Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 270
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 105
Не толерирам по никакъв начин грубиянските нападки към когото и да било. Но е разбираемо да не хукнат пламенно да защитават някого, никой не ще да си създава врагове сред съфермерите. И не говоря точно за Милена, за нея е ясно, че няма да защити никого, камо ли пък Росица. Говоря за другите - никой не се е опитвал дори да я защитава. Е, Гошко веднъж потуши скандал с Хриса, с което маалко ми се издигна в очите.

# 106
Какво да го привиква да му обяснява, след като е напълно вероятно той да се е държал така с Росица, именно за да направи кефа на Милена.

# 107
Милена не подкрапи Роса, защото М си е такава. Самогъзник му викат из нашия край. Гледа само себе си. Освен това вижда, че Роса е на път за финала и съвсем я обзе злобата. Жалка работа. Сега да си идат Гошето и Ромката и Сашка скучното.
Ама какви белтъци хвърляше Милена, като отровена с нещо въртеше очи. Едно мляко имаше да прави и вече много работната тя. Радилена ми харесваше донякъде. Простовата и наивна, но не се сопваше и хвърляше със злоба. В смисъл, личеше й, че е семпъл човек, ама незлоблива, не правеше интриги и на моменти думите й изпреварваха мисълта, да не говорим, че и мисъл и липсваше. Ама не беше лоша.

# 108
     Ензим,благодаря за темата!
  Снощи не можах,но днес изгледах дуела,а после и Милена по БТВ.направиха ми впечатление две неща-
  1. Нито дума за Роман-човекът,за който би дала живота си.Е как може такова нещо/отстрани като гледах,хич не ми беше майчинско отношението на Милена към този момък,ама хич.Дал съпругът не е казал нещо по въпроса?/
  2.Престоят във фермата,освен че върнал вярата й,я накарал да разбере,че била истински щастлива-имала две деца,любима работа и мъж,който може да й подсигури прическата,маникюра,ама тя не била кифла.
  Е хубава работа,ако чакаме на мъжете си да ни подадат за маникюр и прически.тя досега къде е живяла,че не е осъзнавала,че е щастлива?!Според мен фермата е място,където да разбереш дали ти самият можеш или не можеш нещо,но да разбереш,че си щастлива с децата и съпруга....Като изсмукано от пръстите ми е.
   Относно ФБ и обясненията-не мисля,че ги дължи на някакви супер непознати хора.По-добре си мълчи.
В петъчния епизод и другарския съд,ако бях на Нури на мястото,просто щях да тегля на Жорето една майна и да
си гледа работата.Бял лист,нотариус,кой си ти бе,аланколу?!Ай сиктир.
   Тоя Гошо много си поярва нещо.За каква борба говори непрекъснато?!Прекален ми е този патос,въстание ли ще правим,какво?Аз наистина не разбирам за какво непрекъснато се борим,според неговите думи?
    И преди писах,като е толкова курназ,що отиде на палатките при майките,напр.ами влезе във фермата за 100 000лв?

# 109
Не ми се мисли ако Гошо реши да се разпише във фейса какво ще стане
Ще блокира мрежата

# 110
Странно безмълвен ми е някак си.

# 111
  • London
Чета коментарите у фейса - много се смях на майката на Коко, как така пък той получи една книга, а Милена 2? А? Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Ще кажеш, че нямат 20 лева за една книга, че го направи на въпрос. На мен малоумно ми се стори.

Според мен мотивът е, че Милена искаше да подари едната книга на сина си пък нали има двама...явно са направили жест и за другото момче. Голяма работа станала....

# 112
Това с Милена малко ми прилича на вечната драма на известните в Холивуд - по-голям процент от тях са дали майка си и баща си, за да се прочуят зад Океана, а като почнат папараците да ги щракат на всеки ъгъл, беснеят, хейтят, че и дръпват едни речи как звездите били тероризирани от папараците и прочие, сякаш изообщо не знаят какво ги чака. Само най-най-добрите са станали случайно известни, просто защото такава им е била ористта, но повечето от тях са имали фикс идея да се прочуят и когато това е факт, недоволстват от негативите, съпътстващи славата. Еми всяко нещо в живота си има плюсове и минуси. Несериозно и смешно е, особено като абсолютно сам си ве вкарал в този филм, да се пенявиш толкова на недоброжелателите ти.

# 113
  • София
А на мен - не. Георги може да е всякакъв, но не е глупав. Излязъл е, запознал се е с мнението на публиката за собствената му персона и е решил да не се излага повече. Което е най-разумното в тази ситуация.

# 114
Те и затова не са били на фен срещата - Милена и Жоро. Защото са наясно за мнението за себе си.
Скрит текст:
А Роман е бил там, за да се мазни..нали трябва да гласуват за него на финала..

# 115
А на мен - не. Георги може да е всякакъв, но не е глупав. Излязъл е, запознал се е с мнението на публиката за собствената му персона и е решил да не се излага повече. Което е най-разумното в тази ситуация.
Дано да е това, а не факта че уж още е във фермата.
Милена се появи във фейса уж след излизането и.А е чела от доста време но чакаше официално да излезе от формата.

# 116
  • London
Милена вече стигна дотам, че да обяснява, че всичко било монтаж бе... не пушила така често, Росица и Нури провокирали.... неизлъчвано било. Ех, ех..... ми съди предаването щом има монтажи, зрителя формира мнение според излъченото, иначе силно ме съмнява да е изопачено, но както и да е.

# 117
Е, то нали вече имаше среща с фенове, за какво Гошо да се крие и да се прави, че още е във фермата?
А чухте ли Дидо какво каза за Милена след дуела - че вършела тонове работа? Брей...

# 118
Милена вече стигна дотам, че да обяснява, че всичко било монтаж бе... не пушила така често, Росица и Нури провокирали.... неизлъчвано било. Ех, ех..... ми съди предаването щом има монтажи, зрителя формира мнение според излъченото, иначе силно ме съмнява да е изопачено, но както и да е.
Да и аз го прочетох.Едва ли не всичко е монтаж.

# 119
  • София
Това с монтажа ми звучи досущ като онова с неизбирането на Роси за дуела...  Mr. Green Чудя се дали сама си вярва изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт