Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 736
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 035
Добре де, вЕрно ли и мъжете от Фермата четат тук? Нашият форум все го подиграват и иронизират, но пък излиза, че много хора четат хорските мнения за тях тук. Много ми е странно Thinking😂

# 1 036
  • Вестерос
Роман е публикувал в сторито си в инстаграм
Е и?

Страшен мъж, такъв да не ти се падне...

# 1 037
  • Другата България
 Simple Smile А аз все още си чакам отговора от потребителката за завистта.
Щото нали, като имаш теза, следва да имаш и аргументи в нейна защита, иначе това са само едни голословни твърдения.

# 1 038
На мен Романчо още не ми е отговорил. А не си зададох злобно въпроса..Дали не чете тук Wink

На мен ми отговори доста бързо. Попитах го какво толкова го е дразнила Росица, че се е държал така. Отговори, че тя си е признала, че ги е провокирала, след нейното признание, той спрял да се отнася по този начин с нея. Разменихме няколко изречения и той няколко пъти повтори, че не са излъчвани доста от нещата (което ми е ясно и на мен). Изрази мнение за Сашка, цитирам: "Кума Лиса"

Допълвам се: Също така каза, че няма профил във фейсбук и не е чел лично коментари, въпреки нападките, че използва фалшиви профили. Joy

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 13:51 от mariyaogneva

# 1 039
  • Вестерос
Да, да и един мармот, баш по друга причина спря.

Как се пише в инстаграм да му рекна две нещица.

# 1 040
Да, да и един мармот, баш по друга причина спря.

Как се пише в инстаграм да му рекна две нещица.

banev.roman

# 1 041
И да пишете тук какво ви отговаря.

# 1 042
  • Стара Загора
Дами, аз като отявлен критик на Фермата, продуцентите и някои от нейните участници, ще ви кажа че не си заслужава да се нервирате за тия манипулирани и нагласени формати. Идват празници, по-важно е да сме сред близки и да споделим и малкото време, което имаме откраднато от работата и другите ангажименти. Тези формати са само едно малко огледало на обществото ни, но ние си го знаем и нервирането по тях не прави живота ни по хубав.
Иначе, продължавам да мисля че[b] Роси подкрепи Роман по отношение на това, че е великодушен човек и не иска да има врагове след края на предаването. /b] Или другото по-малко вероятно е да обича да се държат с нея грубо....
Нина ми е разочарованието за този сезон, първо с гласа си за Ваня, после и за Роман. Симеон си остава моя морален победител. Не изневери на принципите си, просто малшанс срещу Дидо в последния дуел.

И аз така разсъждавам. За всичко и за Симеон !!! И ми идва на ума (след като си отказах, за пореден път , подкрепата в анкетата), че ми липсва опция "За никой от тези ".

# 1 043
Ето какво му е мотото в Инстаграм на Роман:

⚜️RUDE GENTLEMAN⚜️
🔱BE LEGENDARY🔱
⚜MAKE DOLLARS NOT FRIENDS⚜
!!!Supported by friends!!!

Предпоследното и последното са в голям синхрон. Не че очаквам особена логика у него, но все пак...

А, ето какво е постнал самият той за парите преди известно време.
https://www.instagram.com/p/BG-CkAslj6-/

Значи, да очакваме направо г*зище ако спечели.

# 1 044
  • София
Каква ирония на съдбата-снощи жените изиграха визитката на Роман с парите.Пошло видео,грозен начин това да се случи.Съвсем съзнателно и поетапно-първо пред Гинчев,после преди важния дуел със Симо и накрая -пред близначките,Роман се сдоби с този емоционален вот.Нищо чудно и на кастингите да е било вметнато,на финала-на 100 процента ще се акцентира.Не си играч,Романе.Направи така,че вкара майка си в устите на хората,фалшив си,безскруполен и прост.
Една съфорумка беше "разбрала" как се чувства Георги,аз снощи разбрах моята любима дружинна защо се върти около мъжете и нарича жените кокошки.
Митко спомена,че се връща след 19 дни,та има някаква надежда да го видят първия си финалист в пълния му блясък,но тези надежди с наличния материал са нищожни.
Много мило ми стана от малките подаръчета на Нури към останалите.
Какво да кажа-загубиха ме като зрител снощи,то и без друго с този беден каст симпатизирах на двама -трима и то с доста усилия.
Не искам да спечелят Алекс и Роман.Нова механика( по Иван) щяло да има на финала,да видим кой са решили да я пребори тази механика.
Довечера съм твърдо за Роси,утре -по-скоро за Дидо,в желанието си Роман да не е победител.Нури няма шанс на финал.

# 1 045
Мери,  ми може пък семейството на Милена да неще парашутисти, пък дори и ползвали личния парашут на Милена.
Аз мисля, че като са излезли, нали имат право да прегледат всичко, може да са видели, что за стока е Роман, понеже на нас показват само по 1 час на ден, и от там идва и разочарование

# 1 046
Мери,  ми може пък семейството на Милена да неще парашутисти, пък дори и ползвали личния парашут на Милена.
Аз мисля, че като са излезли, нали имат право да прегледат всичко, може да са видели, что за стока е Роман, понеже на нас показват само по 1 час на ден, и от там идва и разочарование

Е точно, че тя е била 24/7 с него и би следвало да е наясно какъв точно е той, а не след като е изгледала записите от по 1 час, тя да си променя мнението.

# 1 047
Тя или той може и да са били там с него, но не точно 24/7.
На записите се виждат неща, които ако си вътре няма как да си ги видял или чул, защото може да са били казани в твое отсъствие.
Както например Роман поздрави Дидо за тактическия ход като прати Жоро, така де - Милена на дуел. Това Жоро, така де - Милена го е видяла чак след като е излязла навън.

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 14:09 от Анонимен

# 1 048
  • София
⚜MAKE DOLLARS NOT FRIENDS⚜
Това е. Роман в чист вид.

Роман е влязъл да играе играта, да стигне финала и да вземе парите. Това е целта. Не е влязъл да се показва добър, умен, мил и способен. Той няма да подбира средствата, с които да постигне целта. Няма какво да го анализираме. Опитваме се да оправдаваме действията му с някакви човешки чувства или качества и от позицията на сравнително нормални хора. Няма смисъл - напразно е. Той просто има стратегия и я следва хладнокръвно. Няма чувства, няма емоции - всичко е план. И му се получава.

# 1 049
  • Другата България
Както например Роман поздрави Дидо за тактическия ход като прати Жоро на дуел. Това Жоро го е видял чак след като е излязъл навън.
newsm78 Ко речИ? Туй кога? Милена може би имаш предвид? Или за това, че е предвидил, че ако Жоро остане, ще иде на дуел с Нури?

Общи условия

Активация на акаунт