Боран Кузум❧Айбюке Пусат - след "Соколовият хълм"❧"Навсякъде ти/Her Yerde Sen"❧Т.1

• 68 726
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Тине, благодаря ти за превода! bouquet Сложих руския, защото не знаех дали си тук. Гледах наградите "Златна пеперуда" и случайно попаднах в ИГ на фрагмана, даже бях забравила в кой ден го публикуват.

Нил, дъщерята на Мурат Айген - Демир, също поздравява Хилал Сарал за рождения ден

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/b3c2b8e0e70249580014 … 66644692992_n.mp4

Профилът на Мурат в ИГ - ако някой желае да разгледа

https://www.instagram.com/murataygen/

# 31
Лу, благодаря ти за профила на Мурат Айген. Hug

Гледала съм го само в няколко епизода в "Кварталът на богатите",
но според мен тук е много подходящ за тази роля. Има някаква скрита гузност в поведението му,
заради огромната му вина към Мелек. По всякакъв начин иска да й  помогне, въпреки нейната съпротива.
Но с това чудовище Туна до себе си, му се налага да балансира.
Много добро попадение на актьора. Hands Plus1

# 32
Хайде, момичета, прeведеният на български епизод 3- топъл, топъл Hug
Много благодаря на екипа! Flowers Hibiscus

https://vk.com/club113691288?w=wall-113691288_177934

Снощи Борко пусна поредната красива снимка, мисля че e от ферибот направена. За тези, които не знаят- художник е и по душа, и наистина нашето момче. Рисува, а много от снимките му "говорят".

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 08:54 от oncee

# 33
Онче, много ти благодаря за линка за преведения на бг 3 еп. Hug
Благодаря и на нашия екип по превода! Heart Eyes

А който иска да прочете  повече неща за Боран, ето линк: (на англ.)

https://www.imdb.com/name/nm7754257/bio?ref_=nm_ov_bio_sm

Линк и за филмите, в които е участвал:

https://www.imdb.com/name/nm7754257/?ref_=nmbio_bio_nm

# 34
Благодаря за превода и субтитрите на български език bouquet

И понеже темата не е само за Боран, няколко линка към профили на актьорите от сериала.

Каан Ташанер - Еркан - в ИГ. Последните снимки в профила му са с Керем Алъшък - Фекели от сериала "Имало едно време в Чукурова". Двамата участват в театралната постановка "Esaretin Bedeli" по "Изкуплението Шоушенк" на Стивън Кинг.

https://www.instagram.com/kaantasaner/

Айбюке Пусат

https://www.instagram.com/aybukepusat/

Зеррин Текиндор в "Червеният Истанбул" - нищо общо с Туна Wink

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/ab94c8794c966df6b162 … .cdninstagram.com

Профил в ИГ

https://www.instagram.com/zerrintekindor/

Ебру Йозкан не е активна в ИГ, съжалявам, в профила ѝ само стари публикации и една снимка от Соколови.

В спойлера - интервю на руски език с Боран Кузум за изданието "Based Istanbul"

Скрит текст:

# 35
Момичета , привет! Hug

Благодаря ви за всичко споделено.

Да се похваля , че изгледах втори епизод , все още изоставам с един , но ще ви настигна. Simple Smile)
Много ми хареса , честно казано съм очарована.
Сюжетът е много , много интересен и героите така се заплитат в един друг , че ми е много интересно как ще се разплетат накрая.

Дениз и Туна , заедно извършиха ужасно нещо , което не знам как ще забравят. Виждаме , че за Туна това е по- лесно , отколкото за Дениз. Честно казано ми става много мъчно за нея. А Мете , заради когото стана всичко , се държи като един маниак. На моменти ме побиват тръпки от погледите и думите му. Явно това да бъде с богато момиче за него е фикс идея. Astonished
Много ми е интересно Туна как ще се заеме с него и какво ще направи.

Туна е много силна жена , да. Борбена , неотказваща се от целите си. Но не ми допада начина , по който ги постига. Изключително коравосърдечна , лично според мен. Simple Smile) Няма нищо общо със сестра си , която е толкова миличка , но в същото време не може да се опълчи на Туна. Никак не ми се иска да стане враг на Мелек заради Еркан. :/
Есра в интерес на истината много ми харесва. Гледала съм я в КВФ , ВВК , а сега и тук. Няма нищо общо с предишните героини , освен жестовете и мимиките , които малко ми напомнят на Мукаддес.
Еркан за сега не мога да го определя. Все още не виждам такива случки , които да носят някаква по - дълбока информация за него. И чак в този сериал забелязвам , че Каан е бил симпатичен. Сигурно защото ми беше антипатичен в КВФ , не бях забелязала това. Grinning

Дори децата на Туна не са като нея. Макар че Ефе май е наследил нейната гордост и самочувствие. Е, има защо. Но явно са добри като баща им.
Актьорът , играещ Демир ми е много симпатичен и според мен е много добър избор за тази роля.

И аз мисля , че ще има искри между Джем и Дениз. А искрите между Верда и Ефе вече ги забелязваме. Много са ми сладки тези техни спорове. Heart Eyes
Абсолютно съм съгласна , че Джем и Верда нямат абсолютно нищо общо. Чак се чудя как е възможно брат и сестра да са толкова различни един от друг.
Между другото в ролята на Джем е момчето , което участваше в ЗП , нали? Или просто на мен много ми прилича на него. То вече е мъж де. Grinning

Както казах и преди Мелек, Верда и Ефе са ми фаворитите. Simple Smile)
Много е нежна , добра , невинна и справедлива Мелек. Не случайно носи името си. Но и тя носи огромен товар на крехките си рамене. Sad(
Хареса ми контрастът между Мелек , облечена в бяло  и с толкова семпла визия, и Туна , облечена в черно с доста тежък грим и излъчване, в деня , в който арестуваха Джем. Не е случайно според мен.

