Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 599
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 110
Аз пък искам фермерите да гласуват. Сигурна съм,че половината, които вчера гласуваха за него, на финала ще гласуват за някой друг. Wink

# 1 111
  • Вестерос
Аз лично писах с цел да видя как влиза в диалог и дали е толкова черен, колкото го изкарват камерите. Има си доза манипулация в такива предавания и това е факт, но в пряк да кажем разговор може да лъснат много неща.

E едва ли ще тръгне да обижда. Добре си се държи. Въобще не съм мислила, че ще ме сиктирдоса. Даже накрая ми благодари,че му пожелах успех.

# 1 112
  • София
А те всъщност на Роси, Ваня и Алекс броиха ли гласовете? Ако не са, значи е просто проста, милата Grinning
Не, броят се само гласовете на отпадналите, на останалите във фермата вотът е по-скоро "морален".

# 1 113
  • Вестерос
Ясно значи Роската е ...проста Grinning

# 1 114
Претендентите нямат право на глас, само изказаха предпочитания кой биха искали да е 1 финалист и ако бяха отпаднали евентуално за кого биха гласували.
Росица не е по тънките сметки, според мен чисто и просто е съжалила Романчо.

# 1 115
Ясно значи Роската е ...проста Grinning
'Ш са сетиш 😉

Не вяврам в "прошката" на Росица, нито че е "над нещата". Не са и "тънки сметки". Внимателно наблюдавах усмивката й като казваше, че дава глас за Роман. Приличаше ми по-скоро на поредния тъп, упорит и безсмислен опит за доказване, че на агресията трябва да се отвръща с любов... и гуш 😉

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 17:06 от pip4i

# 1 116
Ама тя Роси не е имала и претенции, че е много умна. Само, че е кадърна и работна.

# 1 117
Лили се е оплакала във фейсбук от негативните коментари на страницата , след като е гласувала за Роман . Аз лично не съм ги чела.

# 1 118
  • Другата България
Аз пък искам отпадналите да гласуват. Ама много искам. За да видя някои дали ще си променят вота.

# 1 119
  • Вестерос
Е да , такава си е

# 1 120
Ето какво е писала Лили

# 1 121
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=407007199833026& … 40753177&_rdr
Ето я дъщеричката на Нури преди 7 години Heart Eyes

# 1 122
Лили, не плачи душко! Важното е, че изпратихте най-достойният!  Sick

# 1 123
Аз пък искам отпадналите да гласуват. Ама много искам. За да видя някои дали ще си променят вота.
Съмнявам се Мери.
Близначките са се включили във фейса и точно под тяхната снимка с гласа си за Роман.
Твърдят че е едва ли не най прекрасния човек / как го разбраха за две седмици не е ясно/, отново повтарят чт ние нищо не сме виделиА те стояха две седмици и мнооого са видели.
И пак биха гласували за Роман ако трябвс

# 1 124
  • Другата България
Прекрасно момиче, да му е жива и здрава!
Съмнявам се Мери.
Близначките са се включили във фейса и точно под тяхната снимка с гласа си за Роман.
Твърдят че е едва ли не най прекрасния човек / как го разбраха за две седмици не е ясно/, отново повтарят чт ние нищо не сме виделиА те стояха две седмици и мнооого са видели.
И пак биха гласували за Роман ако трябвс
А, те са ясни. Други искам да видя аз, Хриса и Радка, а и Ивайло ще са за Ваня, то е ясно, но Нина, Гергана, дори и Лили, че и Данчо Йовчев са ми интересни. Милена и Гошо също ще са ми интересни за кого ще гласуват.

Общи условия

Активация на акаунт