Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 733
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 065
Ами като / ако вземе наградата ще я профука за месец два и пак ще си е същото лекенце.
Жалко само за едно.Изгаври се по някакъв начин с паметта на майка си, възползвайки се от смъртта и и слагайки я в устата на хората.
Не знам дали го проумява, дали осъзнава какво е направил или парите са по важни и стремежа му към тях оправдава всичко.

# 1 066
Аз си мисля, че всички се подведоха по акъла на Георги, въпреки че той в последния момент си смени изненадващо решението. Нури ясно защо толкова малко го избраха, каквото и да си говорим, фактът, че е помак им пречи в очите и никога няма да позволят да триумфира. Но пък Роман.. не смятам, че заслужава. Много добро впечатление ми направи Иван и неговата реч и призив, но овцете са си овце.. доводите на повечето бяха от сорта "Избирам Роман, защото е много забавен, обичам шегите му и ми е най-близък" No Mouth Тези хора дори един разумен и справедлив избор не могат да направят, но иначе все говорят как в България било много зле. Ей такива уж малки актове същност свидетелстват как сами си опустошаваме държавата Hands V

# 1 067
  • Варна
Сега твърдиш нещо различно от одеве, а аз апострофирах именно него - че Калоян и Симеон не са били достатъчно дълго с Нури, нещо, което не е вярно. Симеон беше с него почти до финала и го подкрепи. Това казвам.

Абе как да е... приела съм ги вече нещата, с теб точно не ми се спори... ама наистина не ми се спори и виждам насреща една грамофонна плоча, която нейното си знае и нейното си върти... ама и чат пат се опитва да извърта чуджи ръчички или сам себе си като на игра на туистър да се нагажда към чужда свирня... няма лошо...апострофирай,  демонстрирай, агитирай който ти е на сърце... спираме да ти се месим в каузите...

# 1 068
  • Вестерос
Писах на Роман, веднага ми отговори, един вид, че това, че са гласували жените за него, за него означава, че не са повлияни от отношението му към тях. И че това, което виждаме, не било всичко. Защото му писах, че точно заради отношението си към определени играчи, търпи негативите.

# 1 069
Тъй, потребителката се извинява, че ви накара да чакате,  ама не живее, за да пише във форума.
Мисля, че е завист от страната на мъжете, защото се отъждествяват повече с Роман, отколкото с Дидо. Единия е обикновен участник с равни шансове като тях, другия е певец, когото познава цяла България и това неминуемо му дава някакво преимущество.
Писах отдавна какво харесвам в Роман, никъде не съм писала, че подкрепям агресията под каквато и да било форма. Има ситуации, обаче, в които на всеки може да му падне пердето и да си изпусне нервите. Това не го прави лош човек. Такова разбиране е повърхностно и тесногръдо. Факт.
Относно мъжете- ми естествено, че не всички имат такъв маниер  на поведение, ама аз лично не познавам такъв, който поне веднъж в живота си да не е псувал в някаква ситуация. Който разбрал, разбрал.
Много ми е чудно, обаче, ако Роман е толкова виновен в конкретната ситуация с Росица, защо тя не го заплаши с съд, както направи с Цецо? Там даже не беше толкова голям скандала.
И последно- никой не знае какъв живот е имал Роман, растейки без баща и започвайки работа на 14г. Ако е носил стари маратонки и си е броял стотинките, аз лично го разбирам, ако парите са му цел и ако се гордее, че разполага със средства. Хайде пак се хванете за думата и ми обяснете, как маратонките не са жизненоважни. Ми, за едно 12-13 годишно момче в днешния материален свят са!
Айде със здраве😊🌻, моя човек е на финал, пък може да се драпаме до другия сезон🤘😉   

# 1 070
Ти на ЛС ли му писа или го пита в сторито?

# 1 071
Писах на Роман, веднага ми отговори, един вид, че това, че са гласували жените за него, за него означава, че не са повлияни от отношението му към тях. И че това, което виждаме, не било всичко. Защото му писах, че точно заради отношението си към определени играчи, търпи негативите.
Разбира се че не виждаме всичко и разбира се че те ще оправдават поведението си с това.

# 1 072
Дами, дами....три страници със злобна радост от отпадането на Александра, обидни квалификации  .... с какво сте подобри от Роман обиждащ Росица? Всъщност, Ваше право е да се радвате, макар, че аз не разбирам с какво една разумна ,млада жена, с дарба за поезия,образована , с добро чуство за хумор и самоконтрол не Ви допада. Дори я подозирате в опити да "сваля" мъжете ....къде го видяхте пък това? 
Възхвалявате емоционалния шемет Росица,  много изтърпяла ... а колко от конфликтите предизвика сама? Росица със сигурност ще победи Алекс , но в Росица наистина има нещо недовършено. Само като се сетя за мутренското и поведение докато надъхваше Жоро. Брррр, недостойно държание за жена и непремерени приказки. Това ли е идеал за подражание ? Не трябва ли победителя да е доказал,че се сработва с останалите и е изградил авторитет? 
Ваня заслужено получи място на финала, макар, че ако махнем гласа на Тегавия,  който я подкрепя като спортист, а Роман защото е "известна" (а той надушва победителите ) ще излезе, че има гласове колкото Роси.
Лили сега и дошъл акъла, казала ,че ще я избере, но нямало да я избере. Или чак към финала...Моля? ако не беше Алекс, всяка друга щеше да я отнесе, Ваня и Роси са бойци с хъс , как си е мислила,че ще ги преодолее? Явно някой и е поговорил отвън и са я убедили,че е предадена. Нейна си работа, но е време да порасне.
Оттеглям се , за да Ви дам възможност да хейтвате на воля Сашка, без странни мнения като моето.

Подкрепям напълно мнението ви

# 1 073
  • Вестерос
На лично. И той твърди за манипулация.

# 1 074
  • Другата България
Сега твърдиш нещо различно от одеве, а аз апострофирах именно него - че Калоян и Симеон не са били достатъчно дълго с Нури, нещо, което не е вярно. Симеон беше с него почти до финала и го подкрепи. Това казвам.
Абе как да е... приела съм ги вече нещата, с теб точно не ми се спори... ама наистина не ми се спори и виждам насреща една грамофонна плоча, която нейното си знае и нейното си върти... ама и чат пат се опитва да извърта чуджи ръчички или сам себе си като на игра на туистър да се нагажда към чужда свирня... няма лошо...апострофирай,  демонстрирай, агитирай който ти е на сърце... спираме да ти се месим в каузите...
Shocked doh Ти сериозно ли? И това го казва човекът с безкрайните лирически отклонения във всеки пост, нямащи нищо общо с темата? Грамофонна плоча? А ти какво искаш - да си меня мненията постоянно, според зависи? Нито съм спорила с теб, нито съм имала намерение да ти "извивам ръчичките"/каквото и да значи това по твоята странна логика/, написаното по-горе е обидно и несериозно още повече, че използваш мн.число. Не знам кои сте вие, но е редно преди да напишеш нещо да прочетеш по-внимателно собствените си творения, защото в повечето случаи "ключът на бараката" е там. Знаеш, че те уважавам като човек заради нещата, през които си преминала, заедно пишем в една друга тежка тема и именно затова ще се направя, че това не съм го прочела. А всъщност имах предвид само и единствено, че това
- Калата, Симеон съответно... и двамата гласували за него доста рано си заминаха и не успя да ги научи на нещо повече от това теслата как се държи...
, написано от теб, не е вярно. И това казах. Ти отиде... ooooh!,че и личностна характеристика ми направи при все, че лично не те обидих и не коментирах твои лични качества, а само написаното във връзка с предаването. Както и да е, ако решиш, продължавай да се излагаш. На мен не ми пречи.

# 1 075
На лично. И той твърди за манипулация.
Манипулация за какво? На зрителите?

# 1 076
  • Варна
Естествено, че ще твърди, че има манипулация. Да не очаква някой, че ще каже 'не бе, аз съм прост като галош.'.

# 1 077
Ех, Александра не можа да си ползва амулета ,можеше по-рано да направят даването на този амулет ,че да има време за ползване.Сега кво -пак на дуел  ooooh!
Само прахосаха напразно амулета.  Twisted Evil Поне да го бяха дали на Симо.  Flutter  Той щеше да си го ползва и можеше сега да отиде на финал. Много се радвам, че не изпратиха Сашка директно на финала. Тя май беше сигурна, че и този път ще бъде спасена.  Whistling Физиономията ѝ казваше всичко, независимо какви думи излизаха от устата ѝ. То така под крилото на мъжете и овъртолена с амулети и имунитети от глава до пети и баба знае. Нека сега да види какво е истинска битка. Да си събира папките и докладите и да хваща пътя за Пазарджик. Изобщо не заслужаваше да стигне до тук.  
Гергана ми направи много добро впечатление. Гласува за Росица, въпреки че точно тя я елиминира още първата седмица.  Peace  
Само помислете, каква физиономията щеше да направи Ваня, ако не нея, а Алекс или Роси биха изпратили на финал... Айде сега да бъдем реалисти,  на никой не му харесва да чува лоши неща за себе си. Алекс поне за никой не казваше, че не е достоен, докато голямата спортистка насаме с камера доста неща си позволява и се надяваше на допинг под формата на амулет

# 1 078
  • около Варна
Видеото на Роман в края на епизода, със самодоволната му усмивка и огромно самочувствие, че е доказал как без да работиш и да показваш някакви качества, отиваш на финал, ми дойде в повече.
И не става въпрос само за грозните обиди, много бързо забравиха как първи се отцепи от отбора си, как Калоян махаше с лопатата, а Роман се подпираше на сладки приказки, как бойкотира ратайството и още много антипримери. Не мога да приема, че има място на финала.

# 1 079
Ти на ЛС ли му писа или го пита в сторито?

Аз на сторито му писах

Общи условия

Активация на акаунт