И с мен се случи така, когато в снежния януари на 2017 попаднах на Родината.

Как на фона на тази история да гледам друго?!

Започнах "Vatanim sensin" защото обичам исторически филми и заради Халит Ергенч.
И после се влюбих в Хилеон

Беше голяма емоция, наистина е страхотно да чакаш снимки, фрагове, да гледаш онлайн и т.н. Не ми се беше случвало, не знаех какво е да следиш серията онлайн, не знаех за съществуването на руските групи , за ВК

Радвам се много, че и ти си впечатлена от този невероятен сериал, Тинче.

Не знам до коя серия си, само да знаеш, че смениха сценаристката Нуран Еврен Шит за втория сезон и си личи. Има доста залитания , различни от историята, но хайде, сериал е все пак, пък и си го правят турците. И си изпълни основната роля- защита на идеите на републиката. Сценарият на първи сезон е просто великолепен, до 10 серия го писа още по-добър сценарист- Неджати Шахин, но него го уволниха пак заради референдума. Та да се подготвиш, че втори сезон не е като първи. Но пак е супер.
Дано не повтарям, ако е писано вече, не знам дали знаеш- Боран 5 пъти се е явявал на проби заради ролята на Леон. Той самия много обича този образ. И много е искал именно тази роля. С този великолепен сценарий, заедно с великолепния каст, с интелигентността и таланта си Боран направи младия гръцки офицер от вражеската армия /1919-1922/ любимец на младите турци от наше време

Ех, какви времена

С носталгия публикувам една снимка , на която са ст. лейтенант Леонидас Пападопулос и генерал Джевдет

Да допълня още нещо за Боран- през 2017-18 той бе в главна роля и в театрална постановка. Блестящо се справи с ролята на Константин Треплев в пиесата "Чайка" на А. Чехов.

Той си обича театъра, това му е и специалността от Истанбулската Консерватория. Малко се опасявам, че ако не получи роля в новия сезон, може да се покрие и да забегне в театъра. Дано не стане така... Но наистина се опасявам, виждайки какво е на мода в момента в турския дизи сектор.
И аз засега не си го представям в романтична комедия, но в комедия- да, даже искам да го видя в нещо смешно. Мисля, че ще му се получи

За партньорките- да, с Мирай направиха великолепен тандем, там и историята беше необикновена, феновете бяха омагьосани направо. Затова и много награди имаше, и на международно равнище. С Айбюке тандемът също бе супер, много ми харесват. Ако им бяха дали шанс, ех...

Мисля, че Борко умее да работи в екип и да предразполага партньорките си и затова им се получава. Нямам търпение да видя коя ще е следващата

Да завършим оптимистично