
А мен на думите й още 5 минути в метрото - тогава вече си казах край!!! Не искам   СВАТБА - не й след това признание и разкриване на чувствата.

# 49
Снощи бях на прожекцията, бях със сина си и тук ще си позволя чисто майчински да се изфукам, че малкият мъж от снимката на Диана е всъщност моят малък мъж 😘🤗❤ Неговите усмивки и емоция някак спомогнаха да се почувствам снощи по-ведра! И да, Диана е един прекрасен, истински и любящ човек. Моето момче след целувката сподели с най-чистите и искрени думи, с които само едно дете може да се изрази “Мамо, тя е толкова красива и ако можех бих се оженил за нея”.
Забравих да кажа - снахата е одобрена от форума, Арна е, да действа малкият мъж  Kissing HeartJoy
Да ти е жив и здрав  Heart

# 50
А мен на думите й още 5 минути в метрото - тогава вече си казах край!!! Не искам   СВАТБА - не й след това признание и разкриване на чувствата.
Абе това Вики само 5 минути ли.....нали? Thinking Joy Скромно...

# 51
Зорница от сезон 6 се оказа ,че не е звезда /със собствена светлина и мнение/ , а обикновен спъник , който отразява  голямата любов на Марио и за това всички се  заблудиха ,че това е нейната същност.
В един момент се замислих дали тя не заблуди и Банков , дали той не остана с впечатление ,че тя иска  да се омъжи за Марио , защото наистина го обича .

# 52
# 53
Ели, Зорница заблуди Банков, според мен до първата сцена в асансьора. Оттам нататък на него му беше ясно, че тя още има чувства към него. Ама как се усмихна самодоволно, тогава още ме гризе нищо, че не съм я гледала повторно.

# 54
Ели, Зорница заблуди Банков, според мен до първата сцена в асансьора. Оттам нататък на него му беше ясно, че тя още има чувства към него. Ама как се усмихна самодоволно, тогава още ме гризе нищо, че не съм я гледала повторно.
И аз свързам Банков винаги с тази самодоволна усмивка, която не е само към нея, но и към колеги, има се за нещо повече, ей не можах да го харесам като герой!!!!

# 55
Зорница от сезон 6 се оказа ,че не е звезда /със собствена светлина и мнение/ , а обикновен спъник , който отразява  голямата любов на Марио и за това всички се  заблудиха ,че това е нейната същност.
В един момент се замислих дали тя не заблуди и Банков , дали той не остана с впечатление ,че тя иска  да се омъжи за Марио , защото наистина го обича .

Докато стоеше пред вратата на гражданското, преди да влезе, тя каза на Банков: "Отивам да се омъжа за човека, когото обичам". Думи, които напълно контрастираха с монолога й в метрото за принца. Защо ги каза тези думи, себе си ли опитваше за пореден път да убеди или Банков...?

# 56
Стела, според мен тя не излъга, защото обича Марио. Но се самозалъгваше, че това е достатъчно. И за мен не е просто чувствата й към Банков. Тя цялата е една емоционална развалина от всичко, което й се случи. Обичайки Марио и нежелаейки да го нарани, тя го обрече да бъде наранен. Защото ако беше честна пред себе си, щеше да знае отдавна, че има нужда да се погрижи за себе си и тогава ше може да е пълноценна във връзката си. Тя се самонавиваше, че всичко й е наред и стискаше очите да види действителността, защото искаше да е наред, искаше да е жената, която Марио вижда в нея. Но двамата са съучастници в това „престъпление”, защото стискаха очите заедно. И това е една от причините, поради които Марио ще й прости. Освен факта, че я обича много и че й каза че я обича независимо какво чувства тя.
Много е интересно, защото всичко се повтаря. Банков смаза Зорница, но тя очевидно продължи да го обича и сега е закотвена в миналото си. Зорница разби сърцето на Марио, но той вероятно ще продължи да я обича и да е закотвен в чувствата си към нея. Как ще се разплете тоя възел така че и двамата да са щастливи, нямам идея. Банков за момента изглежда напълно свободен от тая каша.

# 57
Калин Терзийски ще е утре при Мон Дьо. Не знам защо ви го казвам. Animal Joy Cat
Заглавито е: Да бъдеш или да не бъдеш - Мариян Станков-Мон Дьо в разговор с човека, избрал два пъти живота пред смъртта. Размяна на мисли за алкохола, любовта, книгите и Бог. Защо Калин Терзийски се опита да убие Калин Терзийски – гледайте тази неделя в Събуди се - NOVA.

# 58
Моски, това са и моите мисли. Интересно ще ми е на мен как ще работят на едно място. Най-нормалното нещо е един от двамата да се махне, за да не става още по-трудно и болезнено като се виждат всеки ден. Явно обаче не са решили така и ще видим как ще преминат през това.

Ди, не знам и аз защо го казваш, ама знам, че няма да си го причинявам. Мон Дьо може да прави хубави интервюта, ама с тоя не може да ме хване. Joy

# 59
Joy Остава Банков да се влюби в Марио , той да му разбие сърцето и доцентът най-после да замине за ...където иска .

Общи условия

Активация на акаунт