Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 730
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 080
Аз не виждам нищо лошо известни имена да печелят подобни формати, даже предпочитам. Какво направи Яни с наградата? Постегна си кошерите и къщата най-вероятно и парите май свършиха. Били са му от полза като финансова инжекция, сигурна съм разумно е използвал, но нито му уредиха живота до гроб, нито косвени ползи за някой друг от свен него е имало. Едно име с една добра кауза може да им вдъхне 5 кратно повече като стойност. Ваня вече спомена за развиване са спорта и популяризиране сред децата. Дидо какво спомена така и не разбрах, той само май ги разпита останалите, за себе си нищо не каза. Но с тези пари спокойно могат да си покрият разходите около едно благотворително турне, където сумата от билетите вярвайте ми многократно ще надмине 100 хил. Нищо против отрудените хора, но някак си харчлъка при тях го виждам така - ще погаси предсрочно някой друг кредит, ще измаже къщата, ще си сложи вана в банята, ако е останал някой лев ще инвестира в това, което най-много обича и умее да прави, някакъв малък бизнес и ще се забрави за тези пари.
Нали ани каза, че с парите възстановява някаква църква

# 1 081
Писах на лични, отговори ми само Извинявай.. може и да не може или да не смогва с отговорите.. ще видим.

# 1 082
Изобщо не се очудвам на снощния вот на жените. Я си признайте с чиста съвест колко от дамите тук се трогнахме до сълзи от загубата на Роман. Въпреки, че го намираме за противен, злевъзпитан..
Повечето от нас сме майки, някои имаме и синове..Съжалихме го и ни домъчня, може би си представихме, че това може да се случи на нашите деца..

Аз с ръка на сърце-не се трогнах. Ама хич. Стана ми двойно по-антипатичен с начина си на поднасяне и експлоатиране на съдбата си.
Не ми е домъчняло и косъм. Най-малкото невъзпитано, грозно и арогантно поведение бих одобрила у моите деца, ако съдбата им поднесе нещастен случай и загуба на близък.

# 1 083
Едно е да псуваш от яд някакъв предмет или заради някаква ситуация. Друго е да псуваш в лицето по най-вулгарен начин жена, която реално нищо лошо не ти е сторила, освен това, че не ти е приятна.
Ха, приятелката на Роман имала лабрадор.
https://www.instagram.com/stella.wladimirowa/

# 1 084
Смятам, ако изобщо реши да влезем в разговор да го поканя тук на...предизборен дебат, ако е готов на такъв.
Ако приемем , че е манипулация, все пак трябва да е готов да се изправи и срещу въпросите на публиката. Не е длъжен, но пък мисля, че е достойно да го направи..

# 1 085
Кажи му без кифтета и кебапчета хич да не ми идва!

# 1 086
При Роман положението е отървано. Него и 1 000 000 не могат да го оправят. Както сам го е казал от г*з ще стане по-голям г*з. Да му мислят тези, които за в бъдеще ще общуват, работят и живеят с него.
Думите на Ваню, че това е последното гласуване на фермерите, както и внезапната смяна на правилата за финала ме навеждат на мисълта, че гласят селският бек от Ловеч за победител.  Thinking Романе, готви се да станеш голям Г*З!

# 1 087
Добре де, аз едно не мога да разбера. Твърдят, че не се е излъчвало всичко, манипулация било и т.н. Аз вярвам в това, но един не обясни какво точно не е излъчено - конкретна случка. Може би нямат право, не знам. Rolling Eyes Все си мисля, че не са се карали 24/7. Имаше и много смях и закачки. Роман го даваха и как черпи Росица с домашната бира скоро след панаира с псувните.

Връщам се да питам. На самия финал фермерите пак ли гласуват? Или само Бети и Ники? Не помня как беше, пък съм гледала всички сезони.

# 1 088
Ама вие сериозно ли чак профили търсите,гледате,та даже им пишете на участниците?
Аз нямам нито желание,нито време за такива занимания. И даже не мога да разбера защо го правите, но то си е мое мнение.

# 1 089
  • София
Ами ще черпи, човекът явно е на най- долното стъпало на простотията. А тя изглежда като злоба и гаднярщина в някои ситуации. 

# 1 090
Ами, аз го бях последвала, когато още ми беше симпатичен. Сега ми стана интересно къде ги задават тия въпроси, но ми излязоха само снимки. Оттам видях и снимката с лабрадора и като стопанка на такава порода куче, проявих чиста доза любопитство и видях, че е публикувана от профила на гаджето му. Така де, един вид, нямам обсесия към личността Роман.

# 1 091
Айде да внимавате малко с тона и да ми кажете- къде точно пише, че всички мъже псуват? Или четете избирателно, за да може да има за какво да се заядете? Ми псуват- факт. Не сме всички от кралския двор и сме чували това- онова по широкия бял свят. Сигурно и сега ще си изкривите душичките и ще кажете, че ушенцата ви никога не са чували такова нещо, нито от мъж, нито от брат, нито от комшията Пешо. Айде, моля ви се.

Точно, защото съм чувала я съседа, я друг хамалин, съм далеч от мисълта да харесвам такива типажи. Това, че ги чувам, ме кара да ги държа далеч от мен. Да си псуват собствените там жени/лели/баби и т.н.Щом им търпят.

При Роман положението е отървано. Него и 1 000 000 не могат да го оправят. Както сам го е казал от г*з ще стане по-голям г*з. Да му мислят тези, които за в бъдеще ще общуват, работят и живеят с него.
Думите на Ваню, че това е последното гласуване на фермерите, както и внезапната смяна на правилата за финала ме навеждат на мисълта, че гласят селският бек от Ловеч за победител.  Thinking Романе, готви се да станеш голям Г*З!

Така е. Не ми е за хвалба този. Въпреки, че не харесвам на 100% и Дидо, то е 100 пъти за предпочитане като финалист, инак съм за Нури.
Добрата новина е, че голям Г*З едни мижави 100 хиляди ще ги изплюска за отрицателно време, ще си вземе и едни маратонки, да не е капо и е до там. Качествено живота няма да му оправят тези пари, защото няма основа да ги завърти, удвои и утрои.

# 1 092
Добре де, аз едно не мога да разбера. Твърдят, че не се е излъчвало всичко, манипулация било и т.н. Аз вярвам в това, но един не обясни какво точно не е излъчено - конкретна случка. Може би нямат право, не знам. Rolling Eyes Все си мисля, че не са се карали 24/7. Имаше и много смях и закачки. Роман го даваха и как черпи Росица с домашната бира скоро след панаира с псувните.

Връщам се да питам. На самия финал фермерите пак ли гласуват? Или само Бети и Ники? Не помня как беше, пък съм гледала всички сезони.

Неизлъчено било, че Роман и Георги пушили пури в една от вечерите, като влезли всички фермери да гласуват за финалисти. (по думите на Роман)

# 1 093
И квоо? Това трябва да е било много интересно, така ли?
Те чай пушиха, едни ли пури няма да им се опрат? А уиски дали е имало, да си ги топят вътре, че да им вървят по-гладко?

# 1 094
Аз лично писах с цел да видя как влиза в диалог и дали е толкова черен, колкото го изкарват камерите. Има си доза манипулация в такива предавания и това е факт, но в пряк да кажем разговор може да лъснат много неща.

Общи условия

Активация на акаунт