Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 750
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
О, Мери, аз също не я разбирам, просто се замислих каква би била причината да го направи и не мога да намеря никакво друго логично обяснение. Нещо като Стокхолмски синдром.  Rolling Eyes

Аз говоря за мъжете, а мъжете си псуват под път и над път. Може и да не псуват жените си, обаче как псуват когато някой ги засече на пътя, не е истина. Ако пък ги засече жена, и тя ще си го отнесе подобаващо, айде да си говорим истината. Мъжете не отдават чак такова тежко значение на псувните, щото те се псуват и помежду си и после  пак си пият кафето заедно.  
Това се казва опит - да познаваш всички мъже на света така добре, че да имаш смелост да ги обобщиш. Респект! И не че искам да ти развалям статистиката, обаче за протокола - има много мъже, които не псуват нито когато някой ги засече на пътя, нито когато и да било.

# 1 021
Явно нарочно трие негативните въпроси.Но пък е чел и тук и във фейса.

# 1 022
  • София
Явно нарочно трие негативните въпроси.Но пък е чел и тук и във фейса.
Поне ще е наясно, че не всички пасат трева.

# 1 023
  • Другата България
Аз говоря за мъжете, а мъжете си псуват под път и над път. Може и да не псуват жените си, обаче как псуват когато някой ги засече на пътя, не е истина. Ако пък ги засече жена, и тя ще си го отнесе подобаващо, айде да си говорим истината. Мъжете не отдават чак такова тежко значение на псувните, щото те се псуват и помежду си и после  пак си пият кафето заедно. 
Това се казва опит - да познаваш всички мъже на света така добре, че да имаш смелост да ги обобщиш. Респект! И не че искам да ти развалям статистиката, обаче за протокола - има много мъже, които не псуват нито когато някой ги засече на пътя, нито когато и да било.
hahaha hahaha hahaha
Това съм го пропуснала, поредната глупост и елементарно оправдание на Романовото поведение!
След завистта на отпадналите идва оправданието, че всички мъже псували и били грубияни!
Ако не беше тъжно, щеше да е смешно..... Confused

# 1 024
Ами може и да ти е несериозно, ама завистта си е фактор според мен. Всеки се е надявал той да е на неговото място, заедно с Дидо и Нури.

# 1 025
  • Другата България
Ами може и да ти е несериозно, ама завистта си е фактор според мен. Всеки се е надявал той да е на неговото място, заедно с Дидо и Нури.
Я да ми обясниш, ако можеш следното, че съм руса и не вдявам това със завистта. Значи приемам, че си права, така е, мъжете завиждат и затова не гласуват за Роман. Но респективно същите тези завистливи мъже следва да завиждат и на Дидо, и той е мъж, и той ще иде на финал, ако си дадат гласа за него.
Защо аджеба завиждат на Роман, а не на Дидо? С какво той е по-....заслужаващ завист и ако си завистлив по природа не следва ли това да се проявява към всеки?

# 1 026
Айде да внимавате малко с тона и да ми кажете- къде точно пише, че всички мъже псуват? Или четете избирателно, за да може да има за какво да се заядете? Ми псуват- факт. Не сме всички от кралския двор и сме чували това- онова по широкия бял свят. Сигурно и сега ще си изкривите душичките и ще кажете, че ушенцата ви никога не са чували такова нещо, нито от мъж, нито от брат, нито от комшията Пешо. Айде, моля ви се.

# 1 027
  • Другата България
Далеч не са всички и е грозно да обобщаваш така, това казваме.
А на този ми въпрос можеш ли да ми отговориш? Не се заяждам, сериозно питам.
Я да ми обясниш, ако можеш следното, че съм руса и не вдявам това със завистта. Значи приемам, че си права, така е, мъжете завиждат и затова не гласуват за Роман. Но респективно същите тези завистливи мъже следва да завиждат и на Дидо, и той е мъж, и той ще иде на финал, ако си дадат гласа за него.
Защо аджеба завиждат на Роман, а не на Дидо? С какво той е по-....заслужаващ завист и ако си завистлив по природа не следва ли това да се проявява към всеки?

# 1 028
  • София
Ами тя и Милена попържаше яко. Даже и на последния дуел. Ама заради едната Милена не правим обобщения "Жените псуват - факт".

Затова и заради Роман, който псуваше най-просташки, не може да се правят обобщения за мъжете въобще.
Аз моя баща не съм го чула да псува нито веднъж през целия си живот. И не съм съгласна мъже като него да бъдат слагани под общ знаменател с това леке Роман.

