Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 46

• 14 822
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
ХАХАХАХАХАХАХ съсипвате ме тази вечер Animal Joy Cat
Всяка вечер ще е така. До 7ми сезон Wink

# 541
И после сценаристите ще ни съсипват Joy

# 542
По-зле от това?

# 543
Баси иронията - сега точно урок за числото 2 и неговата цифра пиша. Тази математика навсякъде ме преследва. Joy Ама картинката е много добре, падам от смях с вас. Grinning

# 544
Абе, тоя Тони няма ли да дойде да набие канчето на Зорница май-после ?
Значи, може да поучава Марио, а сега , когато двойката е в криза, никакъв го няма.

# 545
Абе, тоя Тони няма ли да дойде да набие канчето на Зорница май-после ?
Значи, може да поучава Марио, а сега , когато двойката е в криза, никакъв го няма.
Скоро, много скоро Wink
Как я виждаш тази работа да пиша сценарий и да няма Тони Joy

# 546
  • София

Имам фобия от сценаристи вече.
Ей, не мога да преглътна номера които ни скроиха.

Вере, Тони с тая мотопедка докато дойде от Испания, Зорница ще се е взела с Банков вече.

# 547
Роси, Тони е в България - бачка като търговски представител на лекарства срещу "простатата алармира" Joy

# 548
  • София
Доне, явно това с времето е проблем на всички сценаристи, дори и на теб. Нали сценария е за след 6 месеца. Верето говори за сега.

# 549

Имам фобия от сценаристи вече.
Ей, не мога да преглътна номера които ни скроиха.

Вере, Тони с тая мотопедка докато дойде от Испания, Зорница ще се е взела с Банков вече.
Добре, че Банков не я иска, само това ни спасява.

# 550
Хахаха, страхотно веселие е настъпило в темата. И толкова много котки. Joy

Доне, чакам следващите епизоди. Kissing Heart

Малко офтопик, но не мога да се сдържа.

Скрит текст:
Днес, когато обсъждахте сериали, се сетих за един друг на BBC - "Север и юг" с Ричард Армитидж!  Heart (Мисълта за него докарва безброй пърхащи пеперуди в стомаха ми!) Героят му Джон Торнтън ми е ужасно любим ръб, заедно с мистър Дарси и доктор Ковачев. Ще взема да си го добавя в списъка за гледане по време на празниците, наред с "Гордост и предразсъдъци"  

# 551
Доне, явно това с времето е проблем на всички сценаристи, дори и на теб. Нали сценария е за след 6 месеца. Верето говори за сега.
Тони се е върнал в България малко след раздялата на Марио и Зорница - това  щеше да стане ясно по-късно, ама ти бързаш Stuck Out Tongue Winking Eye

Вера, като си помисля как мечтаех(ме) Банков да я поиска, а тя да го отреже категорично....наивна история

# 552
  • София
Майова, заинтригува ме с този сериал. А мистър Дарси и д-р Ковачев, любими, любими, много любими ръбове 😍

Доне, мечтаехме, защото следвахме логиката на пети сезон. Груба грешка. Трябваше да предвидим доста повече неща, нямащи нищо общо с последователното изграждане на образа на Зорница.
Сега си ближем раните и страдаме.

# 553
Аз пък си пуснах сега пак финалната серия, къде със звук, къде без. Simple Smile
Беше ми любопитно, дали Зорница носи пръстен????
В началото е с него, но после се оказа без поне колкото успях да видя ....... луда работа, но поне си погледах Марио!!!!!

# 554
  • София
Дани, ти и Моски единствени останахте с премени на Марио и Зорница. Ще я сменяш ли, или ще я държиш поне до следващия сезон?

Общи условия

Активация на акаунт