Тине, не се сетих, че тя може да се сдуши с Мете. До момента, в който се отърве от клипа в телефона му и сътвори компромат. Но двамата са си лика - прилика
, дали Туна ще купи Мете само с пари.
, дали Туна ще купи Мете само с пари.
В ти си моята родина беше страхотен. 

Че и негативната химия на Туна с всички е чудесна. Актрисата се е сляла с лошия образ на Туна перфектно. 

той пък все се чуди как да се добере до Верда.
На мен така ли ми се струва или сестрата на Туна - забравих й името залитна към Еркан и то само заради един шал? Нещо започна да си въобразява тя .. Демир ми е малко като мекотело... обичал Мелек, ама се оженил за Туна и имат деца. Сега Мелек се върна и той като отнесен, не смее да се възпротиви на жена си и вместо това й изневерява, а пред Мелек е много загрижен, чак и финансова помощ й оказа. Нещо такъв тип героизъм не ми се нрави на мен ..
. И хич не ми допадна как малката щерка- Дениз се оплака на Джем, остави го сам в гората да се бие с Мете и тя просто се прибра вкъщи или аз не знам. Не ми направи добро впечатление. И там май ще има любовна история. Честно казано ми се иска сериалът да се задържи, защото за мен лично е доста добра продукция и с хубав актьорски състав. Само им се чудя на турците защо не го гледат, при положение, че е в пъти по-интересен от тежките драми или полицейските сериали на други канали.
Аз в Петък предпочитам нещо по-леко. Ежедневието не е по-малко драматично и натоварено, че да се спирам и на драмите - мерси
И да попитам - знаете ли до колко влияе рейтингът в социалните мрежи? Тоест, и той е някакъв фактор - не само Тотал, AB и АВ1 ли там как бяха. Понеже видях, че в соц. мрежи е на второ място и това ме наведе на положителни чувства, за разлика от останалите.

Заради Боран. Аз съм от феновете на "Ти си моята Родина" и съответно - фенка на Хилеон, голяма. С Джу и Лу се знаем от "Родината".
Следя работата на двамата си млади любимци, чаках с нетърпение къде ще избере да отиде Боран след приключването на "Родината" и краткото му участие във втори сезон на "Защитник". Нямаше и театрална постановка за този сезон и се зарадвах, като разбрах, че една от най-обичаните турски режисьори си го е "заплюла" да участва в неин проект.
Защо пиша така- защото Хилял Сарал първо щеше друго да режисира, но после се насочи към Соколовия хълм. Боран се споменаваше за първия проект, после стана ясно, че ще бъде в СХ.
Опасявах се , че ще е някаква мелодрама, но изобщо не е така- сюжетът е динамичен, има не само романтика и интриги, но и крими, даже хорър. 

и твърдо мога да кажа, че много ми харесва и е съвсем точно подбрана за ролята си. Много ми харесват като екранна двойка с Боран, прекрасно изглеждат, много красота, нежност и чистота се излъчва от тях. Да, няма да е обичайната турска история- от ненавист към любов, тук имаше само съвсем леко подкачане, но вече харесването върви с пълна пара. Т.е. проблемите ще започнат след като вече са се влюбили двамата, те са почти готови.

, интригите и неизвестните са много, точно започва да се развива сюжетът.
Т.е. ДжейЛо /както я наричат племенниците и
/ е имала приятел, но Туна ги е разделила. Сега е влюбена в Еркан, откога не стана ясно, но явно е стабилно влюбена. Любовта и е категорично несподелена, той вече хлътна по Мелек, така че и там ще хвърчи перушина. Като двойка Мелек и Еркан ми допадат.
, Джем и Дениз като бъдеща двойка
Бони и Клайд на Соколови
Толкова са различни, че много ще си паснат. 
Туна е великолепна Крюела
Не съм гледала Зерин Текиндор другаде, но наистина е много добра актриса. В каста има много театрални актьори, което го прави още по-силен. 
, работата на сериалите е трудна.

, съответно за новите им проекти. В нея бързо правят преводи на части от новите серии и публикуват също доста информация.

Друго си е с бг превод. Препоръчани теми