Последно казвам , че  и Йълмаз много ме стряска. Expressionless

Харесвам ги всички до една! Blush

Надявам се да не съм ви досадила.
Хубава вечер! Simple Smile)

# 36
  • София
Иринка, как ще досаждаш? Напротив - аз лично продължавам искрено да ви се радвам, че така активно пишете в темата и коментирате. Пак казвам - нямам търпение за следващия епизод. Blue Heart

Впрочем, гледам снимките, които Лучия е пуснала, и се сетих, че забравих да коментирам колко много ми харесват тоалетите на всички в сериала. Браво на хората, които ги обличат.
Супер много ми допадна тоалетът на Зеррин/Туна в последния епизод. Ей този:

# 37
Още един сладък клип с чаровника Боран. Gift Heart

https://www.instagram.com/p/BrIp5q6BO_z/

# 38
Лучия, благодаря за разяснението относно рейтингите.  Peace Въпреки че го има с руски субтитри, аз ще публикувам и с български. Тъй като аз руски не схващам, hahaha колкото и смешно да звучи.

Тези двамцата тъкмо им потръгнаха отношенията и пак се драпат. Ех любов Laughing Туна бързо разкри Мете и игричките му. Хареса ми.

# 39
  • Варна
Здравейте : ) bouquet
Не знам дали ще ми остава време да пиша често тук. Защото си имам друга любов Innocent
Но сериалът е с потенциал. И ще наминавам. Пък и виждам ,че се събира добра компания Hands Plus1 с хубави коментари Hands Clap
Хубави сцени, замисъл, добри връзки, държи те в напрежение. Искаш да видиш как ще се развие сцената.

Най-ми хареса сцената с Мелек в кабинета как изгони Туна.
За мен там почна "Войната на Розите" - така ми изникна в съзнанието като ги даваха двете как се премерват с поглед : )

Младежите са много сладки. Сцената с този Ромео Heart Eyes толкова мила, идеше ми да прегърна екрана с кучо.
Когато някой има ключа за сърцето и душата ти те кара да правиш неща , които никога не си си и представял ,че можеш.

Аз разбирам с руски, но винаги после си гледам и с български , защото звученето е друго. Понякога има сцени, които с руски ми се струват по-неглиже, а после с български имат много повече дълбочина и емоция. Там където описват действия - не е проблем, но където се коментират отношения , чувства, емоции - има разлики и има значение с какви думи се предават.

# 40
Добро утро! Hug
Ани, разбира се, че ще слагате и на български - вие, които следите превода. Гледам на руски, защото се появява по - рано и в почивните дни имам повече време.

BVAR, и на мен много ми хареса тази бойна сцена Grinning Със сигурност ще има ответен удар. На Туна ѝ се отвори още един фронт - с Мете. Там залогът е много по - голям - не само бизнес, цялото ѝ съществуване, семейството, всичко е в опасност. И въпреки че се хвана за главата, бързо ще се овладее Wink

# 41
Здравейте Blush
Няма още втори фрагман, но акаунтът на сериала тази вечер ни зарадва със снимки зад кадър. За снимките на Ефе и Верда в руските групи се водят оживени спорове дали са от серията или зад кадър.Smiley В социалните мрежи, от това, което успях да разбера клонят повече към снимки зад кадър. Нека е така, акаунтът подгрява интереса, че бе поспаднал духа на феновете заради тези пущини рейтингите Head Band

Ето ги Ефда Blush /или Борко и Ай

Туна и Ефеджим Wink Боран и Зерин.

Мустафа, който ми е много симпатичен, публикува нова снимка Blush

И нова снимка от  Айбюке. Blush

Роденият в България Илхан Шен. Blush Много добре се справя с  неприятната си роля  нашият сънародник. Hands Ok Hand

Като говорите за фронтовете... Още много ще се отворят. например кой знае какъв орех ще излезе и този бъдещ   съдружник  на Мелек. Thinking

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 19:15 от oncee

# 42
Здравейте! Kiss

Някакво затишие забелязвам... Astonished
Аз не мога да се насладя достатъчно на Айбюге специално в този филм,
затова споделям няколко нейни снимки тук. Heart Eyes

И един чаровен Боран, но не знам дали не е зад кадър...
За тази прегръдка ми се струва, че е още рано...

# 43
Джу, писали сме почти едновременно, но снимката от 4 серия или зад кадър е много хубава, нека я има два пъти Hug
И на мен много ми харесва Ай, чудесна е за ролята си. Heart Eyes Ето снимки от красивата танцова сцена, в хубаво качество.Flowers Hibiscus

# 44
 wavey Аййй,бая,бая .....бая сложно на  "орловото баирче" И както каза Демир  "Сега  на мафия ли /ще/ си
играеш?"

Няма  спирка Туна ханъм ,дълга ръка , остри нокти  и липса  на съвест. Явно  забравя ,че бесилото виси над  главата ѝ.

Помита света заради това,че не е обичана , но едва ли тази сила ще компенсира болката ѝ,самотата ѝ..........

Общи условия

Активация на акаунт