Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 46

• 14 811
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Значи, понеже темата ни е за актьорите искам да ви кажа, че съм си харесала обувки като на Бате, много са готини, но у мен има някакви скрупули дали да си ги взема. Чудя се от кое се притеснявам повече, от това, че е напълно идиотско и психарско или от това, че мъжът ми ще ме изгони от вкъщи ако се появя с поредния нов чифт

Ето ги
Скрит текст:

# 556
Роси, нямам такова намерение.
Аз си ги харесвам двамата и не смятам, че финалът е причина да ги сменям. Няма как да ми променят мнението, че са добра екранна двойка.
А като почне новият сезон ще видим ........., може да я сменя с някоя нова на тях Simple Smile

А пък на Моски ми е една от любимите сцени.

# 557
Тц,тц, всички ли ги разкараха? Scream
Аз ще си ги пазя. Като я тръшне пак на някое шкафче, ще ги сменя с новста снимка Joy

Днес се замислих за интересен филмово-морален казус. Появява се някоя засукана докторка. Педиатър. Кръстева още се мъчи с алкохола, а и ще й потрябва детски хирург внезапно. Идва Марио, пламва някаква любов, стават гаджета. Обаче сърце пусто не трае, отровата му се мотае в краката, поредно тежко дежурство, скарват се бурно и той я залепва както си знае. Какво правим? Ръкопляскаме доволно, цъкаме с език или сме възмутени, че е изневерил на гаджето си? Grinning

Роси, яки са обувките Simple Smile

# 558
  • София
Моски, мисля да си ги взема и с Бате да сме в тон на премиерата на седми сезон. 😂😂👻👻

# 559
Роси - купувай!

Моски - ръкопляскаме доволно и си палим цигара след добрия с*кс. Нищо, че не пушим.

# 560
Оххх, аз май ще съм от възмутените Joy Joy

# 561
Моски, мисля да си ги взема и с Бате да сме в тон на премиерата на седми сезон. 😂😂👻👻
Той няма ли да е на връчването на Оскарите по това време, Роси?!?
Или отлагаме премиерата след наградите Simple Smile

# 562
  • София
Моски, викаме на бис, за да проверим истинска ли е целувката или е само игра.

Марио, ако има връзка никога няма да изневери. Така че моралния казус е решен - ще си седи сам и страдащ, докато Зори се лекува с някой засукан невролог, колега на Дамянова.

Ай, Дани вярно. Ще е в Холивуд. Добре че не поръчах обувките, само щях да дам едни найсет пари за тях.

# 563
Да бе, да, няма. Нали е натровен?

# 564
Бухахаха, хващам бас на всичките котки на Доц, че Марио и да има връзка, ще изневери със Зорница като стой, та гледай Joy

# 565
Бухахаха, хващам бас на всичките котки на Доц, че Марио и да има връзка, ще изневери със Зорница като стой, та гледай Joy
А не бе Wink Много ясно хахахха

# 566
Роси , очите ми останаха в обувките Hands Plus1
Аз съм  почти само на кларкове , кубинки и производните им Joy

Сега се присетих /за да се притеснявам/ , че ако разкарат някъде Вики /ж/ , има голяма опасност  Банков пак да се сети , че там има една , която още преглъща по него Imp

# 567
  • София
Ели, няма да я разкарат 😎
Което не значи, че нашите ще са заедно.
Значи дала съм обещание да не си сменям аватара иначе бих си сложила процентите 80% на 20%

Моски, Марио се отличава с честност и уважение към хората до него. За това първо мисля, че няма да си има гадже а ще е сам като куче, а ако има, значи е преодолял Зорница и ще е верен на тази връзка

# 568
Роси, и аз одобрявам обувките.

Mоски, винаги съм на страната на онеправданите, взимам под крилото си засуканата докторка Joy

# 569
Ако Марио е обвързан с някого, до изневяра няма да се стигне.
Някоя случайна целувка - да, но иначе НЕ.
Той е честен, открит и не би си позволил.

Но пък ако е пил или под афект ...... тогава вече не знам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт