Ние се настройваме да слушаме музиката на Соколови. 
Верда според мен и според туитърските шерлоковци се качва в колата на Ефе.

И аз мисля, че адвокатът искрено се влюби в Мелек, или поне започна да се увлича. И за ДжейЛо ми е мъчно, но какво да се прави, в живота и такива неща като несподелена любов има... Дано се появи отнякъде този неин бивш приятел, когото Туна също е успяла да отстрани. Иска ми се и за нея щастие в личния живот и не ми се иска да става враг на Мелек.
А Мелек е нежна и мила, точно като името си, но когато се наложи, става твърда и сериозна. Браво, това е противоположност на Туна, която винаги се държи властно и цялото и поведение ,език на тялото и глас говорят за това, а вътрешно гори от напрежение. Ейййй, това нейното не е живот...

Иска ми се нещо да кажа за чувството за вина у Мелек. Много е жестоко, когато едно дете преживее това и тази вина оставя дълбоки и много тежки следи. А всъщност дете не може да бъде осъждано, че е споделило нещо с възрастен. Това е най-нормалното нещо- видяла е Мелек силно стресираща я картина и тича да каже на единствения човек, който ще разбере страховете и. Така че, Мелек се самообвинява, но всъщност не е тя човекът, който носи отговорност за тази трагедия.
Докато в случая с убийството на чичо Митхат- вече можем твърдо да говорим за вина, и то най-вече на Туна. Когато Дениз и каза в 3 серия, че тя всъщност защищава себе си, бе права.
Завършвам поста с красив кадър от сцената в хижата

Туна този път удари на камък и няма лесно да разкара Верда както направи с моделката.. то просто Ефе няма да позволи.

Достатъчно е да се види фотосесията на главните герои, 

Радвам се, че те срещам на хълма