Боран Кузум❧Айбюке Пусат - след "Соколовият хълм"❧"Навсякъде ти/Her Yerde Sen"❧Т.1

• 68 998
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
На официалната страница в ИГ пишат да чакаме втори фрагман за еп. 4 тази вечер в 20:44 наше време.

# 46
Добър вечер , момичета! 😍

Догоних ви! Вече изгледах трети епизод. 😊

И отново беше много интересно. Нещата стават все по- сериозни и по- сложни за всички живущи на соколовия хълм. Харесва ми това , че героите са многопластови и почти всеки от тях носи своята история и за жалост някаква вина. Както каза Мелек , няма невинни.

Най - позитивните са ми Осичката и Ефе, нека не забравяме и Ромео. Сцените с тях бяха много сладки! 😍 Харесва ми промяната , която настъпва у Ефе. Според мен си отиват и има химия между тях.

Вече искам да науча нещо за бащата на Джем и Верда. Какво ли е станало с него , дали ги е напуснал...?
Забелязвам , че в Джем има доста агресия и когато има възможност я проявява. Както видяхме с брата на Айча , а също и с Мете.
Разликата между него и Верда е толкова огромна. В този епизод ми направи впечатление колко зряла е Осичката. Толкова е разумна , справедлива и добра , а в същото време забавна ,някак си дива , но в добрия смисъл на думата.
Езги ми е като кукличка , в сравнение с нея.

Май Джейло наистина ще се обърне срещу Мелек, жалко. Sad
Все още не мога да разбера Еркан дали е искрен и добродушен или има някакви задни мисли. :/

Колкото до Туна - изпитвам смесени чувства към нея. От една страна осъзнавам колко силна жена е , какво силно дете е била и не е оставила болката да я погълне. А от друга страна си мисля , че тя е виновна за положението , в което е сега- не е обичана, много самотна, въпреки властта и парите.
Видяхме Демир прави някакви крачки към нея , но тя го отблъсва.
Много ми е интересно до къде може да стигне. 🤨 Сигурно далеч...

Определено сериалът е много хубав и дано се задържи! 🍀

Прекрасни майка и дъщеря!

А Лейля я харесвам още от Парампарча.

Хубава вечер! 🤗

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 20:48 от Irinak

# 47
Новият фрагман е качен в Инстаграм и е бомба  smile3508

https://www.instagram.com/p/BrQfDavFkjO/

Ето гоо  Hug Peace

# 48
И в Youtube, за когото е по-лесно там Blush

# 49
  • София
Йес, беееееее! Ще има Ефе-Верда моменти премного в следващия епизод! Blue Heart

Много са ми прекрасници и двамата. И аз, като вас, не мога да се нарадвам на Айбюке. За първи път я гледам, много ми харесва. Animal Bee

# 50
  • Варна
Момичета, аз нещо съм пропуснала - те не са ли братовчеди?

# 51
Ани, Онче - благодаря ви за новия трейлър. Hug
Е, виждаме, че Туна се изправя грубо вече и срещу Ефе и Верда -
изработи си пореден фронт срещу себе си! Unamused

Туна не разбира ли, че отблъсква всички от себе си... Докъде ли ще стигне?
Всички ще я напуснат... Anguished

Онче, харесват ми музикалните мотиви - ти си по тази част и сигурно ги следиш. Heart Eyes

BVAR, не са братовчеди. Дядовците им са били приятели.

# 52
Благодаря за фрагмана, момичета! 💐

Епизодът определено ще е интересен. Но аз все не мога да се начудя на тази гордост у Туна. Колко лесно принизява другите хора. Дори разбрахме , че е направила нещо , за да раздели Джейло с даден мъж. Мисли , че може да контролира всички и за сега успява де. 😀

Но искам това да се промени. И на мен ще ми е интересна тази война между Мелек и Туна. Дано потърпевшите не са децата и тяхните отношения. ☹

Бвар 🤗 ,
Ами не , не са братовчеди. Мелек не е сестра с Туна и Джейлян.
Бащата на Мелек ги взима под крилото си след като  родители им умират.

# 53
  • Варна
Благодаря ви за отговорите. Hands Plus1 Първа серия я минах по диагонал и не съм се връщала да я гледам и ми е убягнало.
За музиката - има много мотиви подобни на музиката от Кара Севда : ) Даже на моменти като чуя и ми изникват образите от Карата.

# 54
Фрагманът с рус. суб.

https://vk.com/miray_boran?z=video-135955712_456241666%2F861c45e … l_wall_-135955712

Туна вместо да се занимава с Мете и видеото в телефона му, тръгна да се разправя с Ефе за Верда ooooh!

