Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 46

• 14 807
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Mежду другото, няма нищо общо с нашите майтапи, но ме потриса лекотата, с която фенките на Банков-Огнянова си пожелават Виктория да умре, за да го съберат със Зорница  Rolling Eyes

# 571
  • София
Ние май само три пъти сме виждали Марио да пие - у Генадиеви, когато с Калин пиеха шотовете и когато реши да кръшка с Пламена.

А Доцентът как пие, а! Ей, тоя Марио и в това не може да стъпи на малкия пръст на Вики /м/

Злати, това във ФБ ли? Ми кво да каже човек.

# 572
Бухахаха, хващам бас на всичките котки на Доц, че Марио и да има връзка, ще изневери със Зорница като стой, та гледай Joy
За мезе ме взехте хахахахах Animal Joy Cat  Обаче те подкрепям

Роси, пи и в онзи бар, когато каза на Тони, че е много смотан и отиде на работа след това хахах

# 573
  • София
Ди, верно, шести сезон ми е в мъгла, въпреки, че тогава още повтарях епизодите.
Това беше голяма простотия и недоглеждане.

# 574
Бухахаха, хващам бас на всичките котки на Доц, че Марио и да има връзка, ще изневери със Зорница като стой, та гледай Joy
За мезе ме взехте хахахахах Animal Joy Cat  Обаче те подкрепям

Роси, пи и в онзи бар, когато каза на Тони, че е много смотан и отиде на работа след това хахах
ЕЕЕЕЕ
То това си беше ябълков сок в кристална чаша - баровско заведение просто Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 575
Хахахаха в кое заведение дават 50гр ябълков сок?

# 576
  • София

В Био Фреш бара до МБАЛ Свети Кирил 😂😂😂

# 577
В което снимат сцени от сериала ОЖ.

Аз също бях възмутена тогава!!!!!
Но то при толкова пиене при Банков, на Марио му беше просто за отскок.

# 578
  • София
Марио, завалийката, тогава тръгна да се мери с Банков по пиене, мислейки си, че така ще си върне момичето. Заблуден, толкова е бил заблуден горкия.

# 579
Марио, завалийката, тогава тръгна да се мери с Банков по пиене, мислейки си, че така ще си върне момичето. Заблуден, толкова е бил заблуден горкия.

Роси, той по шамари и натирване не може да се мери с него, пък какво остава за някакво си пиене Joy

# 580
Трябвало да пробва да го бие по бройка на жени. На него му се лепят. Animal Joy Cat

НЕЕЕ! Трябваше да се ожени и да каже на Зорница, че не може да се оженят, защото вече е женен и жена му е в кома и няма как да се разведе. Animal Joy Cat

# 581
Ние май само три пъти сме виждали Марио да пие - у Генадиеви, когато с Калин пиеха шотовете и когато реши да кръшка с Пламена.
Hо пък у Генадиеви колко закачливо каза - Aко виното ми заседне, това ще е за първи път  Wink Hе е съвсем трезвеник наш Mарио  Laughing

# 582
  • София
Майова, казваш, че ако Марио беше бил един шамар на Зорница, държеше се като егоист, без да се интересува как е тя, ако вместо да я води за ръка я беше карал да тича след колата и ако вместо да и казва, че трябва да се храни я беше обидил, че не е виждал дръг да се тъпче така, тя нямаше да избяга от сватбата?
Ей глупав е този Марио. Значи Зорница правилно му каза, че не знае как да се държи с жените и никога няма да се научи.

# 583
Охооо, вихрили сте се яко! 😼
Айде вижте ме за последно в цялата ми прелест, че след малко ще ходя да се развеждам с доцента 😈.

Доне, страхотни са ти първите две части. Нямам търпение за продължението. Диалога между двамата беше много реалистичен. Страхотен Марио ❤. Зорница ми е черна, сори 😢.

Моски, човека с басовете е винаги насреща.  Да се хванем за Марио и изневярата със Зорница Wink

Това с пиенето ми харесва. Мрачен Марио си пийва по изключение и губи контрол. Якооо и айде булка на шкафчето 😆. Като изтрезнява обаче пак се вледенява и се дръпва 😈.

# 584
  • варна
Абе той в предния сезон и повече пиеше, и пушеше, че и кола имаше, а пък в този сценаристите всичко му  отнеха, че накрая и жената! 😂

Общи условия

Активация на акаунт