Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 733
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 050
Както например Роман поздрави Дидо за тактическия ход като прати Жоро на дуел. Това Жоро го е видял чак след като е излязъл навън.
newsm78 Ко речИ? Туй кога? Милена може би имаш предвид?

Уфф, да. ИзвинетИ Simple Smile))
Значи Милена е видяла това чак навън. Може и затова вече да не й се даваше парашута.

# 1 051
  • Другата България
О, да, това със сигурност го е видяла навън.
На финалното гласуване също ще си проличи според мен.

# 1 052
Абе провокирала ги Роси,дрън-дрън.Защо никой друг не реагира?
    Съгласна съм с по-горе написаното,че от зор за тия 100 000лв вкара майка си в устите на хората.А дано да е доволен.
  Според мен Нури сам се оплете във версии за парите.Може би,за да не влиза в конфорнтация,каза,че ще ги дари и после се оплете като пиле в калчища.Няма дар слово като другите и ето ти капан.
  Довечера съм за Роси,въпреки вота снощи.Утре съм за Дидо,защото смятам,че Нури,дори и да го победи няма шанс на финала.Харесвам ги и двамата-Нури ме спечели с трудолюбие и сдържаност.Вярвам,че религията при него не е само извинение,а че дълбоко вярва.Виждали сме го облечен в традиционна българска носия,да свири хоро,пя химна.В повече ми дойде по едно време самочувствието му,но пък не е без покритие.
   Дидо ми харесва като поведение-възпитан,умерен,ведър,обран,не избухва,не псува,не обижда.

# 1 053
  • София
На финалното гласуване също ще си проличи според мен.
Да, там вече ще са изгледали всичко, а и ще са попрочели тук-там /който е имал желание, разбира се/ и дано гласуването е малко по-разумно, въпреки че не го вярвам особено. Не мисля, че нещо е в състояние да промени мнението на Радка и Христина примерно. А има и други големи бели птици освен тях.

# 1 054
  • Варна
Цитат
Сериозно те питам ти гледала ли си всичко до сега или просто си пишеш за спорта? Симеон напусна преди две седмици, кое е факт? Достатъчно дълго стоя, за да има време и да го опознае, и да се научи на каквото трябва, и да го оцени. Айде стига вече глупости пишете, моля ви се!

Пфиюююууууу доде тока най-накрая. Един хубав километричен както винаги отговор ти бях подготвила МериАн, но не ми се получи за щастие на мързеливите четящи да го постна. Една частичка обаче се запамети и остана в нещо като виртуален облак и сега ще ви я натресА. ФАКТ, неуспорим при това е, че най-добре опозналите Нури не му се вързаха нито на каузата, нито на думите, нито на показаното във тая ферма. Може да е завист, може да е режисирано от опосумите, но не е за изключване и чисто човешка реакция от останалите.... Абсолютен ФАКТ обаче си остава, че хората прекарали най-много време с него не го подкрепиха. Точка. Разборът ясен вече. Ся търсим причините само... що не го подкрепиха тоя трудолюбив човечец и така се обърнаха срещу него...

# 1 055
Ето малко от ценностната система на Роман. Да си снимаш парите..ужасно пошло..

# 1 056
Момичета, ми нали вчера било последното гласуване? Не казаха ли така?
Така е то, като го няма Симеон. Освен на онзи принцип, дето  е обяснявал бащата на сина как се избира жена (виц) - бъркаш в чувала   и каквото ти се падне,то все змии вътре.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 15:03 от mrav4ica

# 1 057
Добре, явно само аз не съм видяла борбения дух на Ваня вътре в предаването.
И аз не съм го видяла... Много ми е неприятна, откакто се появиха тримата от предишния сезон, Ваня-шампионката направо се побърка... Искам си го за мен този амулет.... Затова и се злоби срещу Алекс. Тя и като фермер беше пълна нула, добре че Ивайло й го изкара фермерство. Иначе с големи претенции... спортист с голяма буква , няма що. Алекс си я харесвам и донякъде разбирам доводите й относно избора на Лили. Познава себе си, че не би могла да бие друга жена и реши да се спре на Лили, поне да не й е яд. Същото се отнася и за Милена, тя много добре знаеше, че ще отпадне, та поне от Ваня , а не от Роси, която не харесва. Та нали затова рева Гошката, че падна от "омразния" Нури, а не защото изгуби парите или поне не само заради парите

# 1 058
Мале този Роман голям дебил 😃😃😃 има нещо тъпо в него което е симпатично хихи
Той Дидо като изпрати Милена на дуел, те все още не знаеха, че ще има елиминационен дуел точно между Нури и Жоро, можеше да е между Роман и Нури. Тогава защо да е било тактика?

# 1 059

да не са му дали наградата предварително? Невероятно колко трябва да са прости всички които пратиха тия нагъл селяндур на финал

# 1 060
  • Другата България
Цитат
Сериозно те питам ти гледала ли си всичко до сега или просто си пишеш за спорта? Симеон напусна преди две седмици, кое е факт? Достатъчно дълго стоя, за да има време и да го опознае, и да се научи на каквото трябва, и да го оцени. Айде стига вече глупости пишете, моля ви се!

Пфиюююууууу доде тока най-накрая. Един хубав километричен както винаги отговор ти бях подготвила МериАн, но не ми се получи за щастие на мързеливите четящи да го постна. Една частичка обаче се запамети и остана в нещо като виртуален облак и сега ще ви я натресА. ФАКТ, неуспорим при това е, че най-добре опозналите Нури не му се вързаха нито на каузата, нито на думите, нито на показаното във тая ферма. Може да е завист, може да е режисирано от опосумите, но не е за изключване и чисто човешка реакция от останалите.... Абсолютен ФАКТ обаче си остава, че хората прекарали най-много време с него не го подкрепиха. Точка. Разборът ясен вече. Ся търсим причините само... що не го подкрепиха тоя трудолюбив човечец и така се обърнаха срещу него...
Сега твърдиш нещо различно от одеве, а аз апострофирах именно него - че Калоян и Симеон не са били достатъчно дълго с Нури, нещо, което не е вярно. Симеон беше с него почти до финала и го подкрепи. Това казвам.

# 1 061
Това е старо от 2015, ама целият му профил е точно в стил цигански живот. Изживявал се е като бохем, види някой лев и вместо да го спести го профуква и живее така все едно е милионер. То това му е явно главна цел в живота. Да е като в клип на рапър от американско гето. Хвърляш кинти, пушиш скъпи пури, мацките около теб и като свършиш парите пак си най-обикновен кенефен чистач.

# 1 062
Живее в Германия като мишка за да изкара някакви пари, а като се прибере в България е големия баровец, тузарски пичага и снима кинтите за да си напомпа самочувствието, че къде в Германия ще го забележат, кой знае как мизерства там и живее с още 7 човека 😊

# 1 063
# 1 064
  • тук и там

To това ще са същите пачки от визитката му,сигурно..Trollface.Ми чалга до дупка,к'во да кажа повече....

Общи условия

Активация на акаунт