# 1 029
Аз говоря за мъжете, а мъжете си псуват под път и над път. Може и да не псуват жените си, обаче как псуват когато някой ги засече на пътя, не е истина. Ако пък ги засече жена, и тя ще си го отнесе подобаващо, айде да си говорим истината. Мъжете не отдават чак такова тежко значение на псувните, щото те се псуват и помежду си и после  пак си пият кафето заедно. 
   Е,не!Това пък изобщо не го приемам като оправдание за Романовото поведение.Да теглиш една майна ако те засекат е едно,ама така да нахраниш някой пред  камерите,е съвсем друго.последното ти изречение пък е абсурд.Я накарай твоят мъж да напсува някой на майка.
   Втрещена съм от изборът на Росица,чак не го вярвам.Дано все пак пред самата себе си има някакво логично обяснение .Ще ми се да вярвам,че е много жалостива и незлопаметна.Дано!Иначе си е Бий ме,обичам те!
    Чух я Сашка като изкоментира,че гласуващите мерят с двоен аршин.Ми не може да преглътне,че не е финалист.
   За Роман мнението ми е бетон-каквито и симпатични качества да има,отношението към Росица ги разбива в моите очи.Имам син и зет-ако чуя някой от тях да се държи по този начин с някой друг,не само жена,ще ги навра и аз в кучи .....Нито загубата,нито нищо не го оправдава.Не вярвам в "защитна реакция","мъка" и прочие.Двете неща нямат нищо общо.Простак е,невъзпитан,груб .
  Искам Дидо финалист.

# 1 030
  • София
Айде да внимавате малко с тона и да ми кажете- къде точно пише, че всички мъже псуват?
Ами тук така пише, нали?
Аз говоря за мъжете, а мъжете си псуват под път и над път. Може и да не псуват жените си, обаче как псуват когато някой ги засече на пътя, не е истина. Ако пък ги засече жена, и тя ще си го отнесе подобаващо, айде да си говорим истината. Мъжете не отдават чак такова тежко значение на псувните, щото те се псуват и помежду си и после  пак си пият кафето заедно.  
Не пише "някои мъже", "повечето мъже", "голяма част от мъжете" или нещо подобно, а "мъжете", което е обобщение откъдето и да го погледнеш. Може да провериш и в някой учебник по БЕЛ.

# 1 031
Недейте така, момичета, просто Феникс не се изрази правилно. Не бива да се хващаме за думите и да разваляме атмосферата..
Изобщо не си заслужава , заради Роман да се дракаме.
И аз не смятам , че е редно да се слагат общи знаменателни и да се оправдава простотията и вербалната агресия, но в случая мисля, че Феникс не се изрази правилно, случва се понякога в онлайн комуникация да се загубиш в превода.

# 1 032
Дами, аз като отявлен критик на Фермата, продуцентите и някои от нейните участници, ще ви кажа че не си заслужава да се нервирате за тия манипулирани и нагласени формати. Идват празници, по-важно е да сме сред близки и да споделим и малкото време, което имаме откраднато от работата и другите ангажименти. Тези формати са само едно малко огледало на обществото ни, но ние си го знаем и нервирането по тях не прави живота ни по хубав.
Иначе, продължавам да мисля че Роси подкрепи Роман по отношение на това, че е великодушен човек и не иска да има врагове след края на предаването. Или другото по-малко вероятно е да обича да се държат с нея грубо....
Нина ми е разочарованието за този сезон, първо с гласа си за Ваня, после и за Роман. Симеон си остава моя морален победител. Не изневери на принципите си, просто малшанс срещу Дидо в последния дуел.

# 1 033
Добре да приемем че мъжете псуват...жените също понякога
Ама не е все едно да теглиш една ако те засече някои на пътя или си удариш пръста с теслата и да избълваш такива цинизми на жена в очите
Щото едно да речеш" майната ти" а друго е Романовите цинизми
Друго ми е интересно.
Роси се опълчи на Цецо.Даже го заплаши със съд и оня клекнА
При Роман си замълча.Защо?
Дали и беше писнало да я разпъват и да скачат срещу нея и знаейки че пак ще стане същото реши да си замълчи.

# 1 034
Това, че някои мъже псуват в ежедневието си, не оправдава Роман по никакъв начин.
Да, на Роман нивото не е особено високо, сигурно си псува ежедневно и по много, но да ми се изтипоса по телевизията и да псува грозно една жена, е това няма никакво оправдание. Но пък беше добре да го видим този момент, за да видим и тази страна на  Роман/друг е въпросът, че някои и така си го харесват, но разни хора.../.

Общи условия

Активация на акаунт