Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 718
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 095
Добре де, аз едно не мога да разбера. Твърдят, че не се е излъчвало всичко, манипулация било и т.н. Аз вярвам в това, но един не обясни какво точно не е излъчено - конкретна случка. Може би нямат право, не знам. Rolling Eyes Все си мисля, че не са се карали 24/7. Имаше и много смях и закачки. Роман го даваха и как черпи Росица с домашната бира скоро след панаира с псувните.

Връщам се да питам. На самия финал фермерите пак ли гласуват? Или само Бети и Ники? Не помня как беше, пък съм гледала всички сезони.

Неизлъчено било, че Роман и Георги пушили пури в една от вечерите, като влезли всички фермери да гласуват за финалисти. (по думите на Роман)
Вчера го дадоха Роман как пуши пура.

# 1 096
И каква манипулация е това?

# 1 097
Никаква, но Роман няма капацитет да го схване.  Wink

# 1 098
  • София
Току- що изгледах агитациите на тримата мъже. Дидо не е проблестял с качества, но всички му се лендзят и го гледат в очите. За мен това са мишчици. Така гледаха и Владо Николов само щото е Владо Николов.

Честно казано, съм много против хора с други жилки да печелят български предавания, но в крайна сметка ако Нури ще ги даде за болни деца, ми да ги взима. Не мисля, че ще е петно върху традициите ни, щото не виждам някой да ги защитава и да бъде представител на българското. Една сбирщина от агресивни простачета, които се бият в гърдите я с тениска на Левски, я с някакви малоумни постъпки или социопатско експлоатиране на личната си драма и т.н.

# 1 099
  • тук и там
Гледам промото за тази вечер-Росица хич я няма във носенето на менците по греда,Сашка в цепенето пък.И  за една от игрите 22 сек. разлика..Та не я отписвайте Сашка. Може и тя да е финалист. На нищо не се учудвам вече. Щом Роман е финалист, защо пък Сашка да не победи Росица, и Дидо- Нури..

# 1 100
  • София
Връщам се да питам. На самия финал фермерите пак ли гласуват? Или само Бети и Ники? Не помня как беше, пък съм гледала всички сезони.
Да, пак гласуват фермерите на финала. Поне така беше досега, в предните три сезона. Сега кой знае каква изненада ни готвят опосумите.

# 1 101
Гледам промото за тази вечер-Росица хич я няма във носенето на менците по греда,Сашка в цепенето пък.И  за една от игрите 22 сек. разлика..Та не я отписвайте Сашка. Може и тя да е финалист. На нищо не се учудвам вече. Щом Роман е финалист, защо пък Сашка да не победи Росица, и Дидо- Нури..

Ааа, хич не вярвам на тия промита..така ги правят, че да изглежда много напрегната битка и равностойно и напрегнато. Забелязала съм , че го правят с цел драматизъм.
Видяхме я Сашка колко си може..

# 1 102
Кетчър, той Нури не е с друга жилка. Просто е от друга вяра. Иначе и той си е българин. А ние повече го възприемаме като турчин заради името и заради вярата.

# 1 103
  • Вестерос
На лично. И той твърди за манипулация.
Манипулация за какво? На зрителите?

Да, че изборно са давали и настройвали срещу него зрителите, не ми го е казал така, но така аз си го разтълкувах. Иначе му казах, че защо да го правят и че така реално трупа негативи и за финала няма да се гласува масово за него, защото не е харесван.

# 1 104
При Роман положението е отървано. Него и 1 000 000 не могат да го оправят. Както сам го е казал от г*з ще стане по-голям г*з. Да му мислят тези, които за в бъдеще ще общуват, работят и живеят с него.
Думите на Ваню, че това е последното гласуване на фермерите, както и внезапната смяна на правилата за финала ме навеждат на мисълта, че гласят селският бек от Ловеч за победител.  Thinking Романе, готви се да станеш голям Г*З!

Това дали значи че фермерите няма да гласуват на финала
И дали отново зрителския вот няма да е с основна тежест.Ако е така може и да не стане голям гъз Роман

# 1 105
Благодаря, Рейна! Flowers Tulip За фермерите нямам никакъв спомен - само за зрителите и за Бети/Ники.

# 1 106
  • Варна

Неизлъчено било, че Роман и Георги пушили пури в една от вечерите, като влезли всички фермери да гласуват за финалисти. (по думите на Роман)
Че в епизода накрая когато са на масата и Александра обяснява колко е смотан Калата, Роман пуши пура. Кое не е излъчено? И друг път са пушили пура, една си я пушиха с Георги и Александра една вечер до огнището в едната спална.

# 1 107
  • София
Пипчи, няма за какво!  Hug

Ох, дано наистина не гласуват фермерите на финала. И без това достатъчно ос... омазаха нещата.

# 1 108
Ами, аз го бях последвала, когато още ми беше симпатичен. Сега ми стана интересно къде ги задават тия въпроси, но ми излязоха само снимки. Оттам видях и снимката с лабрадора и като стопанка на такава порода куче, проявих чиста доза любопитство и видях, че е публикувана от профила на гаджето му. Така де, един вид, нямам обсесия към личността Роман.

Моля те, би ли пратила профила на приятелката му, която държи в тайна, а пък в предаването не спира да я боготвори.

# 1 109
  • Вестерос
Ама вие сериозно ли чак профили търсите,гледате,та даже им пишете на участниците?
Аз нямам нито желание,нито време за такива занимания. И даже не мога да разбера защо го правите, но то си е мое мнение.
Сама си си отговорила, на теб като не ти се занимава, на мен ми беше интересно.

Реално не ми отговори на въпроса дали така се държи с всички жени в живота си и дали не съжалява за реакциите и  ги възприема за нормални, вече като е извън играта и се е гледал.

Относно Росица си мисля следното, дали не гласува нарочно за Роман, пращайки го него и със своето +1 на финала и евентуално срещу него и Нури, само Ваня ще ѝ е конкуренция за спечелване. Тъй като смята, че ще бие Алекс, а Нури ще бие Дидо. А Дидо ако прати , ще има по-малък шанс за победа. Не гласува за Нури, защото е наясно, че Нури ще е с малък вот.
А те всъщност на Роси, Ваня и Алекс броиха ли гласовете? Ако не са, значи е просто проста, милата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт