Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 275
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 120
Монтаж, монтаж, то верно по час и нещо за сериите на ден скалъпват, ама пък как един кадър няма с Миленка без фас в уста... Joy

# 121
Странно безмълвен ми е някак си.
А на мен - не. Георги може да е всякакъв, но не е глупав. Излязъл е, запознал се е с мнението на публиката за собствената му персона и е решил да не се излага повече. Което е най-разумното в тази ситуация.
    Ако е така,ще е супер,ама не вярвам.

# 122
  • Другата България
Странно безмълвен ми е някак си.
А на мен - не. Георги може да е всякакъв, но не е глупав. Излязъл е, запознал се е с мнението на публиката за собствената му персона и е решил да не се излага повече. Което е най-разумното в тази ситуация.
И аз така смятам. Хич не е глупав той, усетил се е и тактично се е покрил. И ако се появи, ще е чак след финала, където и да се класира.
А за Милена било монтаж, а? smile3532 smile3516 smile3511 Ама разбира се, тя е самата невинност, не е пушила, не е крякала, не е обиждала, не е пяла за лудите жаби, не е била поддръжник във вербалните Романови атаки над Росица, не е била мрънкач и скатавка, абе нищо от това, което сме видели, не е било вярно, всичко е монтаж и провокация от страна на продукцията. Предлагам да ѝ напишете у фейса съвет да се консултира с адвокат и да ги съди, тия гадове, продуцентите Rage Rage, така да я петнят незаслужено и да се налага да понася....истината!
Жалка история. Единственото по-жалко е само и единствено това, че така и не се намери кой да я изкара по-рано.
А за Роман със сигурност е имала начукване на канчето от семейството си, нямам друго обяснение за тоталното ѝ отдръпване от човека, за който ...какво беше, че не беше едно? Mr. Green Sunglasses
Благодарности за темата на Ензим! bouquet Hug

# 123
Не съм гледала сутрешния блок с Милена, ама някой тук беше писал, че думичка не е споменала  за  Роман.  Според мен, тя никога не е бира искрена в уж майчинската привързаност, която демонстрираше към него. Парашута щяла са му даде, припознала го за  свое дете, глупости. Роман й беше ракетата носител, според мен, начин да се прикрепи към  групата  на Шаро, пардон- Жоро, гарантирайки си по този начин сравнително спокойно и безметежно преминаване през формата. Ако е знаела действително от самото начало, че майка му е зле, най- лесно е да изманипулираш човек, на  когото  знаеш мъката и слабото място.

# 124
  • Вестерос
Катралче, това под моя коментар ли, че аз коментирах за цигарите Grinning

# 125
Даааа, Ензим,и аз останах учудена от изказването на Дидо,че тонове работа била свършила Милена. То ние явно баш кога тя тези тонове работа ги е вършила, не сме гледали. Ма не само аз и ти, всички ние тук.

# 126
  • Варна
Аз също не вярвам на майчинските чувства към Роман, тя си го сваляше.

# 127
Не съм гледала интервюто по БТВ. Но защо сте очаквали да каже нещо за Роман? Ако не са я питали нещо във връзка с него, защо да го изтъква?
На мен не ми изглеждаше, че има нещо повече между тях, освен невинна симпатия. Изобщо не мога да сравня разговорите между тях с тези между Караньотов и Хрисито примерно. Казвам го, защото гледам, че поне във фейса се прокрадват някакви мнения, че освен злобна, на всичкото отгоре била и кръшкачка. Не мисля, че е чак толкоз тъпа да завърти афера с доста по-млад от нея пред очите на цялото си семейство.

# 128
Ензим,благодаря за темата!
Милена ще остави "щастливият" си живот с мъжът си,децата,работата,маникюр, прически и там какво беше, да даде "парашута" на Роман и умре заради него.Ми аз това не го разбирам

# 129
Прав е Дидо. Тонове цигари сви за три месеца Милена.  Joy   

# 130
Ако ти е толкова щастлив живота, не ходиш да го тръбиш по телевизията. Щастието обича тишината. На мен от изявленията й колко е щастлива, как има всичко и може да е кифла, ама не иска не ми лъха на искрено щастие. Какво,  трябваше да влезне във фермата за да го осъзнае това, така ли? Жена на 43 г., айде бе.  Бети й била върнала вярата в нея самата, ама иначе , видиш ли, много е щастлива и има всичко. Ей за т' ва харесвам Роман, щото може да е всякакъв, ама поне е директен,  прям и откровен. Аз такива хора предпочитам/ айде да не почваме пак спора за Роман, знам какво е мнението за него на пишещите в темата✌😊/!

# 131
  • около Варна
Нали съм си кл....., така де любопитна,  влязох да чета коментарите на Милена във фейса. От това, което видях, дори не защитава себе си толкова, колкото продължава да говори срещу Росица, толкова я е яд на нея. С какво била заслужила да е на финал, била пияна жена, която убива животни и ей такива.

# 132
Нали съм си кл....., така де любопитна,  влязох да чета коментарите на Милена във фейса. От това, което видях, дори не защитава себе си толкова, колкото продължава да говори срещу Росица, толкова я е яд на нея. С какво била заслужила да е на финал, била пияна жена, която убива животни и ей такива.
Въх де го това.
Не съм го видяла.

# 133
Олеееле,ама вярно ли? Мале това ако наплюе някого, ще го отрови. Мноооого жалки стават понякога хората в злобата си. Но иначе според Дидо, тя е пример за подражание.Де не думай

# 134
Нали съм си кл....., така де любопитна,  влязох да чета коментарите на Милена във фейса. От това, което видях, дори не защитава себе си толкова, колкото продължава да говори срещу Росица, толкова я е яд на нея. С какво била заслужила да е на финал, била пияна жена, която убива животни и ей такива.
Въх де го това.
Не съм го видяла.
Не си го видяла, защото коментар такъв има, но не е на Милена Зарева, а на някаква си друга Милена, която няма нищо общо с нашата героиня.
Голям автогол си вкара Милена с тия си изяви във фейсбук. Сега кой знае колко изказвания ще й бъдат приписани, дето никога не ги е правила.  Ама пусто его...

Общи условия

Активация на акаунт