Родителите на Туна и Джейлан не умират от естествена смърт. Баща ѝ първо убива майка ѝ, после се самоубива. Мелек стана причината за смъртта им като му пошушна, че е видяла жена му с баща си в парника. Затова тя също носи огромен товар - признанието, което направи пред баща си преди да напусне дома, беше много силно.

На 19 сек. - според руските фенки Дениз също е там Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 21:52 от LU4IQ

# 55
На мен ми се струва, че когато Верда се ядоса и си тръгна, Ефе я последва и ако е така, много ми допада  Party Туна се опитва да контролира всички, но Ефе й се озъби заради "братовчедката" Laughing

# 56
Признавам без бой гледах го поне 10 пъти....ма той миля Ефе вече хлътнал, Верда се прави на недостъпна хитрана.
Туна към Ефе....с такива хора каква работа имаш....Верда отвръща на удъра....всъщност аз с такива хора като вас каква работа имам.
Накара Ефе да тича след нея.
Много ми хареса фрага. Момичета благодаря за всичко споделено.
Всъщност Мелек се чувства виновна за смъртта на родителите на Туна, а  туна се възползва от всичко и всеки много добре, знаейки слабите им места.
Дали Демир отново ще потърси близост до Мелк? На мен все ми се струва, че парите, името и власта са му по ценни. Според мен и преди е бил до Мелек точно за това. Вие как мислите?
Да Еркан съвсем открито показа и заяви намеренията си към Мелек, друг е въпроса, че желязната лейди и на него ще му стегне каишката. Или ще накара сестра си да фучи от злоба по несподелената любов.....тя започна с шалчето...... Единственият който може би няма да се подчини е опърничавият син.

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 23:16 от bobolina_nina

# 57
Всичко за родителите на Мелек и Туна може да се види още в първи епизод.
Въобще режисьорът се е постарал(а) да ни запознае с цялата предистория
на двете главни героини още в началния епизод.
Така за всички ни е много по-лесно, отколкото да гадаем кое какво...

Много смислен трейлър за еп.4. Hands Clap
Всъщност цялата група се намира в някаква вила - на семейството? Flushed
Ефе по начало не обръща много сериозно внимание на майка си,
но този път е съвсем решителен. Верда също открито показа отношението си
към цялото семейство на Туна...

Да, Лу, Дениз също е там. Още в началото на трейлъра се чува гласът й.
Само не разбрах Ай в чия кола се качва? В колата на Ефе? И той я последва?
Но каква надежда се таеше в погледа на Ефе, когато попита Верда дали си има гадже...
Но... тя никога не отговаря директно, винаги оставя другия да гадае и да се терзае...
Изобщо Боран играе великолепно - с много добър партньор отсреща! Hands Clap Hands Plus1

Ето още един триъгълник.

Аз си мисля, че адвокатът Еркан съвсем искрено харесва Мелек и иска да й помогне.
Още от първия миг, когато я видя, той се развълнува. После в ресторанта така се притесни,
че разля чашата с кафе. Това са все признаци на начално увлечение...
А милата Джейло колко се надява... No Mouth

# 58
Да, Лу, Дениз е там. Даже може да се види, че Туна към нея се обръща с въпрос "Какво си позволявате вие двамата?" или каквото там пита.
Ето още един скрин, вижда се  Дениз.

Странно- към кого се обръща Туна? Към Дениз и Ефе, към Верда и Ефе или към Дениз и някого другиго?Thinking Но фрагманът не е за да ни стане ясно Grinning

Снимките зад кадър от днес явно са от това място- някаква хижа или вила.
Бързо им започнаха проблемите на младежите с Туна, скоро ще започне и Мелек да и приглася.  

Джу- да, следя музиката. Blush Вече публикувах първите два клипа, които ми харесаха, ето еще един. Много приятна музикална тема, за нашата дива пчеличка BlushAnimal Bee
Аз не съм гледала "Кара Севда" и затова не мога да преценя доколко се повтарят музикалните мотиви. Simple Smile

P.S. Джу, днес за втори път пишем по едно и също време Grinning

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 23:13 от oncee

# 59
Онче, защо споменаваш "Кара севда"? Кой говори за подобни муз. мотиви?
Аз не виждам прилика, въпреки че съм гледала поне половината от "Кара севда".
Но почнаха да го разтягат прекалено много и се отказах... Grin

А това, че пишем заедно хич не е случайно... Laughing

Видеото с музиката е много приятно1 Hands Ok Hand

Още малко музика, но от другия млад актьор, който определено е добър! Hands Plus1

https://www.instagram.com/p/BrQaL4GFck5/

https://www.instagram.com/p/BrQaL4GFck5/

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 23:31 от jupetrov7

Общи условия

Активация на акаунт