Нямам месечен цикъл

• 1 018
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте знам че тук не и е мястото на темата но вече много се притеснявам. Преди 5 месеца на 23 юли направих аборт по желание след което ми изписаха противозачатъчни  lindinett, след първия изпит блистер трябваше да ми дойде на 4 ден от спиранего им и преди ги бях пила след 1-вия аборт но сега странното е че нямам месечен цикъл вече 5 месец а в дните в които трябва да ми дойде имам адски силни болки  ниско в корема и от към ануса не мога да си поемам въздух от болка все едно ме пробождат с нош ужасно е и тези болки са само в тези дни в които трябва да доиде м. С. След това ми няма нищо. Може ли някоя от вас да сподели имала ли е подобен проблем. В края на месеца отивам при същаща гинеколожка която ми направи аборта. Моля ви споделете мнение че ще се побъркам.

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 08:40 от bubanka

# 1
Защо след като си имала един аборт и след него са ти изписали противозачатъчни си спряла да ги пиеш? И сега втори…
Отиди на лекар.

# 2
  • София
Гинеколог и ендокринолог са хората, към които да насочиш питанията си.

# 3
Да не си бременна.

# 4
  • Варна

И аз това си помислих.
5 месеца без цикъл и още не си отишла на гинеколог, защо?

# 5
Не не съм бременна правих много тестове за бременност. Ходих 4 пъти на гинеколок и ми каза че съм престъргана и 4те пъти само това гледаше ме на видеозон каза че не ми се е събрало нищо за изхвърляне преписа ми дуфастон изпих го и пак не ми доиде отидох пак и ми каза че освен  да чакам нищо друго не мога да направя . На 27 декември съм на Плевен при гинеколожката която направи абортът да видим какво ще ми каже тя.

# 6
Също така тя ми каза че неможе да съм престъргана защото не работели със кюретажни инструменти а с васуумна аспирация.

Общи условия

Активация на акаунт